7 Септември, 2024 16:37 8 647 152

Пеевски пак скочи на Радев: Самозабравата го тласна към груба и брутална намеса в изборния процес

  • делян пеевски-
  • румен радев-
  • скандал-
  • самозабрава

"Играта на Радев е ясна - той брани себе си и е готов да предаде държавата на Москва, в името на своето и на приближения си кръг от олигарси добруване. Радев не може да приеме правилата на демокрацията, защото самия той в генезиса си е несъвместим с тях”, пише в позицията на Пеевски

Пеевски пак скочи на Радев: Самозабравата го тласна към груба и брутална намеса в изборния процес - 1
Снимка: БГНЕС

Делян Пеевски с критика към президента Румен Радев. Той изпрати своя позиция до медиите, цитирана от Нова телевизия.

„Днес в отчаянието и безпомощността си Румен Радев разкри истинското си лице. Самозабравил се властник, който отчаяно брани доверения си кръг олигарси и най-вече себе си. След осем години, в които присвоява несъразмерна власт, газейки Конституцията, два мандата, в които всички ръководители на служби са под негов контрол, три години, в които управлява еднолично чрез марионетните си правителства, той днес отново поиска цялата власт за себе си и държавата, в услуга на него и доверения му кръг”, пише Пеевски.

„Добро утро, Раднево… Самозабравата на Радев го тласна към явна намеса не просто в политическата система, а в груба и брутална намеса в изборния процес. Един път, подчинявайки ЦИК и днес - опитвайки се да потисне всички партии, участници в изборите. Европа вижда това, нямайте съмнение. И няма аргумент, с който Европа и нашите евроатлантически партньори да бъдат убедени, че това е за доброто на демокрацията. Защото Европа не допуска самозабравили се фигури да яздят институциите и партиите и да размахват заплахи и принуда, осигурявайки за себе си и близкия си олигархичен кръг чадър и протекция. Играта на Радев е ясна - той брани себе си и е готов да предаде държавата на Москва, в името на своето и на приближения си кръг от олигарси добруване. Радев не може да приеме правилата на демокрацията, защото самия той в генезиса си е несъвместим с тях”, пише още в своя позиция Пеевски. И попита „защо всички политици мълчат, когато виждат какво прави с държавата”.
„Защо се допуска да придобива партии, фракции или отделни лидери, готови на всичко, за спасяването на кожата си. Защо изглежда всички са на колене пред Радев!? Мястото на България не е да е руска република! И ако днес не се противопоставим на това, цената ще я плати цялата политическа класа, но най-вече хората на България. Заради това, няма да допуснем Радев да спре новото начало и няма да ни подчини. Нито заплаши, нито унизи. Аз съм единственият противник на настъплението му като проводник на Русия и Москва и няма да се откажа. Защото хората трябва да знаят истината - всички служби, чрез назначените от него свои ръководители, са на подчинение на Радев. Вече осем години. И той е отговорен за всички неразкрити корупционни скандали, за които бяха подавани сигнали и доказателства. Защо не е разкрит „грабежът на века” - фалита на КТБ? Защо не е осъден Цветан Василев, който заграби 5 млрд от българските данъкоплатци?! Защо Радев мълча през всичките тези години?! А днес излиза с фризирани думи да призовава кого!? И за какво!? За битка със статуквото!? Статуквото е той - мистър Кеш-Радев. Човекът, подчинил и унизил по най-бруталния начин службите за сигурност, правителствата на България, главен прокурор, шеф на КОНПИ, а днес в опит да подчини и всички политически лидери, отнасяйки се унизително към тях, пренебрегвайки дори елементарното правило на демокрацията - да са избрани и излъчени от своите членове и симпатизанти. Човекът, погазил за пореден път Конституцията, за да си осигури вътрешен министър, удобен нему и олигарсите му, се отметна от указа за назначаването на служебен премиер, нагло отложи датата на изборите и сега притиска ЦИК и иска да се намеси пряко в изборния процес. Но, имам едно специално послание за него - няма смисъл да ме търсят неговите близки, нито да се опитват да му осигурят авариен изход от създалата се ситуация, защото трябва да е ясно едно - нищо няма да ме спре да сваля и неговата маска, така, както съм обещал, че ще постъпя с всеки, тръгнал срещу националния интерес на страната ни. Не си губете времето. Аз ще бъда до хората, ще работя с хората, ще бъда с хората”, заяви още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 104 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последния Софиянец

    98 9 Отговор
    Откак руснаците го биха и таковата в Дубай стана голям враг на Русия.

    Коментиран от #14, #15, #30

  • 3 Хохо Бохо

    95 10 Отговор
    Президентът не спимена имена. Тоя сам се припозна и сега квичи като прасе на заколение.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Точен

    96 8 Отговор
    Няма честен човек, независимо българин или мюсюлманин, който да подкрепя Пеевски.

    Коментиран от #126

  • 6 Делю Хайдутин

    68 6 Отговор

    До коментар #1 от "Град Козлодуй":

    Иде Коледа.Ще има много пръжки и сланина.

    Коментиран от #12

  • 7 гост

    84 8 Отговор
    Това прасе от време на време показва зурла от калния гьол и изгрухти поредната си простащина ! И все президента и Русия са му виновни !
  • 8 Квик Квик

    57 6 Отговор
    Квик Квик,,,,,,,,
  • 9 ТАКАИШИШИ

    59 6 Отговор
    ВСЯКАСВИНКЯ ПРЕДИ КЛАНИЕ, ЯКО КВИЧИ....!
  • 10 Руснаков

    11 45 Отговор
    Хвани Радев...удари Пеевски...или...хвани Пеевски...удари Радев...такава е ситуацията....и най важното...никога няма да си сбъркал...

    Коментиран от #31, #146

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ФЕЙК

    53 5 Отговор

    До коментар #6 от "Делю Хайдутин":

    От този само мас, джумерки и от дебелата му кожа - свински цървули !
  • 13 Европеец

    54 7 Отговор
    Няма да чета в статията.... Лицето на снимката както винаги говори глупости.... И ми е много смешно когато почва да говори и да намесва Москва и за Путин.... Както беше казал бившият прокурор Гешев просто политически боклук, Не че той самия не е..... А като взема килограмите на лицето снимката мога да кажа тежък политически боклук.....
  • 14 Тома

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ти знаеш ли как боли
  • 15 Май руснаците

    5 14 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ни т...т и бият и нас .рака че гледайте за кой ще.гласувате
  • 16 АЙДЕ ГЪЧ

    38 4 Отговор
    ДОБРЕ ЧЕ ПРАСЕТАТА НЕ СА ТОЛКО НЕП РИЯТНИ КАТО ТОВА, ИНАЧЕ ОТКАЗВАМ СВИНСКОТО......!
  • 17 🍋🍊🇧🇬

    32 4 Отговор
    “Не си губете времето. Аз ще бъда до хората, ще работя с хората, ще бъда с хората”.

    Са, да уточним кои са хората и по колко се заплаща на “глас”, за Блеевски Ново Начало?

    Гласувайте овце, за пейсе (50) лв, гласувайте и Вие раята на новия онбаши ще сте хората, “диван чапраз” пред “вълчи апетити”, от най атлантическият пред атлантиците, от най демократичния пред демократите, от принцът сред принцовете на ДС, Делян Пеевски.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 МИЛИ ГОСПОДИ

    46 5 Отговор
    СЛЕЗ при нас на ЗЕМЯТА и си прибери вересиите . ТОЯ е нетърпимо нагъл и непоносим . Цяла България му знае далаверите . КОЕ от присвоените му дружества и предприятия съществува днес - НИТО едно - а сега ще ОПРАВЯ и страната . Радев е на светлинни години от него .
  • 20 Европеец

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "Няма,":

    Прав си..... И аз често си мисля като тебе, ама пуста краста пак продължавам да влизам и да си губя времето ...
  • 21 дон Вито

    42 4 Отговор
    Абе никой не те пита да коментираш президента.
    Кажи за оня Еврото, за Алексей, за КаТеБе, за Булгартабак, и т.н. то край няма за колко неща трябва да отговаряш
  • 22 .,,.,,.

    15 2 Отговор
    Службите не трябва да са под контрол на един.
    Абе в тая смешна държава нЕкой помни ли за разделение на властите?
  • 23 🍋🍊🇧🇬

    27 3 Отговор
    Делян Пеевски израства в ДС среда, сред Принцовете на ДС, там където израстват и останалите, живеещи заедно, в една и съща кооперация, работещи за ДС родители.
  • 24 Луд

    34 5 Отговор
    Май е време шопара пак да мине на руската диета, че последно време е налял доста с неговата алчност!
  • 25 Гюро Михайлов

    35 3 Отговор
    Със една малка подробност, не Радев е санкциониран от две държави за корупция във особено големи размери. Нататък изводите всеки сам си ги прави.
  • 26 Шиши как са евроатлантически ви цености

    32 3 Отговор
    Шиши всичко свърши безработен си уво!
  • 27 Абе свиньо гнусна

    34 4 Отговор
    До кога ще лазиш в краката на Радев бре? Нещастно мекотело!
  • 28 Защо се издаваш

    30 3 Отговор
    Никой не чу имена да споменава Президента, а този шопар пак се засегна. Българите са спокойни че Шишо няма да позволи Радев да предаде България на Русия, по скоро са притеснени че Пеевски продава и ще продава всичко що е българско на Америка за да го изтрият от оня списък на Магнитски. По често Радев да споменава за напористите мафиоти в Парламента и на този озлобен кандидат политик кръвното все ще е високо. На този определено му липсват първите не седем, а седемнадесет години, а му личат много
  • 29 Буци, Гуци и ZеленЧорап са руски еничари

    12 6 Отговор
    Булгартабак - унищожен от ВТБ москва и Пеевски-Борисов
    КТБ - разграбена от ВТБ москва и Пеевски-Борисов
    Виваком - разграбена от ВТБ москва Пеевски-Велчеви
    ....
    ....

    Коментиран от #41

  • 30 Мунчо

    3 8 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Играе игрички с Плешо, който си е щатска и натовска подлога. Свързан с Русия ама друг път. Вече се самозабравиха и си мислят, че всяка лъжа може да мине.
  • 31 Хохо Бохо

    8 5 Отговор

    До коментар #10 от "Руснаков":

    Да де ама добре помним как кире, койорчо и бойкикеф сърбаха мазно, турски кайве в скута му. Я пак си помисли
  • 32 Доган Продава Свирки

    4 12 Отговор
    Радев се е маскирал като Хасковски Каун.
  • 33 Налудник

    18 3 Отговор
    Двата шопара Дебелян и Рапона са поне за затвор. Да не говорим, че са за бесило.
  • 34 Радев е национален предател

    6 14 Отговор
    Защо Пеевки-Борисов саботираха комисията за Боташ, от където губим 4 милиарда ?!
    Свързано ли е това с изграждането на Турски поток за Путин, с което помогнаха на касапина да нападне подло Украйна ?

    Коментиран от #121

  • 35 Удри

    7 22 Отговор
    Прав е Пеевски. Мястото на Радев е в затвора.

    Коментиран от #56

  • 36 Бай Дън

    20 3 Отговор
    От както руснаците му напукаха бузките в Дубай само тях сънува. Шиши спри се бе твоето е параноя!
  • 37 БеГемот

    7 2 Отговор
    Токсично 🐷....
  • 38 Събрахме се ... вече явно 🐖🎃

    15 3 Отговор
    Войната в ЦИК между двете ДПС-та се развива така: Членовете на ЦИК от ДПС гласуват за Доган, а представителите на ГЕРБ за Пеевски. Защо медиите ви го спестяват?
  • 39 Мнение

    17 4 Отговор
    Млъкни бе, корумпирана дебела, крадлива сВиня!
  • 40 Възрожденец

    1 3 Отговор
    Пееф и отцепниците са руските партенки, на Радев и Доган им се намекна, че не слушат ли, следва сценарий премахване, затова бързо се преориентираха и вчера радев даже не мъцна за най-големия ни БЪЛГАРСКИ празник.
  • 41 Р. Овч

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "Буци, Гуци и ZеленЧорап са руски еничари":

    КТБ беше клон на ВТБ.
  • 42 Край

    8 3 Отговор
    "Аз ще бъда до хората, ще работя с хората, ще бъда с хората" Свинчугата иска да е до хората. Може. Само като пържоли или като джолан върху зеле.
  • 43 Груйчо

    2 9 Отговор
    Много е правилно последното изявление на Пеевски по отношение на Радив/ Мунчо/
  • 44 Писна ни от тоя Шиши

    11 2 Отговор
    И какво ни го рекламирате ката ден
  • 45 ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК!

    3 10 Отговор
    КЕФИ МЕ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ д€лян!
    ВСЕКИ, КОЙТО Е СРЕЩУ турч€€щият $€ $иганин АГ€НТ $АВА(ахм€д $окол) И СРЕЩУ ВЪРХОВНИЯТ КАРМАЗЪ ФАТМАК -Mr.K€Ш(нато-БКП К€Л€Ш) П€Д€рад€в Е ПРАВ, ДОРИ ДА Е ОТ Г€РБ И ПП-ДБ!

    разбойкУ, ОТ т€б $АМО П€Д€рад€вият НЕНАВИЖДАМ ПОВЕЧЕ!
    НАРОДЕН СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ-ИЗЕДНИЦИ -д€моКРАДЦИ и €вро-атлантици-ЛАИЦИ!

    Коментиран от #51

  • 46 цирк москва

    3 0 Отговор
    пеефски се бори с руснаците и мафията
    борисов се бори с корупцията
    "възрожденеца" евгени минчев се бори с ЛГБТ
    ваксинирани са антиваксъри
    konaнаap e водач на "най-българската" партия
    кътат пачки в Евро, а са срещу Еврото
    Облажили се от "Америка за България" ... познахте, са против "Америка за България"
  • 47 комунистче

    5 1 Отговор
    а твоя генезис момчето, какъв е, демократичен ли е, що демократично не започна да пишеш сивита, когато беше на 20, и да кандидатстваш за работа в частния сектор, честно и демократично, а не от малък да те уреждат по държавните предприятия на работа
  • 48 Долна свиня

    9 1 Отговор
    Кой ти дава право да говориш Пеевски , кой , ти с 1% одобрение , мръснин корумпиран долен … ей не се наяде долно човече
  • 49 Делян, Недоделян? Не спря да Плюеш по

    8 2 Отговор
    Президента! Плюеш срещу вятара, всичко ти се лепи на Муцуната!?
  • 50 Писна ни от тоя Шиши

    6 2 Отговор
    И какво ни го рекламирате ката ден
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Абе

    3 1 Отговор
    За наглото прасе Коледа май ще дойде по рано:),затова квичи така.
  • 53 Джон Креймър

    4 1 Отговор
    Противен, Гнусен "индивид"!
  • 54 !!!?

    2 3 Отговор
    Браво на Шиши !
    Търколил се Шиши, намерил си похлупака - Мистър Кеш !!!
    !!!?
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 „ЯКО”

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Удри":

    И по точно в ..бобов дол...(.😱.)..
  • 57 не разбрах

    2 1 Отговор
    Защо медиите всеки ден по няколко пъти ни уведомяват какво е казал Пеевски? Кой е Пеевски и какъв е? Изключен от партията, която е вкарала в парламента, уличен в корупция от партньорските служби, ненавиждан от българите, самозабравен г-н НиКОЙ. Пеевски не е фактор в държавата и не заема държавен пост, който да му дава право да се разпорежда с държавните институции. Този в момента, пред очите на мсички ни извършва престъпления срещу Републиката, а послушният и.ф. Сарафов мълчи като г.з. Ще срутят държавата заради далаверите и простотите си тези наглеци.
  • 58 То си пише

    4 1 Отговор
    Кой ще го скопи тоз нераз да улегне ..и се кротне малко затри Булгартабак КТБ а сега и ДПС, така е като турчин Доган отглежда свине ...!!!!!.!???

    Коментиран от #64

  • 59 Г А Д М Р Ъ С Н А !

    4 1 Отговор
    КАК ПРАВИЛНО ОПИСВАШ СЕБЕ СИ С ТЕЗИ ДУМИ пееффски! ТИ СИ Т В А Р НЕЗАСЛУЖАВАЩА ДА ЖИВЕЕ... КАМО ЛИ ДА УПРАВЛЯВА... БЕЗРОДНИК... С М Ъ. Р Т!!! САМО ТОВА ЗА ТЕБ! ХРАНА ЗА Ч Е Р В Е И!!!
  • 60 Няма ли

    3 1 Отговор
    кой да го спре ? Има майка, умен баща , поне те да го узяптат. При тези килограми и тази необуздана ярост съществува сериозна опасност за здравето и даже за живота му. Няма ли кой да му помогне, такова чудо не се беше случвало в българската политика. По поведение малко напомня на Жириновски.

    Коментиран от #131

  • 61 Алхимик

    1 1 Отговор
    Всяко л... с думата ,,евроатлантическо" с превръща в злато. Ей го и Пеевски за пример.
  • 62 Е как с скочил?

    2 2 Отговор
    С тия сланини, освен да предизвика трус!
    Деляне, не разбра ли, че си много под нивото на президента Радев?! Ако не са платените мисирки, никой няма да се сеща за теб!
    Радев лети, ти пълзиш!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ТА ТОЙ Е

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "То си пише":

    Е В Н У Х! НИМА НЕ ЗНАЕТЕ?! МАЗНА ТЛЪСТА С.Ф.ИНЯ!!!
  • 65 ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК!

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "Шоши":

    ЗАБР€М€НИЛ € Mr. К€Ш! :))
  • 66 Тредстоун

    0 1 Отговор
    .... абе постоянно тук в клюкарника се говори за борба между тъмните лордове в България , кой с бухалки кой с власт ... , гледам слушам чета , и ... , тука битката е между пеевски , доган и прецидента гумен крадев , явно те не могат да си поделят баницата ... Харвардските папагали отрочета на прецидент се провалиха в това да съсипят Брлгария като я нанижат с дългове ... , е все пак успяха до някъде .. , решетников си търси девидентите , курнела изгърмя , фърчащия е нервен и почва да се вижда кой кого , другото е плява ... , пунта мара както би казал някой ... , нали така другари
  • 67 Мнение

    1 1 Отговор
    Какво му стана на този шкембак та истерията на тема президента? Д-р Гълъбова, моля помогнете, че момчето отива на зле, а и на мен ми писна да го гледам и чувам по всички медии.
  • 68 Събрахме се ... вече явно 🎃🐖

    1 0 Отговор
    Пак лъжите !
    Съмнявам се тази 🐖 изобщо да може да скача. И борисов 🎃🐖 не може да скача. Фатмака радев може да скача, ама не скача - не пита нито за Пътната карта и Турски поток построен от 🎃 със стотици закононарушения, не пита за заемите на 🐖 от ББР, ама и те не питат за Боташ.
    Нещо ги свързва тия тримата борисов-пеевски-радев ...
  • 69 Факти

    0 0 Отговор
    До " Fakti"
    Искам да Ви кажа, че не може да се дават положителен или отрицателен на мнението изразено от ваше читатели

    Коментиран от #72

  • 70 А ЗАЩО НЕ

    0 1 Отговор
    МОГА ДА ГЛАСУВАМ С МИНУС СРЕЩУ ШОПАРА? ФАКТИГЕСТАПО?!
  • 71 мучо

    0 1 Отговор
    тази угоена мръсна свиня.....
  • 72 факт

    1 1 Отговор

    До коментар #69 от "Факти":

    Спирането на възможността да се оценяват мненията не е технически проблем. Засега поне можем да пишем под избухванията на Пеевски. В десетки други медии е направо премахната възможността Пеевски да бъде коментиран. Дори в любов не може да му се обясни човек. Такава свобода на изразяване цари в демократичната кочина, че не е за приказване.
  • 73 Перо

    0 1 Отговор
    Дебелият престъпник забравя, че е санкциониран за корупция точно от атлантиците, а това е криминална дейност, не политическа или дисидентска! От ДПС-Доган казаха, че лицемерието и маските паднаха и шанса да се анулира санкцията по закона Магнитски е нищожна, колкото и да се напъва Пеевски!
  • 74 Доктор

    1 1 Отговор
    Спрете поне за малко да занимавате хората с тази свиня.
  • 75 Баш софиянец

    1 1 Отговор
    Г-на пеевски не разбира, че няма никакво значение какво казва. Думите му не достигат до никого. Едва ли има човек, който да не знае за какво става въпрос. По-добре изобщо да не споменава РРадев, нито да се опихва да внушава глу постите си.
  • 76 Дядо Коледа

    2 1 Отговор
    СВИНЬО ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ РАДЕВ Е ВИСОКА ТОПКА..ТИ СИ ПОСЕРЛЯК...ТИ СИ ПРЕСТЪПНИК...КРАДЕЦ....И ТЕ ЧАКА ЗАСЛУЖЕНОТО
  • 77 Абе

    0 1 Отговор
    Лили, този път руснаците ще те клатят докато заченеш близнаци
  • 78 ДебелПеееРааС

    2 1 Отговор
    Нашият президент е изключително интелигентен човек!
  • 79 Лал Бахадур

    0 1 Отговор
    Идва Коледа.Времее.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Проектът на Пеевски не го

    0 1 Отговор
    Регистрират . Чака електората повишени пенсии
  • 83 А50

    1 1 Отговор
    Завалията много го е страх от руснаците заради едни пари от КТБ
  • 84 Някой

    2 1 Отговор
    Ех, тези руснаци. Има страхова невроза дебелото момченце. Явно не само яко са го били, а и други гадни неща са му правили. Сигурно му е трудно да стои седнал, та затова все пълзи. Все по ниско, и все по по-мръсен под се влачи това нищожество.
    Пак напомням - за Радев са гласували 2 00 000 души. За Шиши - 0.
  • 85 фбр

    0 1 Отговор
    Шиши , прескочи пак до Дубай да те полекуват отново докторите от спецназ ! За теб тази година Коледа ще дойде по-рано - на 27 октомври !
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 тиквенсониада

    1 1 Отговор
    Пеевски пак ли е изгрухтял нещо ?
  • 89 Поп

    2 1 Отговор
    Защо на тов нагъл престъпник му се дава думата? Разкарайте го! Ще се намери друг да ви плащ
  • 90 Тартаковер

    1 1 Отговор
    Откога Шиши е толкова ВЪРЛ атрантик и върл врат на Русия и Путин ! ?
    Вчера се събуди наМАГНИТЕН и реши да се спасява като се прави на правоверен НАТО-вец и русоФОБ ли ?
  • 91 Бамбука

    1 1 Отговор
    Интересно противоборство. Какъвто и да е Пеевски, поне не се страхува да говори това, което мисли. Всъщност, въпросите, които задава си заслужават да получат отговор. Защо Цветан Василев все още се крие в Белград, защо "дерибеите" така скочиха срещу него, а преди няколко месеца му целуваха ръцете ? Защо Доган не казва нищо съществено срещу него, а използва някакви притурки да говорят вместо него ? За съветниците на президента, също няма отговор, за службите също е прав. Може да го наричат "прасе, свиня" и.т. но никой до момента не го е опровергал документално.
  • 92 Кочо простия чизмар

    1 1 Отговор
    Дебелото самозабравило се ДПС (Делян Пеевски и Сие-CIA) прекали, но все някой ден ще му ощавят кожата. Тъпото не може да проумее, че е дин нагъл тулуп, който няма никаква сериозна подкрепа, освен платена. Народът с нас 50 % одобри Радев. Кой си ти, шишо??!
  • 93 Международно доказан престъпник се

    2 1 Отговор
    ребчи на Президента на Република България! Няма по-гилям абсурд. Това същество дебело отдавна трябваше да е зад решетките, а не да наглее и досажда с елементарните си изяви.

    Коментиран от #129

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Гошо

    0 1 Отговор
    Порно сайтчето е блокирало оценките
    Уууууууууууееееееее
  • 96 Тия двамата са

    3 1 Отговор
    големи артисти
    Направо слагат Баце в малкия си джоб.
    Радев подарява (продава) цялото служебно на Феномена, а този го плюе и заплашва :)
    Междувременно леко минават едни 9 милиарда нови заеми, ама кой да гледа такива дреболии.

    Коментиран от #98

  • 97 един

    3 0 Отговор
    Спомнете си ДПС и Атака/или т.н."Патриоти"/как се нахъсваха едни срещу други,Пеевски и Радев са същите!Крадливи чутури нищо по-умно не могат да измислят!
  • 98 А сега

    2 0 Отговор

    До коментар #96 от "Тия двамата са":

    познайте от три пъти КОЙ ще ги харчи и Радев няма ли да намаже?
    Цирк!
  • 99 Бай село

    1 0 Отговор
    Каквато президеншата такъв и президента.Който има ум ще вземе.
  • 100 Ти да видиш

    3 1 Отговор
    Намагнитен Шишко и Ментата борци против корупцията и водачи на партия.. . Егаси макята егаси...
  • 101 До 93 от най село

    1 0 Отговор
    Като е такъв престъпник,иди и го арестувай а не да се правиш на мъж в сайта.
  • 102 Анонимен

    1 0 Отговор
    Погледни се в огледалото и тогава давай мнение за другите
  • 103 Анонимен

    0 0 Отговор
    Никой не иска да чува за теб хората те мразят
  • 104 Бай село

    1 0 Отговор
    По голям престъпник от Хасковския каун няма.То затова изпълнява заповедите на Доган защото в Хасковско няма много чисти българи.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Майк Алън Патън

    0 1 Отговор
    И как Делян ще скочи ? Той едва ходи с тези килограми , вие за скачане говорите !
  • 107 ЗЕЛЕН чук или ЗЕЛЕНЧУК

    0 1 Отговор
    Дали Делян Шиши го хваща магнита , щом е наМАГНИТЕН ?
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Казва се

    2 1 Отговор
    Господин Радев или президентът Радев бе, тъп шопар. Стига се натяга на посолството. Няма да те размагнитят, ако плюеш по президента на България.
  • 110 Гнусн@ Л@ЙНА(ЛАЙН@) ТОПКА

    1 1 Отговор
    Този е срам за цяла България
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 хората обичат Радев....

    1 2 Отговор
    и мразят Пеевски
  • 113 шопар

    0 1 Отговор
    Защо плусовете не ми се отразяват.ГДБОП действа в подкрепа на шопара
  • 114 ха ха

    0 1 Отговор
    голем казан и много катран за тоя , с другия подобен ще са един до друг за да си подклаждат огъна докато се варят
  • 115 Родолубец

    2 1 Отговор
    БЪЛГАРИЯ без ПЕЕВСКИИ
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Жорко

    0 1 Отговор
    Тоя ходили по нужда или само плюска
  • 118 Интересно е как е скочил

    0 1 Отговор
    Досега не е виждано слон да скочи
  • 119 Хахахаха

    1 0 Отговор
    Дпс с Пеевски беше в коалиция с бсп една кремълска партия от 100 г.Същата тази бсп го предложи за шеф на данс и се бореше с него (и още се бори без него) срещу ББ ..Това е пак същата бсп която издигна радев за президент.Същия този пеевски бивш коалиционер на руската бсп е сега върл русофоб.А човека на бсп радев пък негов враг????Ако някой може да разплете нещо от този сложен възел...Евалла ще му кажа.
  • 120 Иво

    1 3 Отговор
    Руския агент Радев е изплашен и объркан. Пеевски каза това което всички знаят и мълчат. Мистър Кеш и ченгетата от ДС около него скоро ще отговарят пред съда за мега корупцията в президентството. Ето ви народен съд. Радев Доган Вълка Черепа Г. Ганчев Прокопиев и още знайни и незнайни червени олигарси под крилото на Радев. Тези които ни грабят 35 години.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Радев заподозрян

    2 2 Отговор
    Днес гледах Радев по телевизията. Охраната много демонстративна. Страх го е от нещо. Сигурно има защо.
    Предпочитам да вярвам на Пеевски.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Мунка

    2 0 Отговор
    Президента да вземе да прочете Конституцията!
  • 125 Денис

    2 1 Отговор
    До вчера правеше пари с руснаците, днес стана евроатлантик. Пеевски и тук ще пресоли манджата. Това е ПР ход, да атакуваш силния, за да показваш , че ти също си силен. Но в случая, се получава обратен ефект.
  • 126 Честен няма,

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Точен":

    ама купените не са малко... Впрочем нека някой обясни как този напълно лишен от интелигентност дебелак е забелязан още когато е двайсетгодишен и дали това забелязване има някакво отношение към тоталигатора и любящата мама шефка..
  • 127 Гост

    0 0 Отговор
    Кенет голям писател излезе и все пак използваш настоящи затворници и все пак трабата ще спечели и ти ще си пътник обратно в Хаити но май и там нете искат.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Мале

    3 1 Отговор
    Този Магнита бил ДЕМОКРАТ?Жива да не бях.И Дерибеите Ментата, Хамид Хамид,Бабата ,и другите около тебе и те ли да демократи?Защо така арогантно лъжеш,бе момче?,И какво демократично свършихте,крадахте като за последно и накрая най-новия вид кражба на партия показахте.Но има още накъде .То на Деляновите дерибеи само пъклени планове в главата.Ядоха от Доган,мазнеха му се мутрите и му вкараха нож в гърдите.,защото той ги е защитавал тези недостойни хора.Даже да го унижат му прилапаха и Сараите.Едтествено ,че ще сте мразени от обществото.Един път предател и предател ЗАВИНАГИ.
  • 133 Няма

    2 1 Отговор
    Вече кой да се занимава с Пеевски.Никой не обича предателите и мръсните им долни номера.Само,който не обича свободата си и независимостта си може да му стане слуга.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Пеевски vs Радев

    0 4 Отговор
    Хората не обичат Пеевски защото е дебел и нелицеприятен. Но когато става въпрос за сериозни неща, виждаме че Пеевски е родолюбец, а Радев родоотстъпник, предател, агент на чуждо правителство и т.н. В крайна сметка излиза че Пеевски е за предпочитане.
  • 136 Налудник

    1 1 Отговор

    До коментар #134 от "Защо факти":

    Защото са "свободната медиа". На Пеевски.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Горски

    3 0 Отговор
    Ама те в бизнеса схемите и кражбите са преплетени като свински черва, ако бяха чак такива противници за 6 - 7 години все някакви реални действия щеше да има, а то е само театър, цирк и то изключително жалък.
  • 139 Пепи

    1 1 Отговор
    Прасе с вълчи апетит.
  • 140 Огнян

    1 1 Отговор
    Шишо успя да купи няколко електронни издания за последните 2 седмици и оттам непрекъснато "обработва" съзнанието на електората. Знам за "ПИК", "Брекинг нюз", "Клюки БГ", "Разкрития"...
  • 141 Харабе

    1 1 Отговор
    Тук е пълно с Руски мизерни подлоги
    Отивайте да бачкате в Русия
    Еднопосочно
  • 142 ганю

    0 1 Отговор
    една лейка нафта и един кибрит
    сума ти джумерки ша станат
  • 143 нормален

    0 1 Отговор
    Не дойде ли време за Коледа??? Така ми се е прияло свинско с зеле.
  • 144 всички сме с теб

    1 3 Отговор
    Пеевски - Президент! Напред, към светлото бъдеще!
  • 145 9689

    0 1 Отговор
    А не ли време този престъпник да бъде вкаран в кауша.
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Я.Кьоравият

    3 1 Отговор
    Пенсия,Банкя,изолация от политическия и социален живот на България,това очаква милиардерът,който не спря да парадира с купените си победи.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 ганев

    1 1 Отговор
    СПОКОЙНО...БЛАГОДАРЕНИЕ.НА ТОВА КВАЗИМОДО
  • 151 ганев

    1 1 Отговор
    ...РЕЙТИНГА НА БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ...СЕ ПОКАЧИ
  • 152 Моряка

    0 0 Отговор
    Роденият да пълзи(грухти) не може да лети,бе Дебелак.М.Горки го е казал.Ама едва ли си чувал за М.Горки.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол