8 Септември, 2024 15:14 5 402 83

Ивайло Мирчев: Борисов и Доган да разкажат за Пеевски. Това е бързият начин той да бъде приключен

  • ивайло мирчев-
  • бойко борисов-
  • ахмед доган-
  • делян пеевски-
  • приключване

"В момента се прави всичко възможно Пеевски да задържи капиите си в съдебната система, в прокуратурата, в службите, в регулаторите, във всички институции. Тази офанзива за избора на нов главен прокурор от ВСС е точно негова и се учудвам къде е Бойко Борисов по терена тук, защото и той се е скрил в храстите и само от време на време подава едното око плахо", коментира още Мирчев

Ивайло Мирчев: Борисов и Доган да разкажат за Пеевски. Това е бързият начин той да бъде приключен - 1
Снимка: БНТ

"Борисов да вземе да излезе от храста, в който се е скрил, и вместо да си подава едното оченце от там, да излезе и да каже какво мисли за това, което се случва с Пеевски днес. От друга страна и ДПС - Доган вместо да пускат призиви към останалите партии, че трябвало да се направи общ фронт срещу Пеевски, да вземе Доган да даде едно интервю и в него да разкаже всичко за Пеевски, защото това е бързият начин в обществено-политически план Пеевски да бъде приключен".

Това призова пред БНР Ивайло Мирчев от "Да, България", част от коалицията ПП-ДБ.

Пеевски е недосегаем в България - това е големият проблем, категоричен бе той. Според него шефът на ДАНС трябва да отиде в парламента и да разкаже какво има по отношение на Пеевски и какво в годините евентуално е прикривано. Главният прокурор пък трябва веднага да му поиска имунитета, добави той.

От коалицията са предложили законопроект, според който при изтекъл мандат на ВСС, той не може да избира нов главен прокурор, шеф на ВАС или ВКС. Ивайло Мирчев обясни, че този ВСС няма общественото доверие за тези избори:

"В момента се прави всичко възможно Пеевски да задържи капиите си в съдебната система, в прокуратурата, в службите, в регулаторите, във всички институции. Тази офанзива за избора на нов главен прокурор от ВСС е точно негова и се учудвам къде е Бойко Борисов по терена тук, защото и той се е скрил в храстите и само от време на време подава едното око плахо".

Според него Пеевски е можело да бъде в изолация, ако Борисов беше заел ясна и категорична позиция. Той смята, че Пеевски е проблемът на България.
Трябва да е ясно, че нито една партия няма да има 121 депутати в следващото НС, отбеляза Ивайло Мирчев в предаването "Неделя 150". По думите му ще се търси много трудно решение. Според него обаче е много трудно да се започне истински разговор с партии, които се правят на "приятно разсеяни" по отношение на Пеевски.

Той обаче е категоричен, че след изборите правителство трябва да има. "Чакайки месия, няма да се получат нещата", категоричен бе Мирчев и добави, че под някаква форма трябва да има коалиция.

"Най-важното е да направим така, че да не позволим да се роди нов Пеевски в България. Хора, които искат да дойдат на мястото на Пеевски, има много. Докато ние улисани в това да отстраним Пеевски от политиката и от обществото, има едни, които се готвят за скок и да се наместят на неговото място. Страната трябва да се освободи от такъв тип хора и да заработят регулаторите най-после".

Предизвикателствата пред страната са много над нашите вътрешни различия, изтъкна Ивайло Мирчев и бе категоричен, че коалицията ПП-ДБ влиза силна в тези избори. Той призова хората да гласуват.
"Загубихме 50% от избирателите си. Това са реалностите, от които ние не трябва да бягаме. Напротив - обещахме след изборите да започнем честен диалог с тях. В "Да, България" честният диалог го започнахме, нашият лидер подаде оставка, което е най-високата цена, която една политическа формация може да плати. Трябва да продължим този разговор и да направим всичко възможно в тази кампания да си ги върнем тези хора. Не съм убеден, че в последните 3 месеца по много добър начин ние показахме, че ги разбираме и че сме ги чули. Но трябва да го направим в следващите 2 месеца, защото в противен случай нищо добро не чака страната ни и нас като политици", коментира Мирчев и обясни, че именно в тази посока са били предложенията им за избора на кандидати и листи за предстоящите избори. Той е категоричен, че партиите трябва да се променят, особено когато имат спад в електоралната подкрепа.

Според него сглобката не е била добре обяснена. Мирчев напомни за поредицата избори преди сглобката да се състави. Целта ѝ беше няколко партии да се обединят за правителство, което да е повече с експертен профил и да изпълни няколко основни приоритета за страната, коментира той и добави: "Изненадата се оказа - в момента, в който седнеш да говориш с ГЕРБ и изведнъж до теб се появява и Пеевски". И все пак, депутатът подчерта, че те не са нарушили принципите си.

Относно сигналите, че ще бъде направен опит да бъде върнато старото положение в Конституцията, Мирчев каза: "Това е доказателство, че влиянието на Пеевски в БСП се е увеличило главоломно".

Той напомни, че тези промени са одобрени от Венецианската комисия и ЕК. Според него сега е много удобно да се говори против промените. По думите му партиите, които искат връщане на старото положение, си играят с темата.

Мирчев подчерта, че тяхното предложение за служебните кабинети е било различно, а приетото - е на ГЕРБ. "Ако регулаторите работят добре, ако там наистина се избират различни хора в различни години от различни власти, няма да има никакъв проблем, за да бъде избран някой, който не е свързан с Борисов или Пеевски. Реалността е друга в момента, но след 10 или 20 години тя няма да бъде такава", смята той.

Според него проблемът на Конституцията е, че има овладяна съдебна система и прокуратура от съветски тип. "Ако държиш главния прокурор, държиш всички в страната, всички институции", обясни депутатът.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доган Продава Свирки

    21 10 Отговор
    По скоро Пеевски ще разкаже за тях, защото те нямат какво да разкажат.

    Коментиран от #77

  • 2 Сатана Z

    14 10 Отговор
    Чрез Пеефски Путин ще унищожи ППДБ и паричните потоци към Кироидиотите

    Коментиран от #61

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Галя

    14 4 Отговор
    Кирчо не се научи да не дава интервюта на медии от кръгът на Шиши!
  • 5 Р. Овч

    28 6 Отговор
    А хубаво ли вози джипа на Бобоков, кой ще ни разкаже?
  • 6 Тото

    12 4 Отговор
    Трябва да се ремонтира "домовата книга"
  • 7 Дупничанин

    17 7 Отговор
    Ивчо, ма ти не го ли познаваш тоя банкянски айдук, та говориш фантастики некви?! Що, мислиш, му е лепнат прекора "Прани гащи"? Щото секи път се насира от страх тоя бандит бъзлив и се крие докат отмине бурята. Колко и да не го харесвам Васко Кръпката, ама с "Ден след ден" направо му е направил портрет.

    Коментиран от #67, #70

  • 8 Иво Иванов

    25 7 Отговор
    Лодката на ПП-ДБ се клати предизборно
  • 9 А за.

    20 2 Отговор
    доган кой да разкаже?
  • 10 Ала Балата

    17 6 Отговор
    Как ПП-ДъБъ ще си върне изгубените 300 хил. гласа?
  • 11 граф Монте Кристо

    16 1 Отговор
    Хубаво пожелание,да се наруши всеобщата и универсална ОМЕРТА,ама как да стане,те това е цимента ,който държи мафията ан блок.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 нещастника мирчев квичи

    22 7 Отговор
    мИРЧЕВ, ТИ СИ СЕ ПРИКЛЮЧИЛ!
  • 16 АБВ

    21 23 Отговор
    Говедо теб трябва да приключат трябва повече като Пеевски Доган е този който трябва да бъде приключен браво на Пеевски с удоволствие ще гласувам за него

    Коментиран от #22

  • 17 Делян Пеевски

    18 10 Отговор
    Мирчев е Прасе с маска
  • 18 Мирчев и Добрев

    23 7 Отговор
    да разкажат за перките в Черно море. Тези хора мислят, че всичките им зулуми ще бадат изтрити с лека ръка.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Суверенът

    11 0 Отговор
    . 1. (1) България е република с парламентарно управление.
    (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.
    (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.
  • 21 българка

    1 0 Отговор
    "....обещахме след изборите да започнем честен диалог с тях" Не съм политик и се извинявам за мнението си, но мисля, че честният диалог е особено задължителен преди изборите и не трябва да прекъсва и след това. Не трябва хората да се стресират с еднолични решения на управниците. Да не става като във вица "Една бабка попитала партийния секретар кой е измислил да се направи нещо, според нея неприемливо - учените или партията ......" да не продължавам, сигурно го знаете.
  • 22 Доган Продава Свирки

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "АБВ":

    Дано повече направят като теб и мен.
  • 23 Мирчо

    19 4 Отговор
    Ако знаеш нещо за золумите на Пеевски, ами кажи го! Имай доблест! Защо трябва да призоваваш Боко и Доко за това.
    Станахте за сиях. Той и Гешев много знаеше, ама нещо се скри, шушумигата!

    Коментиран от #26

  • 24 Илиев

    18 4 Отговор
    Все по-глупав популизъм от устата на Мирчев, направо отива към още минус 100 000.
  • 25 Нали заедно

    17 6 Отговор
    Гласувахте една година с ДБ, ПП, ДПС, СДС. То бе обич, то бе чудо. Инфлация 60% до сто процента. Дефицит. Спад индустриално производство.. Гавра с Конституция. Борса ток и газ. Помощи украйна, десетки милиарди. Подаряване на Белене и оборудване. 120 милиарда за нови реактори. Унищожаване на лев чрез влизане ERM2, без преговори и анекси в полза на българите като Дания, когато реши тогава да въведе евро. Един милион българи без вода, за да продавате скъп ток на частни ВЕЦове. България гори над месец, да си прикриете незаконен дърводобив. Другарката Захариева комисарка по нещо си. Не се спряхте да Продавате, предавете, подарявате във вреда на българите. Заеми милиарди. Гавра с Референдуми. ГЕРБ, ДБ, СДС, ПП, ДПС са проклятието на България. Ходете си, махайте се. Пенсионирайте се.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Дика

    23 3 Отговор
    Май Пеевски има повече какво да покаже и разкаже за Доган и Боко и затова тия се ослушват като плъхове.

    Коментиран от #71

  • 28 Перо

    24 1 Отговор
    И тиквата, и Доган не могат да излезнат сухи от блатото, ако направят опит да набутат там Пеевски! Всички са навързани като свински черва и всичко опира до скриване под офшорки и тази схема достига винаги до правителството и НС! Престъпността е държавна политика!
  • 29 Р. Овч

    16 2 Отговор

    До коментар #19 от "в3е4р5т6ъ7у":

    Той Делян не се е подсигурил мислиш. За много глупав го мислиш Феномена

    Коментиран от #51

  • 30 Ком

    16 4 Отговор
    Боко няма да си отговори устата, защото знае,, че в ръцете на Пеевски е огромен масив с информация от архивите на ДС, ДАНС и МВР. Сега започва голяма компроматна война и от нея чист няма да излезе нито Боко, нито Доган, нито генерал Наско, нито Киро.
  • 31 Българка

    10 12 Отговор

    До коментар #12 от "Ах свинкьо":

    ПП-ДБ не са като ОПГ ГЕРБ-ДПС. А относно твърдението,че не са имали възможност да крадат и рекетират категорично съм против. Те имаха възможност, но не се поддадоха на кукичките на Пеевски и Борисов. Ако имаше и най-малко подозрение срещу тях, то МВР,ДАНС,Прокуратура и Съд веднага щяха да се задействат под палката на КОЙ

    Коментиран от #34

  • 32 абе

    17 4 Отговор
    Вие този Пеевски го изкарахте Господ бе. Има хора навсякъде и плаща на всички. Сигурно ги печата тези пари. Като Борисов който плащаше даже на Тръмп и Урсула. Или така е по-лесно да плюете по тях? Аман.
    Кой от тези "анализатори" бе искал 30 хиляди месечно от Киро за да говори само хубаво за ПП? Защо да им вярваме?

    Коментиран от #72

  • 33 Меркуцио

    16 8 Отговор
    Пеевски първо ще приключи ППДБ, а после /за десерт/ ще разкара от политиката Радев! Изобщо ще гледаме обезпаразитяване до клетъчно ниво! Не разчитайте на Борисов, Мирчев, понеже тоя сценарий като нищо може да е негов! Той има мноооого да си връща!

    Коментиран от #62

  • 34 Доган Продава Свирки

    2 2 Отговор

    До коментар #31 от "Българка":

    По долни са даже.
  • 35 Град Симитли

    11 5 Отговор
    Мирчо Шопарчето
    да разкаже колко е мазно кафето?!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 що ли

    12 3 Отговор
    толкова ги е страх от Пеевски? И пак искат с чужди ръце да се отърват от него, не смеят и не могат сами,не им достига пипе - не са му от калибъра! А ако е и верен слуха,че Доган е заминал за Русия през морето, съвсем ще ги довърши
  • 38 Васил

    7 1 Отговор
    Ами да разкажат и за Доган и Боко и те са в кюпа
  • 39 Стеф

    14 3 Отговор
    Не е възможно! Пеевски удари и Доган! Борисов отвори ли си устата се започва наред, а там всичко е ясно и документирано, просто си чака времето и реда. Така, че обади ли се Борисов отива съквартирант на Вълка. Силата е в Пеевски.

    Коментиран от #64

  • 40 Няма да стане

    2 1 Отговор
    просто, защото нямат интерес меченце сладко и малко наакано!
  • 41 Пенчо

    1 0 Отговор
    Лешоядите се навъртеха
  • 42 винаги заедно срещу народа си

    7 0 Отговор
    "Аз с ДПС не съм работил, не съм правил коалиция. Подпомагали сме се, когато сме имали нужда, били са отговорни по време на сглобката. ..." - Б. Борисов
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Марко

    15 1 Отговор
    Защо този ерудит не попита мравояда от скута на Пеевски, той така се сближи с Шиши дорде писаха епохалните промени в конституцията?
  • 46 Голям со мъж бе, Ивче Бейби!

    16 1 Отговор
    Да вземе някой да излезе да убие змея, а ти после ще се гордееш, че идеята е твоя. Плашорко си ти, не мъж.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Активен борец

    4 2 Отговор
    Късно е - - тиквата побърза да се изкара дисидент! Те се същзявани врещу него!? Е, нема такова животно!
  • 50 Васо

    14 3 Отговор
    Няма как да стане. Тримата се държат с компромати. Синджир. А гъкне някой- край на хорошото. И тримата са прочели по една- единствена книга. И на тримата умственият капацитет е изключително нисък. И тримата имат ниско интелектуално ниво... Но интримата са милиардери и по политическите връхове Това може да се случи единствено в бившата 16-та республика Советского союза.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ганев

    9 1 Отговор
    ХА ХАААА......ивайло мирчев
  • 53 ха ха

    4 0 Отговор
    то приказки много , може и над милярд да са , има приказки за всеки и за всичко , а некои са и документирани но пък "правосъдието" не иска да ги чете защото среща много огледални образи , други са си художествена измислица на атлантици и милиционери за печелене на "авторитет" подплатен с сочни държавни субсидии
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Али

    10 0 Отговор
    И това няма да ти помогне за да не останеш извън парламента пак.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 куку

    9 1 Отговор
    Миро , къв Доган бре - он избегал при матката в Русия , така казват. Кви решения от отвеяни заблудени месии - постоянно на връшат там , отдето сме тръгнали в кръгово движение , но неспираловидно
  • 58 разказвача

    3 0 Отговор
    Във ваканция съм .
  • 59 Бай араб

    10 4 Отговор
    Всички копейки са много притеснени от това, което се случи на Амет, всички са в шок.Мирчев е същия като мравояда от неговата партия.Мравояда пък преди няколко месеца отиде да гони Амет от напълно чужд имот- пълен смях
  • 60 Анита

    9 1 Отговор
    мирчев, кой седеше в скута на Пеевски и пиеше турско кафе с него? Не беше Борисов, бяха иванов-бойкикев,никитуу, шиндера, кокоро и т.н.от ПП/ДБ. Ама, по стар комунистически почин, вие наследниците на ДС и БКП от ПП/ДБ обвинявате друг /Борисов/ за вашите действия. Късно е мирчев, дори децата знаят вече какви лъжци и крадци сте от ПП/ДБ, както и оня, който ви вкара във властта с ала-бала...
  • 61 Филип

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "Сатана Z":

    ПП/ДБ винаги са работели само в полза на путин и русия, затова сега се сдушиха с доган, пример дерогацията и Лукойл...
  • 62 Офелия

    6 2 Отговор

    До коментар #33 от "Меркуцио":

    Дано, дано дано. Ще взема да гласувам за Пеевски.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Ясното

    7 1 Отговор

    До коментар #39 от "Стеф":

    Стеф, забрави ли, че БОКО ГО АРЕСТУВАХА??? е....и...??? Не подценявай нито БОКО, нито Пеевски!!!!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 А,стига

    3 1 Отговор
    сте го показвали този грознио и туповец
  • 67 Ам ,той

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Дупничанин":

    пак е пропълзял в някоя дупка и чака пъзльото.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ужасТ

    3 2 Отговор
    Русия свърши парите и се разпадна ... политиката в Болгария.
  • 70 Хахаха

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Дупничанин":

    От скута на Пеевски Всеки много знае Ами пак идёте в Росениц пред сараите на Доган Как един умен няма в ППДБ / да прочете че несла негови/ Ахмак човек и вързано куче го хапе Ти Поне си от комунистически семеиство
  • 71 Кои знае

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "Дика":

    Президента и тои си глътна ::::::::::/ граматиката Мирчев питаи него
  • 72 Акъла им взеха на ППДБ

    3 1 Отговор

    До коментар #32 от "абе":

    Преди Доган им бе виновен после Борисов сега Пеевски Некъдирника винаги търси вината в другите А способния Първо търси причините в себе си
  • 73 ежко

    7 1 Отговор
    Борисов и Доган да разкажат за Пеевски?!?А ако Пеевски разкаже за Доган и Борисов?Няма как да стане тази работа -и тримата са в кюпа!А Мирчев иска в една ръка да у се паднат и 20 и 40 на сантасе или 200 и 150 на белот и да е вдигнал "всичко коз":)
    Мирчев, би ли разказал кой те храни?Кой ти дава долари да да политиканстваш и какви ангажименти си поел срещу плащанията?Като го направиш, тогава чакай Борисов и Доган да се разприказват.Не по-рано!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Доста наивно

    2 0 Отговор
    Да предположим, че Доган даде такова разобличаващо интервю за Пеевски. Първият въпрос е защо до сега е мълчал и с това е прекривал престъпления! Вторият въпрос е има ли останали годни доказателства, които да потвърдят думите му. Трети въпрос е дали няма негово съучастие, което може да се окаже при разпит на Пеевски! Спираме до тук, защото такова едно интервю може да се окаже самоубийствено
  • 76 Ахмед Доган

    1 0 Отговор
    Айде оправяйте го бързо тоя Пеевски,че пак искам да си живея живота за сметка на обикновените хора,и да си карам шестте яхти!
  • 77 ДОСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Доган Продава Свирки":

    И ТИ ПРОДАВАШ СВИРКИ.
  • 78 Бай Даньо

    2 0 Отговор
    Мравояда напълно изперкал като всичко жълтопаветно . Ха да видим колко избиратели ще върнете за деструктивната кауза на промяната с тая симпатия и вземане на страната на Доган. Май промяната се оказа с ДПС и тая мантра Герб и Дпс колко струва днес... божке ле какви титани на политическата мисъл наши промянаджии !?
  • 79 Сопола .

    1 0 Отговор
    Боко, Шиши и Доган откраднаха милиарди от държавата. Как някой от тях ще каже нещо лошо за другия?
  • 80 ехааа

    0 0 Отговор
    Крушовският тайгър много ги разбира нещата. Обаче не той, а имнее Господин Пеевски отвоюва българския бряг от Доган.
  • 81 моралния мирчев

    1 0 Отговор
    - Извършена ли е проверка за записването на двете деца на Иво Мирчев в 164 детска градина. Ако има такава регистрирани ли са нарушения?

    - Направихме проверка по конкретни въпроси от няколко медии и за тези две деца. Проверихме и други сигнали, подадени от медии. Проверката ни откри липсващи документи, които са нужни за приема.

    Първото дете е класирано и записано първо в ДГ № 60 в кв. "Княжево", район „Витоша“, по желание на родителите. На 12.09.2014 г. от тази детска градина е записано в детската градина в кв. „Горна Баня“ № 164 „Зорница“. Като основание за записването е посочен общия протокол, с който се указва как се прави преместване. Изрично в нормативните документи, уреждащи приема на деца в детските градини е посочено, че преместването на дете от една детска градина в друга може да се осъществи при наличие на свободно място. В тази детска градина съществува хроничен недостиг на места и няма доказателство по какъв начин е преместено детето.

    Второто дете e прието в същата детска градина в „Горан Баня“ като в информационната системата за прием на Столична община директорът е написал като основание протокола, който регламентира приема на деца с хронични заболявания и решение на педагогическия съвет. В нормативните документи, уреждащи приема на деца в детските градини не са делегирани правомощия на педагогическите съвети да вземат решения за приема. В същото време проверката на място установи, че никъде в дневния ред на заседанията и в протоколи
  • 82 Стефан

    2 0 Отговор
    Предизборните трикове на ДБ пак са в ход, но този път няма кой да им се върже, както досега от Росенец насам
  • 83 Буха ха

    0 0 Отговор
    Галя от посолствоТО да разкаже за всички
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол