9 Септември, 2024 14:21 2 253 27

Бабикян: Партиите разбират едва сега това, което гражданите разбраха през 2020 г.

  • арман бабикян-
  • избори

Фактът, че хората не отиват да гласуват, е резултат на това очакване, което остава неизпълнено. Те не желаят да ги управляват по този начин

Бабикян: Партиите разбират едва сега това, което гражданите разбраха през 2020 г. - 1

Предстоящите избори не предлагат подадени ръце и нова формула за управление на България, а приличат на конкурс за решаване на вътрешнопартийни проблеми - както в БСП, така и в ДПС, във "Величие", а и в ПП-ДБ, които до последния момент се чудеха дали да бъдат заедно. Това каза пред БНР Арман Бабикян от "Ние идваме", които взеха решение да не се явяват на седмите предсрочни парламентарни избори на 27-и октомври.

"Нашата цел винаги е била реформи", подчерта той.

Бабикян посочи, че "Ние идваме" и "Зелено движение" са водили разговори за общо явяване на вота, но до решение не се е стигнало:

"Дадохме си сметка, че това не е политически ресурс, който може да обърне и да създаде платформа, която да наложи реформи в България. Другите партии се занимават със себе си".

Бабикян коментира, че гласоподавателите са дали "ясно да се разбере, че не са склонни да се замени един управляващ - с друг, без да се променя системата на управление":

"Партиите разбират едва сега това, което гражданите разбраха през 2020 г. ... Фактът, че хората не отиват да гласуват, е резултат на това очакване, което остава неизпълнено. Те не желаят да ги управляват по този начин. Те не предпочитат Арман Бабикян пред Пеевски или Борисов, ако той ще управлява по същия кретенски начин държавата".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    26 8 Отговор
    хората разбраха че ги излъгахте , но на арменец и евреин не може да се вярва

    Коментиран от #8

  • 2 мддаа

    25 10 Отговор
    бабикяне, изчезни! Ходи да се подмазваш на Крадев.
  • 3 реру

    30 7 Отговор
    Хората отдавна ви разбраха, но предпочитате и продължавате да се правите на интересни, неразбрали и т.н...

  • 4 Спецназ

    5 14 Отговор
    АЗ за себе си съм РАЗБРАЛ!!!

    БЕЗ ГРАБ, БеПСЕ, ДеПСЕ, Итн ПП-ДеБЕ и т.н ИЗКЛЕС.ЦИ!!
  • 5 Българка

    13 23 Отговор
    Няма ли най-сетне Ние идваме,Зелени, граждански сдружения да се обединят с ПП-ДБ и да има силна дясна коалиция, която най-сетне да може да разгради сарайско-герберския модел на разграбване и беззаконие?
    От ПП няма ли най-сетне да проумеят, че връщане на избирателите им не минава през съглашение с ГЕРБ, а дясно -центриско обединение

    Коментиран от #10, #11, #12, #13, #22

  • 6 007 /агент/

    20 4 Отговор
    Добре, че беше ти, за да разберат, другарю член на отровените .
    Ама вярно, че гледаш като отровен !
  • 7 Майора

    14 7 Отговор
    Сбе лъжлив Бабикян , още ли си на политическата сцена и още ли коментираш! Аз не знам кой ще хареса такива като теб и сие , сменили партия след партия и носели кръстове и хвърляли домати и яйца по символите на властта нс платените от олигарсите протести , които те защитават!
  • 8 Европеец

    14 5 Отговор

    До коментар #1 от "пешо":

    Той е арменец и адвокатчето нескопосано наистина излъгаха доста народ, като се възползваха от народното недоволство.... Записаха някакво участие като депутати и толкоз..... Просто както каза бившия главен прокурор Иван Гешев аман от политически боклуци, Не че той самия не е такъв....
  • 9 Гласувайте!

    18 3 Отговор
    Препоръчвам на гражданите този път да гласуват, защото роенето на статуквото е опит да завземе по-голяма част от мандатите в парламента. Можете да блокирате този план само с активно участие!
  • 10 Нямаааа,

    14 12 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Няма "Трета" !
    Вие сте история. Пръв почна да я пише любимият ти Мавър.
    Последните страници дописаха Парапетаджията, цветния ококорен, Робинзон Крузо, ненаситното еврейче с жена му и не на последно място ниското генералче от ДС. Пропуснах мустакатата, която не знае от кой е....
  • 11 хмм

    9 3 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Изтеклата информация от тайните им срещи доказа, че там има внедрени хора. Не ми се иска да си мисля, че влияят и на вземането на решения.
  • 12 Е няма, няма

    10 5 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    те зелените, червените, жълтите, отдавна си плюха на петите. Останаха само розовките, така няма как.
  • 13 Доган Продава Свирки

    6 12 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Редно е ПП-ДБ да последват примера на Лупи, Мая, Татяна, Гоце и БСП. Предлагам Коалицията ПП, ДБ, ДСБ, Ние идваме и Зелените да се казва ,, Коалиция Зелените Кратуни,,
  • 14 Ван дер Любе

    18 2 Отговор
    Хората и партиите много добре знаят, че управлението на мафията е завзело България и то от десетки години.През 2020 хората показаха, че така повече не може и макар и тихо, нещата отиват следващия такъв протест, но може и по-суров от тогава. Няма как лица като Борисов (с неговите 200, Мата Хари, пачки и кюлчета, руски поток, милиарди изтегли в различни посоки и магнитски в редиците си - Горанов може да симулира, че е навън, но пак е магнитски на ГЕРБ), Доган (с обръчите от фирми т около 25 години насам), Пеевски (магнитски и ограбване на държавата) да продължат да са в управлението по един или друг начин.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 запознат

    10 3 Отговор
    Може този и да е арменец, но за това което казва е прав. Без да се съберат заедно, партиите не могат да гътнат от власта Герб и Дпс /и в двете му разновидности/ - т.е мафиотите. Това е факт, независимо от начина по който ще се случи. И ако не се случи - жална ни майка в следващите 10 години. Боже до къде я докарахме - арменците да мислят за бъдещето на България, а ние Българите да си завираме глава в г...за и да си стоим на диванчето пред телевизора и само да псуваме всички ..

    Коментиран от #20

  • 17 българка

    9 6 Отговор
    Аз мисля, че ПП-ДБ се провалиха, като същевременно провалиха и идеята за промяна - второто е по-тежкия упрек към тях. Дълго ги подкрепях и мислех, че като разумни хора ще направят широка демократична коалиция. А те се свиха като охлюв в черупката си - удобничко, уютничко, безпроблемничко. Съжалявам, че "Ние идваме" не направиха тези очаквани стъпки за широка коалиция. Явно пак ще правим избори през пролетта. "На маймуни ни направиха!"
  • 18 нищо не разбират...

    3 1 Отговор
    ..може би разбират че вече няма да са на власт и това ги влудява.
    Ще им остане само милиционерската заплата.
  • 19 Маймунян

    9 4 Отговор
    А Хад.жигей.ьов къде е , няма ли да му лъсне тъпата муцуна по ТВ
  • 20 Казуар

    3 2 Отговор

    До коментар #16 от "запознат":

    Кои партии да се съберат, че да гътнат ГЕРБ, ДПС, ИТН, кажи, че аз не виждам. Така е гласувала тълпата избиратели.
  • 21 Ами да

    2 0 Отговор
    Точно казано!
  • 22 Айде

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Това не е достатъчно! Необходима ни е повече демокрация! Ограничаване на мандатите в партиите и във всички държавни власти и институции! Пряк избор на областни прокурори, съдии и полицейски началници! Така избраните съдии да съставляват ВСС! Без главен прокурор! И ще тръгнем напред! Но партийните вождове не искат!
  • 23 незнайко

    3 2 Отговор
    Днес е 9 - септември , защо няма статии за този ден ?
  • 24 Трандафор

    3 2 Отговор
    Може би е време, особено с нов главен прокурор, гражданите, а и селяните, да разберем какво наистина се случи през 2020 г.! Кой го случи и кой държеше мегафона на пропагандата! Ами ако това е бил платен метеж? Ами ако тогава умишлено беше насадено недоверие, водещо до деморализация и униние, особено сред населението, което няма либерални наклонности? Ами ако целта е била хаос, разруха, граничеща с анархия, в която по думите на журналист от Дойче веле "по-лесно се лавира"? Ами ако идеята е била ликвидация на спецсъда, въвеждане на отхвърлени в Европа машини за гласуване и огромна инфлация? Ами ако е лъжа и семпла манипулация на озлобен пиар, че гражданите били очаквали различен резултат, но не го били дочакали? Ами ако е тъпа спекулация, че хората не желаят да ги управляват по "този" начин!



    Ако Бабикян е прав, Отровното трио, носител на идеята за смяна на системата, щяха да бъдат и днес в парламента! Божков - също! Но не са! А нали 70% тогава ги подкрепяха!
    Огромен процент българи не гласуват, понеже не искат да съучастват в подмяната на представителната демокрация с либерална такава! Ние, избирателите, гласуваме доверие на някой да ни представлява, а не да ни либерализира т.е. да ни превъзпитава, наказва, дисциплинира и да ни сменя чипа по негово усмотрение!
    Толкова ли е трудно да се разбере, че българите не си падаме по моркова и тоягата! Че искаме само три неща - достъп до питейна вода в чешмата, евтин ток от НЕК и справедливост, която не ни се
  • 25 Аяр

    4 2 Отговор
    Боклук.
  • 26 Който е умен

    1 2 Отговор
    И честен, отдавна емигрира. Който е умен и селски хитрец се намърда в политиката да става следващият народен месия на хранилка.
  • 27 МАН -ГОЛОСЯНЕ

    0 0 Отговор
    ВИЖДАМ ЧЕ НОСИШ КОВЧЕГ ТВОЯТ ЛИ Е ИЛИ НА ХАДЧИДУ-ПЕВ КОЙ Е ТРЕТИЯ ВИ ДРУГАР ЗА ДА СТЕ КОМПЛЕКТ ГЛАВНИТЕ ГЕРОИ НА ДОНЬО ДОНЕВ ГАДНИ СТЕ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове