11 Септември, 2024 11:16 2 593 34

Тошко Йорданов за изказването на Борисов: Опитва се да е сигурен, че ще управлява

  • тошко йорданов-
  • избори-
  • бойко борисов

Не е сега моментът за такива предварителни изказвания, без да броим, че джентълменските им споразумения с Продължаваме промяната... на негово място не бих употребил този термин

Тошко Йорданов за изказването на Борисов: Опитва се да е сигурен, че ще управлява - 1

Това е едно изказване много преди да му дойде времето. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на "Има такъв народ" и зам.-председател на партията Тошко Йорданов по повод думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който по-рано днес обяви, че подава ръка на партиите от сглобката, за да се търси вариант на управление след изборите, съобщи Novini.bg. Борисов включи и като бъдещи партньори БСП и "Има такъв народ".

Разбирам, че г-н Борисов се опитва да е сигурен, че ще управлява, но трябва да минат изборите, да се види каква ще е програмата и кой ще я изпълнява. Не е сега моментът за такива предварителни изказвания, без да броим, че джентълменските им споразумения с Продължаваме промяната... на негово място не бих употребил този термин, защото това беше една от най-големите глупости, които направиха, защото с това джентълменско споразумение унищожиха Конституцията и сега сме в кашата, в която сме, благодарение на тяхното джентълменско споразумение. Нека да минат изборите, заяви Йорданов.

В отговор на въпрос дали от "Има такъв народ" биха подали ръка на някого, с когото не са се разбирали до момента, зам.-председателят на партията посочи: "Не е трудно да се сетите какво направихме в третия мандат – разговаряхме с всички и показахме ясно как би могло да се сформира правителство с ясна програма, с ясни мерки и срокове и достатъчно голямо мнозинство, което да подкрепя тази програма, за да може съответният Министерски съвет да я изпълни. Ние подкрепяме практични неща, а не партии. Така че, ако в следващия парламент партиите най-накрая имат мозък, ако има програма, зад която има широко политическо мнозинство, тогава би могло да има и стабилно управление".

В отговор на въпрос той подчерта, че от "Има такъв народ" не са оказвали натиск на номинирания от партията председател на Централната избирателна комисия Камелия Нейкова.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе

    53 6 Отговор
    Тошко сигурен ли е че ще е в следващия Парламент? Аз не съм много сигурен че ще влезе.
  • 2 Христо

    27 0 Отговор
    Няма сигурни неща в Бг!
  • 3 ТаУмВзе

    28 4 Отговор
    Когато чалга сценаристче коментира пожарникарче ли! Интересно кво управляват, когато матряла на територията или е на Оня свет или се Евакуира еднопосочно.
  • 4 Тошко

    22 9 Отговор
    Стана много обигран политик
  • 5 Кого ще управлява

    35 7 Отговор
    Народа ще го изгони. Едвам отърва пандиза. Наглостта му няма граница.
  • 6 гробар

    28 9 Отговор
    тоя смешник също съм му подготвил плиткия трап!
  • 7 5% праг за парламента

    32 6 Отговор
    Такива нещастия не заслужават да управляват.

    Коментиран от #18

  • 8 зрител

    37 13 Отговор
    ВСИЧКИ ПРОТИВ ГЕРБ Е НАЙ ДОБРЕ....ЗА ДЪРЖАВАТА

    Коментиран от #24

  • 9 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    27 5 Отговор
    Вие сте вече история....
    Кой ви упълномощи да преговаряте с лелки герб и да гласувате с герб?!
    Продажници!
  • 10 Това е истината

    24 11 Отговор
    Истина е че кандидатите на партиите са с примитивно мислене и с нисък интелектуален потенциал на ниво кръчмарско мислене !
    Това най много се отнася за Възраждане,ИТН и Величие както и новото ляво БСП!
  • 11 Кръчмар

    22 1 Отговор
    Баце джентълмена и Тошко джентълмена да си направят Клуб на джентълмена и да сложат Петьо Еврото за барман а Слави за диджей.
  • 12 Тошенце,

    20 1 Отговор
    зАвърти се малко а
  • 13 Кака Радка

    16 1 Отговор
    Не ти стиска да си признаеш, че вече сте се разбрали!!
  • 14 важното е

    16 1 Отговор
    Важното е да ИЗЛЕЗЕТЕ и да ГЛАСУВАТЕ.
    Само така ще пратим политическия планктон там където му е мястото - на диванчето пред телевизора.
    Колкото повече гласували, толкова по-намаляват шансовете на купувачите на гласове да влезнат в Парламента.
  • 15 Тоше

    14 6 Отговор
    През годините Борисов пенсионира много политици. И тебе ще те пенсионира.

    Коментиран от #17

  • 16 Киселяка

    13 4 Отговор
    Всичко ще се оправи в страната ако тези боклуци не успеят да влязат в парламента тогава копейките ще останат сами и няма да мислят за щуротии.
  • 17 Бялата краставица

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "Тоше":

    ама преди тово ще го и ойплющи
  • 18 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "5% праг за парламента":

    Дай направо 10%

    Така двете секти ще си управлявате. На избори ще сте 200 000 човека само.

    айка ви да еб@, чеда на ченгета и соц.номенклатура!

    Коментиран от #34

  • 19 Всички

    17 2 Отговор
    Да излезем да гласуваме да не може чалгари да определят бъдещето на страната.
  • 20 Тошку

    13 2 Отговор
    Продължавай да плюеш докато има будали да ти вярват защото кабеларката фалира и може да станеш борсов играч.
  • 21 сикао

    9 1 Отговор
    Сиганина от Банкя, понеже разбира че само с купени от махалите няма да може повече сам да граби българите, пусна нова лъжа. Иска "бонус". Знае че няма да има никога повече голям резултат, понеже намаляват излъганите, и измисля "бонус". Служебно да му се даде да краде и лъже. И със Всички е готов да дели , със Всички. Само да не го вкарат в затвора и да не му конфискуват чекмеджетата. Усеща че филма със ГЕРБ "усвояването" е към края си. Чуди се каква лъжа да измисли за да спаси кожата. Със Всички иска със Всички. Слава Богу има шанс да ги изгоним.
  • 22 Развитие

    12 1 Отговор
    Тошко вие едва ли ще влезете вече има онези на Ивелин Михайлов Тошко теб не те интересува България А да си прибираш пари за нищоправене Какво работиш в парламента ти и онези покрай теб НИКО ВИЕ СТЕ ИЗЛИШНИ
  • 23 Примат

    8 2 Отговор
    Боко му дреме дали ще управлява - важно е далаверата да продължи, да не го намагнитят и да запази краденото!!! Затова ръси глупост след глупост, а баламите го слушат!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Как

    7 1 Отговор
    От ниския чалгаджия не става нищо. И от дългия не става нищо !
  • 26 дсило

    4 2 Отговор

    До коментар #24 от "Развитие":

    Колко е голяма според теб? От 1 милион на последните избори са 470 хиляди и от тях половината са сигани купени на кило. Та колко са големи? Спрямо другите имат малко повече, но без сиганите са нищо. И простия пожарникар от ГЕРБ го разбира, и пуска нова лъжа, "бонус". Или пък мажоритарно. Измисля и пъска въдицата и само някои дето няма мозък може да му се върже. Ясно е че е пътник и се чуди как да излъже да спаси кожата. Без купените сигани ГЕРБ са чао.

    Коментиран от #28

  • 27 БЕНОВСКА

    5 1 Отговор
    ПРАВ Е БАЦЕ, ТАКИВА СЕРИОЗНИ МАНГИЗИ ИДВАТ,ДАЙ СЕГА ЗАРАДИ ГЛУПОСТИ ДА ГИ ИЗТЪРВЕМ - ЯСНО КАЗА - ПОДКРЕПЕТЕ МЕ И ШЕ ПАПКАТЕ ИНАЧЕ ШЕ МИ ЯДЕТЕ БАУРА
  • 28 верна е сметката

    4 0 Отговор

    До коментар #26 от "дсило":

    Да измезем всички да гласуваме за да държим купувачите на гласове извън парламента!.
  • 29 Сглобка - ГЕРБ-ДПС-ИТН-БСП!!!!

    4 1 Отговор
    Тошко и Слави Чалгаря се уплашиха, че Борисов разкри още от сега плановете им да управляват дружно ГЕРБ-ДПС-ИТН-БСП!!!!
  • 30 Нова сглобка - ГЕРБ-ДПС-ИТН-БСП!!!!

    4 0 Отговор
    Задкулисието се навърза като свински черва още от сега - ГЕРБ-ДПС-ИТН-БСП!!!!
  • 31 Тацо

    2 0 Отговор
    Тошее ако има празен чек ще клекнеш и оня Балабанов ейй ще умрете за тия пари брее а нещо за народа ааа
  • 32 ДО СЛАВИ

    2 0 Отговор
    ТОШКО И БАЛАБАНОВ ПОДПИСВАТ ПРАЗИ ЧЕКОВЕ ЗА ПАЗАРИ ЗА ГЛАСУВАНЕ В ПАРЛАМЕНТА
  • 33 Чалгаидиоти

    3 0 Отговор
    Абе шушляк Какъвто и да е Бойко крив прав престъпник правдив ти и палячовците чалгари на малкия му пръст не може да стъпнете
  • 34 5% праг за парламента

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Гост":

    Не съм наследник на социалисти, а на българи избягали в Италия. А 5% е прага в Чехия, Франция, Хърватия, Латвия, Литва, Унгария и Полша. А тези ИТН са най-подкупената и жалка партия в историята ни след 1989. Те първи бяха, провалиха се, унищожиха правителство на ПП, можеше да не сме сега в политическа криза. Назад във времето така са влизали също Изправи се Ние идваме и ВОЛЯ, все ненужни партии.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове