14 Септември, 2024 13:41 9 786 100

Космонавтът Георги Иванов: Господа политици, стига словоблудства и гаври с българската военна авиация!

  • авиокатастрофа-
  • граф игнатиево-
  • космонавт-
  • георги димитров

Съболезнования и на семействата им за непрежалимата загуба!

Господа политици, стига словоблудствали и се гаврили с българската военна авиация и гибелта на двамата достойни военни пилоти! Замълчете и преклонете глави пред тяхната памет!

Това написа във Фейсбук космонавтът Георги Иванов след инцидента с двамата пилоти в Граф Игнатиево.

"До Генерал-майор Димитър Петров-командир на ВВС:

Генерал Петров, приемете моите най-искрени съболезнования за загубата на нашите млади колеги, на две прекрасни момчета, достойните български пилоти- майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин!

Съболезнования и на семействата им за непрежалимата загуба!

Знаем, че в нашата професия това се случва, но знаем и колко много боли....!", пише още в публикацията.

- - -

ФАКТИ припомня: През последните 35 години българската политическа класа бавно и със садистична методичност унищожаваше Българската армия и в частност Българската бойна авиация.

Българските политици нямат право да съдят никого, освен себе си за загиналите в инциденти български бойци.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 96 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мда

    112 7 Отговор
    Точно така. Най-после един да им го каже.
  • 2 Последния Софиянец

    61 22 Отговор
    На една колония не и трябва авиация.

    Коментиран от #3, #8, #61

  • 3 А защо ...???

    27 16 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Лихтенщайн...Ватикана .Монако..Андора....нямат авиация,май

    Коментиран от #6, #69, #94

  • 4 Върнете казармата!

    62 15 Отговор
    Само меки китки в територията!

    Коментиран от #46

  • 5 Радио Елто

    74 19 Отговор
    Политическите Партии трябва да Бъдат Забранени от Президента Радев!

    Коментиран от #9

  • 6 Така е

    45 11 Отговор

    До коментар #3 от "А защо ...???":

    А защо нямат и краварски бази? М?
  • 7 Делян Пеевски

    57 10 Отговор
    Добре че беше вчера и нямаше цивилна публика, че резила на българската авиация щеше да е пълен, ако самолета беше паднал в публиката.
  • 8 Делян Пеевски

    69 10 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    На гол тумбак чифте пищови. Няма учебни самолети, няма пилоти с нальоти, няма керосин. Обаче купили 8 ф16
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Дика

    27 65 Отговор
    Авиошоутата през последните десетина години се експлоатират за политически цели от президента Румен Радев. Той манипулира ВВС за свои политически цели. Това е морална злоупотреба с власт в името на личния пиар. В бойните авиации не се допуска пилотите да се занимават с демонстрации на рискови летателни фигури от висшия пилотаж с хиляди летателни часове. Това се прави от изключително малка група изключително тренирани пилоти.

    Коментиран от #50

  • 11 Скарлет

    27 40 Отговор
    В натовска България при положение че нямаме самолети и не можем да охранява ме въэдушното си пространство авио шоу си е меко казано инфалтивност!!! Що се отнася до пилотите правеха пиар на Радев бяха толкова въодушевени че май се иэсилиха с пируета !!!!Само поради таэи причина трябва да летят ОСТАВКИ!!!!📩📩📩

    Коментиран от #30

  • 12 Аква

    91 11 Отговор
    Достоен коментар на достоен човек! Благодаря на Георги Иванов за за честността , истината и доблестта. Родените да летят никога не пълзят!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Демократ

    20 80 Отговор
    Комунистическаотрепка

    Коментиран от #16

  • 15 Ма той

    12 50 Отговор
    Жив ма
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 хех

    23 79 Отговор
    Много е гнусно, когато някой имал привилегията да е "първият" в нещо, само защото е бил най-удобен на партията, сред хиляди други подходящи, да почне да се изживява като политически ментор.

    Коментиран от #23, #47, #60, #80

  • 18 хххх

    9 53 Отговор
    Тоя защо не е конкретен? И какво прави един космонафт към българската военна авиация?

    Коментиран от #29

  • 19 ъъъ

    17 59 Отговор
    Хората с целуване на з"адници в космоса излетяха, вие тука достойнство, чест, ала-бала. Я кажи, колко обувки се наведе да завържеш докато политбюро избере теб?
  • 20 Момчилов

    12 45 Отговор
    Да, другарю космонавт, политиците трябва да замълчат! Но със съдбата на тези истински войни да се подиграваш и да ги тъпчеш, без да ти мигне окото, за да си прокараш партина за бъдещ политически проект с държавен ресурс, това как се нарича??? Аз не знам, но не мога да понасям това безобразие!
  • 21 Хммм

    43 1 Отговор
    Словоблудствата и гаврите не са само с българската военна авиация, а с цялата българска нация. Проблема е, че всички го знаем, но не всеки има куража да го заяви публично и се свежда само до определени отрасли, като "българската военна авиация" Още по малко пък се намират смелчаци, които се стремят не да изказват само мнение за фактическото положение, а и да търсят или предприемат начини за някаква промяна. Проблема е, че по голямата част от народа са склонни повече да иронизират такива ентусиасти, отколкото да им съдействат. Нищо, че те самите също са между най големите потърпевши и нихилизма им повече задълбочава кризата, а не спомага за нейното преодоляване.
  • 22 кхъ

    17 56 Отговор
    Навремето за ролка тоалетна хартия си трябваха връзки и унижение пред някой склададжия, представям си за космонавт какво са го правили този. Като нищо и да са го плющяли дъртите комуняги.

    Коментиран от #44, #48, #98

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 нямаше ли издънки

    16 26 Отговор
    с частната компания на г-на Ивановъ. Нашите военни летци се държат така, сякаш са измислили принципите на летене. А, всъщност, имаме най смотания авиационен флот, не говоря за мотивацията и порива на младите летци. Дъртьовците въ военната ни авиация са проблема. За тях не съществува друг самолет, освен експортния за ссср миг29 - мижай да те лажем по авиационни и бойни качества. Ако авиацията ни е на това ниво, проблема е в тях. Държат се неадекватно на интервюта пред журналисти, да не споменавам, и че по погледа им личи, употреба на успокоителни.......... - прегледайте интервюта от вторник, до петък следобед, на съответните фактори, за да се убедите. СССР вече не съществува, а тия още си вярват!
  • 26 хех

    11 26 Отговор

    До коментар #23 от "уйко калеко":

    Ами то първо за да станеш военен пилот ти трябваше подходящо потекло, което автоматично изключва децата на цялата предвоенна интелигенция и дребни предприемачи, сиреч 90% от младежите. А и защо трябва да е военен пилот?

    Коментиран от #41

  • 27 За Съжаление това се отнася за Цялата Ак

    18 1 Отговор
    За Съжаление това се отнася за Цялата Активност на България!

    Пари! Пари! Пари! От Всички! Към Собствения си Джоб!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Доктора

    34 2 Отговор

    До коментар #18 от "хххх":

    Постъпва в Българската армия през 1958 г. Завършва Военното училище в Долна митрополия (1964 г.) със специалност инженер-летец и квалификация пилот, първи клас. Служи в БНА като пилот, старши пилот, командир на звено и командир на ескадрила.

    . Защитава дисертация и получава научна степен кандидат на физическите науки през 1984 г. Негов научен ръководител е Димитър Мишев.

    Коментиран от #32

  • 30 вседрфтгъхуйу

    32 5 Отговор

    До коментар #11 от "Скарлет":

    И какво ще помогнат разните там оставки на генерали, министри и кой ли още не? Хората ще оживеят ли? Самолетът ще стане пак цял ли? Ще се появи техника и пари за да имат пилотите не по 30, а по 230 часа нальот годишно? Какво ще постигнете с оставките? КАКВО?
    Поне 20 години вече се оплакват от армията, че НЯМА ПАРИ ЗА НИЩО- защо все НЯМА ПАРИ? У ВВС имате Х броя пилоти които за да са във форма трябва да правят ПОНЕ по 150 часа нальот годишно- математика за 4-ти клас е нужна за да сметнете "годишно трябват ХХ милиона за гориво, ремонт и текуща поддръжка на техниката за да могат пилотите да летят колкото трябва"... Имахте ДОСТАТЪЧНО (с поне 25% резерв) като бройка самолети за тази цел- само трябваше да ги поддържате в изправност, независимо колко стари са вече... ЗАЩО НЕ ГИ ПОДДЪРЖАХТЕ? ЗАЩО НЕ ГИ ПОДМЕНЯХТЕ ПОЕТАПНО? ЗАЩО ПОЗВОЛИХТЕ ДА СЕ КРАДАТ ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ГОДИШНО?

    Та пак да питам- с какво ще помогнат и какво ще се промени в положителна посока с оставките на няколко генерала? Ако са пряко виновни за нещо- уволнение, съд, присъда и затвор... Оставката е едно НИЩО...
  • 31 Ивелин Михайлов

    8 23 Отговор
    Г-н Георги Иванов от 2 седмици е член на ПП Величие!

    Коментиран от #37, #75

  • 32 Мхм

    7 31 Отговор

    До коментар #29 от "Доктора":

    Явно от съвсем млад е бил натегач и се е подмазвал на шумкарите. Не е като да не помним как ставаха нещата тогава. За родата му изобщо няма и да питам.

    Коментиран от #59, #100

  • 33 Изключително точен и силен

    39 5 Отговор
    Коментар на Геори Иванов! Всяка дума на мястото си! И по смисъл и със съдържание! Точно и ясно. Умните ще го разберат. Бродягите с изцъклените от пиячката очи и пожълтели от тютюна мустаци и покапани от шкембе чорбата бради- няма!
    Това е!
  • 34 какалов

    4 3 Отговор
    в строя!
  • 35 Безмер

    10 29 Отговор
    Служих в поделението на втория космонавт на България. Този АС във въздуха - Александров бе незаменим пилот! Знам, че Александров те превъзхождаше по всички показатели, но ти беше човек на БКП и КПСС и те посочиха да си първи космонавт на България, въпреки превъзходството на дубльора ти. И провала на първия Български космонавт тогава бе предизвестен и никак не е случаен!

    Коментиран от #87

  • 36 как ми харесаше Радев,

    6 14 Отговор
    га преди години, преди едно авиошоу, спомена, че не са "слънчева" авиация, че са научени да преодоляват сценичната треска преди представяне пред публика, но тогава, главнокомандващ на ВВС беше друг. Сега ме плаши мътния му полет преди полет с ф16. Видимо е от интервютата му през седмицата!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 уйко калеко

    17 2 Отговор

    До коментар #26 от "хех":

    Стига с тази антикомунистическа истерия.Дори и 5 партизани и комунисти да имаш в рода си критериите по които се подбират кандидатите въобще за пилоти не зависят от някаква идеология.През 1986 г. един мой приятел кандидатства за пилот към гражданската авиация.около1 месец само бяха медицинските прегледи и след като ги премина успешно ,чак тогава продължи нататтък .Въобще подбора е много строг .Естествено е много добре ако кандидата минал през това ,,СИТО,е родственик на комуняги..
  • 42 стига с това пилотско фукане!

    15 4 Отговор
    всеки психолог знае, че когато пилот започне да се хвали, трябва да се заземи временно. А тука в тая статия и в коментарите, само фукни! Най-малката авиация в света, с най-много генерали. Ай събудете се накрая. И да си кажем кривините. Не знаят как да се държат публично, не знаят какви послания да дават пред журналята и пред хората. А съм сигурен, че са учили за тези капани в поведението, но, понеже нямат коректив, се си легнали на генералскопрезидентската кълка, па се самозабравили.

    Коментиран от #51

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 404

    16 0 Отговор
    еййй един път да напишете нещо малко но стойностно, бог да ги прости загиналите и съболезнования на близките!
  • 46 404

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "Върнете казармата!":

    то няма казарми бе те ги бутнаха! ся че почнат да кръдат ...ужким нещо да правят!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Труженик от Ловеч

    8 19 Отговор
    Кой и уши байрака, българите го знаят, но кой обърка с "пармака" (пръста), младото поколение на България не го знае. Моля, първият български космонавт да замълчи, повече и от днешните политици! По-политизиран човек преди неговото изпращане в космоса, аз не помня.

    Коментиран от #91

  • 50 Перо

    13 5 Отговор

    До коментар #10 от "Дика":

    В развитите страни има специализирано авиозвено за въздушно шоу, като сините ангели в САЩ, подобно има в Русия, Франция и др. Не може бойни, редовни пилоти с боен самолет за учебни цели, на 40 г., да се ползват за авиошоу и то не за национален празник, а за политически слугинаж и подлизурство! Прокуратурата трябва да започне разследване към инициаторите и организатори на това измислено шоу и кое, крайно наложително предизвика този цирк и излагация, без ВВС да има нужните средства и възможности, както и неоправдания риск за живота на хората? Има виновни и изпълнителите са по-малко, от политическия боклук и министъра на МО, разпоредил мероприятието с трагични последици! Тук не става въпрос за оставки, а за съдебно преследване!

    Коментиран от #97

  • 51 и славчо трифончовъ

    11 1 Отговор

    До коментар #42 от "стига с това пилотско фукане!":

    като каза че е бесен и ядосан за авиационния инцидент, та чак аз се почуствах виновен. А, генералите, първо се усмихнаха, когато ги попитаха за оставка. А, кой е дал заповед за полет, на който нито екипажа, нито самолета е издържал? Една нация се нуждае от авиация, но сме малка държава, а имаме толкова много генерали. Навярно са повече от действащите ни самолети. Времената се сменят, някои неща, изглеждат все повече неадекватни на съвремието.

    Коментиран от #54

  • 52 От факти

    14 7 Отговор
    Получи се разпореждане, всичко положително за Иванов да се трие!
  • 53 Ти си

    27 6 Отговор
    Както и очаквах , намериха се кретени които да оплюят и първият ни космонавт !
    В нормални държави за космонавтите си пишат книги , правят филми , издигат им статуи а у нас ги плюем ......
  • 54 Перо

    18 1 Отговор

    До коментар #51 от "и славчо трифончовъ":

    И кьораво и сакато в БГ са професори и генерали! Произвеждат ги на конвейр и ги пускат на тон! И всичко е за брак!
  • 55 Гост

    5 1 Отговор
    Как стига??? Нали това е задачата на тия мизерни слуги
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ссср

    7 11 Отговор
    Георги Иванов Какалов. Какво значи фамилното му име и защо се срамува от него?

    Коментиран от #71, #90

  • 59 Доктора

    6 1 Отговор

    До коментар #32 от "Мхм":

    те и сега стават така и са същите деца внуци и прочие или не е така ?! само е май е доста по лесно?
  • 60 Яна

    10 3 Отговор

    До коментар #17 от "хех":

    Да си бил и ти, ти що не си бил първи, Г.Иванов е бил, защото е бил първи сред първите,,
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Василевс

    4 5 Отговор
    Кви са тия "господа политици", кви са тия общи приказки. Вече втори мандат сме си сложили на най-високото място в държавата льотчик. Той е повсички въпроси компетентен. А по професионалните?

    Коментиран от #66, #70

  • 64 Хан Ауспух

    5 9 Отговор
    само тоя комунистически отпадък не се беше иcpaл ро темата.

    Коментиран от #89

  • 65 Кретените не свършват

    4 3 Отговор
    Ама кога ще организираме едно авиошоу и първия летец хубавец да литне с прекрасния ф 16 през три морета и три небета. Уникална простотия и тъпота. Всичката Мара втасала, та стигнала авиошоу да си прави. Но това е положението. Остава ни да видим още какви авиошоу та ще се случат на българската народност?

    Коментиран от #68

  • 66 Ти си

    4 1 Отговор

    До коментар #63 от "Василевс":

    На кретените постоянно трябва да ви се обяснява каква е политическата система на управление в България и кой какви функции има в нея и кой взема решенията и носи отговорност за тях !
    Поредната жертва на образователната ни система .....
  • 67 Посетител

    10 2 Отговор
    Първо, по времето на БНА, АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ офицери БЯХА членове на БКП! Ако не си партиен член, не можеш да станеш офицер.
    Второ, АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ НЯМА кой, колко, чии задници да е целувал! С целуване на задници пилот се не става, в космоса не се лети! Това, че някои съдят по себе си - в авиацията и космоса НЕ ВАЖИ! Дълъг живот на Георги Иванов и Александър Александров! Чест и слава!

    Коментиран от #73, #95

  • 68 Посетител

    9 1 Отговор

    До коментар #65 от "Кретените не свършват":

    Пропуска се какво беше мотото на отмененото авиошоу: "20 години България в НАТО"... Как мислите, по чия идея е било замислено?

    Коментиран от #74, #86

  • 69 Бай Митко

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "А защо ...???":

    Колко ограничен трябва да си, за да задаваш такива елементарни въпроси?
  • 70 Бай Митко

    2 1 Отговор

    До коментар #63 от "Василевс":

    На теб май много неща не са ти ясни, щом питаш така чудновато елементарно! На училище ходил ли си? В казарма служил ли си? Или май си ...?
  • 71 Жоро

    1 0 Отговор

    До коментар #58 от "ссср":

    Ако наистина се интересуваш в Интернет има защо се казва така защо питаш тук? На Руски Какалов се превежда нещо свързано с тоалетната и руснаците са поискали да си смени името. Лакто Путин на български се епревежда от простаците женски пол.

    Коментиран от #83

  • 72 пъси

    7 2 Отговор
    Каква авиация имаше преди 35 г.,а през последните 20 г. само жертви даваме в кербала в Черно море и сега 2 пилота,а и в един завод бяха влезли тия натовци аман от отан
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Някой явно

    3 0 Отговор
    Е за преглед.
  • 77 БЪЛГАРИ🇧🇬

    4 4 Отговор
    ПРАВ Е ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ КОСМОНАВТ ГЕОРГИ ИВАНОВ 🇧🇬 СКОРО В ТАЗИ БЕДНА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА НЯМА ДА ИМА КОСМОНАВТ ТОВА БЕШЕ ПРИ ВЕЛИКА 🇧🇬СОЦ🇧🇬БНР 🇧🇬
  • 78 Иванчо

    3 4 Отговор
    Бе тоа кога го извадиха от нафталина. Стига глупости, политиците обучават летците, а не такива некадърници като него. Щом инструкторите във Военното училище допуснаха грешка, какво да говорим за тия които са обучени от тях. Жалко за летците. А по време на социализъма политиците недопускаха самолет да падне. Ами какво стана със сина на министъра тогава - Добри Джуров.
    Просто това си е рисков занаят и да пази господ.

    Коментиран от #79, #81, #88

  • 79 Факти

    4 1 Отговор

    До коментар #78 от "Иванчо":

    Толерират такива обидни изказвания, като този! Геоги Иванов е история, а ти отровна плесен, ще гниеш без гроб!
  • 80 Альоооо

    6 0 Отговор

    До коментар #17 от "хех":

    Ти си абсолютен аут$айдер и неща$тник.Поинтересувай се за полета на Рукавишников и Иванов за да видиш как се е държал Българският космонавт в създалата се ситуация .Боkлук нееден.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Стига цензура

    4 0 Отговор
    Защо изтрихте коментара ми към Иванчо?Тоя калпазанин когато чуе и види Георги Иванов трябва моменталически шапка да сваля или ако не сваля -да му отдава чест,да козирува.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 какалов

    1 0 Отговор
    георги
  • 85 Стига цензура

    5 0 Отговор
    Защо пак триете,нен0рмалници?Какво е забраненото в поста ми?Жалки недоучили ( или с купени дипломи) журналЯ.

    Коментиран от #99

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Само питам

    4 0 Отговор

    До коментар #35 от "Безмер":

    Кога пък Александров си е купил поделението в Безмер?И защо комуниста Г.Иванов не приватизира например Граф Игнатиево? Я го попитай Александров ,защо не знае да кара кола.Бях свидетел как удари отзад друг автомобил точно пред басейна" Мария Луиза" в София.В Космоса знаци няма,но в града -да.И ограничения на скоростта там няма,но на пътя- да.Та може би книжката му е била подарена( или купена).
  • 88 Иванчо към Марийка

    2 0 Отговор

    До коментар #78 от "Иванчо":

    Марийке, сега ще напиша едни остротии, ама ти няма да ме триеш, защото няма да те обслужвам повече!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Не е точно така

    4 0 Отговор

    До коментар #58 от "ссср":

    Кой ти каза,че се срамува от рода си? Избутай средното ,по ограмоти се и тогава може и да разбереш колко нелеп въпрос задаваш.
  • 91 Само питам

    10 1 Отговор

    До коментар #49 от "Труженик от Ловеч":

    Къде си се трудил? В дисципа,в затвора?Умен и работлив българин не завижда на още по умен и работлив такъв.Георги Иванов е символ за нас българите.Както и Ал Ал( явно така ви е по- приятно името на вторият ни космонавт).

    Коментиран от #96

  • 92 Защоо

    2 2 Отговор
    Не кажеш истината космонавте Преди 99 44 сме имали три автозавода и България е правила повече самолети отколкото руснаците коли някога ще правят Е момента те палят и взривяват България
  • 93 Защоо

    1 0 Отговор
    Им трябва на изброните страни авиация когато нямат територия за една писта А в Монако половината спрели яхти да с хеликоптери
  • 94 А ти пък

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "А защо ...???":

    Нямаш мозък .
  • 95 Жоро Павето

    1 0 Отговор

    До коментар #67 от "Посетител":

    А сега са ,,Калинки,,
    И падат .
  • 96 А птеди

    2 0 Отговор

    До коментар #91 от "Само питам":

    99 44 що са сипали бомби по София тия дето сега им се кланяш .
    Даже и паметници им вдигате .
  • 97 Педро

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "Перо":

    Всяко авио шоу в БГ .
    Следва после три дневен траур .
  • 98 Сега

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "кхъ":

    Пък за един контейнер се бият 5 клошаря .
    Победителя унижава загубилите.
  • 99 Демокрация

    1 0 Отговор

    До коментар #85 от "Стига цензура":

    Баце .
    Прикрита зад тоталитаризъм .
  • 100 Дамммм

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Мхм":

    Като теб!!!
    Посланик Мартен е забранил на охраната да те
    Пуска в посола.
    Всички килими и пътеки си разбъркал от пълзене
    там .
    Браво на Мартен.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове