17 Септември, 2024 08:50 1 958 31

Нинова: Първанов предизвика най-сериозното разцепление на БСП. Как да повярвам, че няма да се съберат с ГЕРБ?

  • корнелия нинова-
  • георги първанов-
  • напрежение-
  • разцепление-
  • бсп-
  • герб

В какъвто и целофан да се завива, връщането на #старите #лидери, както  и на ключови фигури на прехода, няма как да се представи за ново, модерно и прогресивно, коментира още Нинова.

Нинова: Първанов предизвика най-сериозното разцепление на БСП. Как да повярвам, че няма да се съберат с ГЕРБ? - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът Първанов ме призовал да се оттегля без да създавам напрежение в БСП. Кой го казва?
Първанов, който не само, че не се оттегли кротко, не само, че създаде напрежение, а си направи собствена партия и предизвика най-сериозното #разцепление на #БСП в последните години.
Как да му повярвам, че няма да се съберат с ГЕРБ, след като неговата партия #АБВ и #ГЕРБ вече бяха в #коалиция и имаха общо правителство.

Това коментира на страницата си във Фейсбук лидерът в оставка на БСП Корнелия Нинова. Тя продължи още :

Как да му повярвам, че са социални, след като негов министър в правителство на Борисов въведе #пенсионната #реформа, заради която хиляди млади няма да могат никога да се пенсионират.
Е няма как да му повярвам.
И накрая- г- н Първанов признава, че участва в НОВОТО обединено ляво от самото начало на създаването му. Това признание веднага изтрива прилагателното НОВО от словосъчетанието.
В какъвто и целофан да се завива, връщането на #старите #лидери, както и на ключови фигури на прехода, няма как да се представи за ново, модерно и прогресивно.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    13 10 Отговор
    И таа не е у Сливен ей! Щото изобще не Крадът, докато се Жалват от колегите им, които също Крадът де. Врътката на Хамстера е ситуацията.
  • 2 Българин

    30 1 Отговор
    В България всяка политическа партия би се събрала с друга, стига да има изгода. Идеологиите на партиите са крехки като тръстика. Те веднага биват приспособени една към друга, когато става дума за пари и постове.

    Коментиран от #7

  • 3 поклон

    26 23 Отговор
    Евала Корни , велика си !!! Унищожи БСП без следа ! След теб , червената милионерска партийка няма шанс да се завре в НС ! Пое ангажимент и го изпълни / е , и напълни сметките на Рафаелчо в САЩ/ . Поклон !!!
  • 4 хладнокръвно

    24 3 Отговор
    Всъщност ,ако не се разберат с ГЕРБ за Правителство ,БСП ще изчезнат. От 2.5 млн. избиратели през 1990 г. , на последните избори не можаха да съберат и 150 000. Тенденцията е силно низходяща за тях. На 27 Ноември няма да имат и 100 000 избиратели ,а па ако има (предсрочни) избори и след това ... ?! Няма да видят НС отвътре. А "другарите" социалисти са ужасно изгладняли ,ама ... ужасно. Така че ,каквото и да ни разправят и успиват ,целта е коалиция и някое малко парченце власт.

    Коментиран от #20

  • 5 то вече няма ляво и дясно . запада срещу

    15 2 Отговор
    изтока . кат кон с капаци .

    Коментиран от #21

  • 6 Боруна Лом

    5 2 Отговор
    СИТЕ СТЕ АУТ. ЛЕТЕЛИ!
  • 7 Kурин

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Не само в България
  • 8 Аква

    22 18 Отговор
    Миличка, престани да риеш дъното. Спри се на едно място, почини си и замълчи. Дай малко тишина и смирение. Който е тръгнал да греши, няма да го спреш- ти си грешна достатъчно.
    Но не си наслагвай злобата всеки ден, не е здравословно. Първо ти беше виновен Радев, после Първанов, после задкулисието и всички имена по веригата.
    Замълчи. Нека малко да те забравим, после се върни на бял кон. Спри да се рушиш!
  • 9 Бурсуклийски

    17 13 Отговор
    Какво ти дреме бе нинова? Ти вече си извън играта. Има кой да мисли за бъдещи коалиции и сглобки. Ти се готви за пенсийка. Ако пояздиш пак коня- добре. Ако не- е такъв е живота.
  • 10 Хасковски каунь

    21 4 Отговор
    БСП няма идейна основа. Тя трябва да е против САЩ, НАТО . Да защитава, ама истински, бедните . Да хвани за гушата богатите с данъци. Да бъде признателна на братския руски народ.
    Сега тя не може да е наследник на БКП!
    В момента загива безславно.

    Коментиран от #22

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 БЕНОВСКА

    12 18 Отговор
    на изкуфялата дръта мас-тия,все някои и е виновен ако не е РАДЕВ ще е ПРВАНОВ,,ако не са те ,ДОБРЕВ ....маати мин-дил долен,на дърти години направи за смях мжа си я кви рога си му сложила
  • 13 Въпрос

    12 17 Отговор
    Ти ли К. Н си новото и то ли си прогресивното, дето сведе БСП до един файтон хора и предпоследно в парламента?
  • 14 В киреча

    21 6 Отговор
    Ощ от Лилов БСП се изпразни от идеи и визия ,и вегетира към колаборационист. Първанов, Станишев и Маямата я замлъкнаха в киреча на либерастията и жендъризма.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Истината:

    10 15 Отговор
    Чакай нинова!
    Нали Президента беше основен виновник за разбиването на БСП,
    а сеха и Първанов предизвика най-сериозното разцепление на БСП.
  • 18 Селянин

    6 9 Отговор
    Аз на кУмУнист не вярвам,още от едно време кога беряхте мандрите
  • 19 Абе нинчето още ли не е в затвора?

    7 13 Отговор
    Амън ит нагли червени криминали, с нито един патрон за украйна!
    Пратете я в слувенският пандел за преКавалиФекалция!
  • 20 Какви партийни заблуди?

    4 9 Отговор

    До коментар #4 от "хладнокръвно":

    Формулата е чекисти ит все партии съединявайте се, че малко ви остава... Камила идва да уорави болшевиките клептомани криминали.😂😂😂

    Коментиран от #29

  • 21 Не си разбрал😂😂😂😂😂

    2 8 Отговор

    До коментар #5 от "то вече няма ляво и дясно . запада срещу":

    От 2014 истока е срещу запада, но нещо се е 💩💩💩💩💩💩запекъл!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Тома

    19 2 Отговор
    Гоце е горд собственик на спа хотел купен със заплати понеже ни мисли за прости като другарят му боко тиквата
  • 24 фбр

    5 13 Отговор
    Мръсна скапана седесарка !
  • 25 тона са тпревратаджийте от БСП

    20 1 Отговор
    Първанов и станишев ни набутаха и подписаха за влизане в нато,първанката подписа и даде американските бази,станишоката наложи плоския данък за облагодетелстване само на богати капиталисти,първанчо подписа и ни набута в ес.Томов-лупи фалира цска и ограби кремиковци,дончена е бивш адвокат на мафиотската мултигруп и коалирала се във врамето с всички десни,мая мина през всички за власт и пари.добрев любител на бойко и изградил империя чрез герб е саботирал БСП отвътре.....да ви е честито!
  • 26 Павел пенев

    12 6 Отговор
    Тази сега се хвана за шлифера на Първанов. Вярно е че Първанов е бивш агент на ДС, вярно е че заедно с Кирчо Киров от НРС откраднаха 5 милиона но БСП не го интересуваше.
  • 27 Бекапекапеесес

    4 7 Отговор
    Само комуняги насекъде по тв радия студия бизнеси директори ..фирми лапачи...а за простия народ да духа супата....
  • 28 баце

    10 0 Отговор
    Първанката,Киро и Герго са големите б ок л уци
  • 29 Нищо...

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Какви партийни заблуди?":

    ... не си разбрал. Камалата е троцкистка, дори е била член на КПСС... Дойде ли тя на власт, социализма ще ти се види като почивка на курорт...
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Крис

    0 0 Отговор
    Защо ли си мисля, че вече няма "ляво" и "дясно", а има само парични интереси в тези лидери и политици около тях.Дали Кимон Георгиев не е бил прав като е забранил партиите?! Боробата е за власт и пари!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол