19 Септември, 2024 15:36 3 292 52

Млад социалист напусна с гневно писмо НС на БСП. "Продадоха се заради обещани постове в сглобка с Борисов"

  • млад социалист-
  • напускане-
  • национален съвет-
  • бсп-
  • продажба-
  • постове-
  • сглобка

„Връщат стари муцуни като Сергей Станишев и Кирил Добрев, които ще са топлата връзка с Борисов. НС на БСП вече може да се нарича НС на Кирил Добрев.“, заяви още Васил Стоянов

Млад социалист напусна с гневно писмо НС на БСП. "Продадоха се заради обещани постове в сглобка с Борисов" - 1
Снимка: БСП

Знаков млад социалист от Нова Загора обяви с гневно отворено писмо до членовете на БСП, че напуска Националния съвет на партията.
„Отказвам да бъда част от решенията, взимани от това ръководство, което предаде социалистите и хилядите български граждани искащи промяна. Временните Атанас Зафиров, Борислав Гуцанов и Кристиан Вигенин изключиха Корнелия Нинова не защото те така искат, а защото така им наредиха – продадоха се на Кирил Добрев срещу празни обещания за постове в бъдеща сглобка с Бойко Борисов“, заяви Васил Стоянов, член на Националния съвет на БСП, бивш общински съветник от Нова Загора.
„Връщат стари муцуни като Сергей Станишев и Кирил Добрев, които ще са топлата връзка с Борисов. НС на БСП вече може да се нарича НС на Кирил Добрев.“, заяви още Васил Стоянов.

Ето и пълния текст на писмото на Васил Стоянов до социалистите:

Отворено писмо до всички социалисти

Подавам оставка и напускам Националния съвет на БСП.
НС на БСП вече може да се нарича НС на Кирил Добрев.
Отказвам да бъда част от решенията взимани от така нареченото временно ръководство. Тези хора нямат право да взимат каквито и да е решения, защото членовете на партията имат нулево доверие към тях.
Вигенин, Гуцанов и Зафиров a.k.a ВГЗ предадоха българските социалисти и не само. Те предадоха всички български граждани, които вярваха, че БСП може да бъде носител на промяната.
Но нека да не се заблуждаваме, че ВГЗ изключиха Корнелия Нинова, защото те така искат. Направиха го, защото така им наредиха. Продадоха се на Кирил Добрев срещу едни празни обещания за влизане в бъдеща сглобка.
Неслучайно Борисов обяви БСП за приемлив партньор и то само няколко дни след изключването на Нинова.
Хора, които до онзи ден носиха чантата на Нинова, молиха и се за снимки, за да им прелива рейтинг и заедно с нея вдигаха ръка за всички решения - сега скачат срещу нея и я обвиняват, че е съсипала партията.
Може би трябва да погледнем резултатите от областите, където водачи са били Гуцанов и Зафиров. Там ще видите едни от най-слабите резултати за БСП в цялата страна. Един от последните региони, където Атанас Зафиров бе водач е Сливен. От тази област съм и мога да ви кажа от първа ръка, че тук Наско никой не го искаше ..
Достраша ги от Корнелия и я изключиха, за да не може да участва на прекия избор и сега ще им се наложи да се борят за 4-те процента.
Връщат старите муцуни Станишев и Кирил Добрев като водачи на листи. Именно те ще бъдат топлата връзка за коалиция с Борисов.
Отказвам да бъда част от това предателство към социалистите и не само.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Симитли

    81 10 Отговор
    Браво на хлапето!
  • 2 ТаУмВзе

    17 42 Отговор
    Тоя иска да се гушка със кирелацията Явно! ХАХАХХАХА Кви Уж партийки, при положение че си ни Крадът дружно, докато се джафкат по Телевистан. Приключили сме Вчера и тва е!
  • 3 Прав

    22 37 Отговор
    ти път. А "хилядите" подкрепящи партията са на по 90 години и не знаят ден ли е нощ ли е
  • 4 ГЕРБ-Младежи и Девойки

    49 9 Отговор
    Уф, будала! Това в Герб никой няма да го направи- да изтърве кокала.

    Коментиран от #25

  • 5 дом

    57 14 Отговор
    Не се притеснявай, подобна сглобка ще бъде свалена с тежки протести за много кратко. Лъже ги тиквата. Той си е лъжец по рождение, така че, нищо ново.
  • 6 ИМПЕРИАЛИСТ

    28 16 Отговор
    Вася, "Октомвриец млад", БСП и "Лявата идея" сте „causa perduta“. СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ МОЖЕ ДА ПРОВЕЖДА САМО БОГАТАТА ДЪРЖАВА, А БОГАТА ДЪРЖАВА СЕ ПРАВИ ОТ БОГАТИ ГРАЖДАНИ, А НЕ ОТ ТЕЗИ РАЗЧИТАЩИ НА СОЦИАЛНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ НА „ДРУГАРКАТА“ Корнелия Нинова. При тоталитарните държави подходът е по-друг. Независимо дали тази държава се титулува социалистическа..., народно-демократична..., народна република... гражданите се обират от властта, като им се дават средства колкото да преживеят и контролирано възпроизвеждат. С окрадените пари тоталитарната държава финансира своята социална политика. За да реализира тази си дейност се разчита на огромен идеологически апарат за овладяване съзнанието на масите, а за по-коравите глави и на огромен репресивен апарат в началните етапи. След пречупването на населението, репресивният апарат се реорганизира. Редуцира се системата на трудови лагери, като този акт се завоалира под някаква форма на борба с култа на личността или грижи на партията за ....... Възприемат се по-меки методи за контрол, като се набляга на скритите форми. Ограбването демотивира хората да работят за благото на обществото, а започват да търсят други алтернативи като част-пром , незаконна емиграция , черна борса, корупция и т.н., което води до тотално икономическо изоставане и крах на системата.
  • 7 Доротея

    35 12 Отговор
    Нова Загора! Там избухна Септемврийското въстание! Бозлоджа и Шипка са собственост на това момче! Браво!

    Коментиран от #26, #38

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хехе

    20 33 Отговор
    И кое му е "знаковото" на този млад социалист? Може би е отчаян,че няма да е преди Станишев? Кариеристи млади,не всички може да сте звезда като Божанков!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Моряка

    52 9 Отговор
    Момчето ще има хиляди последователи.Това са истинските бесепари.По добре да се организират и да направят нова социалистическа партия.

    Коментиран от #28

  • 13 Тъпчо!

    10 28 Отговор
    Ма за каква сглобка с ГЕРБ говори този другар? Та нали КУРни влезе в коалиция с Про100 Киро и Чалгаря... Борисов прави мили очи на БСП, защото е наясно, че даже и да победи за пореден път на изборите, няма да има мнозинство за да сформира правителство. Не иска с Възраждане и ДПС... Остават му ИТН, БСП и разбира се жълтопаветниците.
  • 14 Тирето

    8 23 Отговор
    Много добре направени вежди.. браво на хлапето!
  • 15 Тома

    34 3 Отговор
    А бе защо се тревожиш моето момче нали точно старите мошеници от бсп ще затрият партията и ще отидат при патриотите в небитието.
  • 16 Доротея

    22 5 Отговор
    Такива стъпки на честта и достойнството при създалите се безобразия са задължителни и добре, че все още има кой да постъпва по този начин! Ще има още последователи, защото пияните личности, окупирали незаконно Председателството са непоносоми за редовия човек и социалист!
  • 17 Смешник

    20 17 Отговор
    Кви сглобка с ББ ве момко Бсп е последната партия с която борисов ще прави сглобка. Вие сте руска партия Сглобка с вас означава руски интереси. Бсп може да направи сглобка с копейкин и Чалгаря С Пепетата също не е възможно Защото там искат закони Крайно не удобни на москва Бкп няма как да гласува за тях. Айде скрий се и със здраве .Вас комунистите всички една майка ва е раждала
  • 18 Видял е ,

    19 11 Отговор
    че са бита карта и ще се преориентира !
  • 19 Видял е ,

    19 12 Отговор
    че са бита карта и ще се преориентира !
  • 20 Дернев

    22 3 Отговор
    Браво на момчето. Този кораб няма да изплува.
  • 21 евалата чалгопитеци

    15 5 Отговор
    Как е Промената? Дебелеете ли?
  • 22 Ха ха ха

    8 16 Отговор
    А ти чия комунистическа издънка си бе лай.... Н о
  • 23 1221

    22 0 Отговор
    Спокойно, младежо! Няма да минат бариерата!
  • 24 Оп, айде да не се изхвърляме много

    12 16 Отговор
    Нинова игра дама по свирката на Борисов. Тя и мъжът и са се облагодетелстване от Приватизацията и притежават поне предприятието Техно Импекс, което с Твхноекспоерстрой бяха най-големите държавни предприятия в строителния бранш особено в Африка и близкия изток.
    Докато БГ изпращаше оръжия на Украйна, Нинова ЛЪГА, че такива не се предоставят.
    Внимавайте и не вярвайте на никой, управлявал или участвал в управлението на БГ в последните 35 години. Те продадоха и разграбиха България. Сега искат и да я затрият.
  • 25 Тредстоун

    3 9 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕРБ-Младежи и Девойки":

    Естествено че няма да го направи някой който е поел отговорността да е с ГЕРБ , тия партийки с текучеството са за охлюви като тоя , сега припявайки си аз съм волна пеперудка и от цвят на цвят ще се загнезди в някои друг скут... , я на папагалите , може и на чалгата но те може и да н се класират... , израждане ... , де да знам , кукувица , поредна ...

    Коментиран от #35

  • 26 Хъм...?!

    13 1 Отговор

    До коментар #7 от "Доротея":

    ,,БОзлоджа"...?!
    А ти ходила ли си на...-
    ОчилищИ...?!?!
  • 27 Б.Б

    14 3 Отговор
    Един пита друг: "Ти ебал ли си педераст ?" "Не, аз не съм ебал педераст, ама съм ебал един, който е ебал педераст !"

    Коментиран от #32

  • 28 факт

    19 0 Отговор

    До коментар #12 от "Моряка":

    За първи път от години чувам, че социалисти се чудят за кого да гласуват.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Будна пчеличка

    7 16 Отговор
    Хлапето е на Нинова да си ходии с 200!!
  • 32 извод

    6 5 Отговор

    До коментар #27 от "Б.Б":

    Всички сте на левия бряг!
  • 33 така е

    15 1 Отговор
    120 милиона лева ще ни струват тези извънредни избори. Колко линейки можехме да купим с тях?
    Толкова ли сме богати, че да трошим над 200 милиона на година за избори?

    Ако не ви кефи това, ИЗЛЕЗТЕ и ГЛСУВАЙТЕ. Само така ще направим нищожни купените гласове и ще пратим купувачите им да глдат парламента по телевизора.
  • 34 Памперси

    11 3 Отговор
    Партията на памперсите пак се продаде.Партийната книжка на Борисов още действа.
  • 35 ГЕРБ-Младежи и Девойки

    9 3 Отговор

    До коментар #25 от "Тредстоун":

    Ох, просълзих се..

    Коментиран от #37

  • 36 социалист

    11 6 Отговор
    не а сукалче ЗАЩО НЕ СЕ отречеш от това дето партийците ти избиха българския народ ТО е ясно чий син си и не желаеш да работиш за БЪЛГАРИЯ явно мястото ти са го платили но ти малко си и прочел Па като си толкова надарен влез в коалиция и давай акъл и съвети та БЪЛГАРИЯ да върви напред ТАзи приказка за предатели и предателства сме я слушали та сме се наслушали
  • 37 разбира се

    5 4 Отговор

    До коментар #35 от "ГЕРБ-Младежи и Девойки":

    Сложете си по един памперс ...
  • 38 Бабе,

    8 5 Отговор

    До коментар #7 от "Доротея":

    да не си взела Бузлуджа и Шипка под аренда от "това момче" та знаеш, че са негови ?
  • 39 Анонимен

    7 3 Отговор
    .....местя го.
  • 40 Анонимен

    10 6 Отговор
    БКП/БСП е прокълната от хилядите жертви на комунистическия терор в България!
  • 41 Истината!

    8 5 Отговор
    БСП без Нинова се обедини с мутро-мафията ГЕРБ-ДПС !!!
  • 42 Истината!!!

    8 2 Отговор
    Днес БСП гласуваше в Парлачента под диктовката на ДПС-ГЕРБ!!!!
  • 43 Няма лошо

    7 1 Отговор
    Кир-о и Сер-гей ще затворят вратата.
  • 44 Живков

    7 8 Отговор
    Ох горкото социалистче няма да може да построи социализЪма Туй недомаслено мунче знае ли за какво става на въпрос Аз го строих 45 г
  • 45 До коментар #7 и 26

    8 1 Отговор
    За да пишеш че от Нова Загора е Септемврийското въстание явно не сме чели поемата на Гео Милев...
    Мъглиж беше пръв Стара и Нова Загора,начело с водача Петко Енев!
    Въпреки че сега всичко го има в Нета но доста от младото полуграмотно поколение не са учили История на България...
  • 46 До коментар #7 и 26

    7 1 Отговор
    За да пишеш че от Нова Загора е избухналоСептемврийското въстание явно не сме чели поемата на Гео Милев...
    Мъглиж беше пръв Стара и Нова Загора,начело с водача Петко Енев!
    Въпреки че сега всичко го има в Нета но доста от младото полуграмотно поколение не са учили История на България...
  • 47 бай Даньо

    6 1 Отговор
    От горе прочетеното ще запомня един добър виц че БСП може да бъде Промяната ...
  • 48 Буден

    8 1 Отговор
    Ще се сетите старите дерибеи се заврънаха???
  • 49 хммм

    4 3 Отговор
    Mлад цоциалист е тоз!
  • 50 БСП АПЕЛ

    3 3 Отговор
    НИНОВА ПРАВИ НОВО БСП.НИЕ СМЕ С ТЕБ. БОКЛУКА СЕ СЪБРА С ГЕРБ И ДПС.
  • 51 БСП АПЕЛ

    3 3 Отговор
    НИНОВА ПРАВИ НОВО БСП.НИЕ СМЕ С ТЕБ. БОКЛУКА СЕ СЪБРА С ГЕРБ И ДПС.
  • 52 Защо фирми напускат БГ ?

    3 0 Отговор
    Търсете в Гугъл и ще разберете колко струват днешните политици и синдикални говорители
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол