20 Септември, 2024 08:11 1 329 24

Божанов: Антон Славчев е бухалка на Пеевски

  • божидар божанов-
  • антон славчев-
  • пеевски

Правителството на РСМ се различава от това, с което е направено френското споразумение. След френското споразумение не само България е спирачка, а целия ЕС

Божанов: Антон Славчев е бухалка на Пеевски - 1

Правителството на РСМ се различава от това, с което е направено френското споразумение. След френското споразумение не само България е спирачка, а целия ЕС. Докато се държат по този начин, минират шансовете си за членство. Ние няма как да допуснем такова поведение да бъде толерирано. Това заяви депутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България" Божидар Божанов в предаването "Денят започва" по БНТ.

Според него изказването на македонския вицепремиер е недопустимо. "МВнР има доста експерти, врели и кипели в този вид отношения. Смятам че се държат подобаващо", смята Божанов.

Той коментира и дебатите вчера относно предложението на ПП-ДБ за оставката на шефа на Антикорупционната комисия Антон Славчев.

Внесли сме искането за оставката на Славчев още през август. Досега предложението не беше вкарвано в зала. Не е въпрос за тестване на мнозинства. И вчера се потвърди, че Славчев е бухалка на Пеевски. Той оцеля с подкрепата на ДПС-Пеевски, ГЕРБ, БСП- Ново начало, както се шегуват колегите, и неучастието на ИТН. Г-н Славчев е показал, че не се справя с работата, посочи Божидар Божанов.

Депутат от ДПС-Пеевски често е посещавал Антикорупционната комисия и г-н Славчев, заяви Божанов. По думите му става дума за Хамид Хамид. "Ще изискаме записи от камери. Това потенциално може да означава политическо влияние", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мунчо

    10 15 Отговор
    Ппдб слуги на герб.
  • 3 АХИЛ

    25 13 Отговор
    Поредната комсомолска МИЖИТУРКА!
  • 4 ПП и ДБ са проект на мафията

    21 6 Отговор
    Да свалиш зависим от единият кръг на мафията, за да го замениш с другият, няма никаква полза за България и бългатите.
  • 5 стрел☢️к

    27 12 Отговор
    24 причини да гласувате за "Продължаваме промяната", най-честната и най-българската партия

    1. убиват българите по пътищата и остават безнаказани
    2. заменят българите с чужденци за които Брюксел им плаща, а българите плащат чужденците да живеят безплатно
    3. вкараха България във война с Русия за което САЩ им плаща
    4. излъгаха за 4 пъти по евтина газ
    5. излъгаха за завода за ел коли
    6. излъгаха за дунав мост 3, 4
    7. излъгаха за тунелите
    8. излъгаха за инфлацията че е колкото преди 2020 г, а всъщност всички цени са двойни без олиото и бензина
    9. излъгаха че щяхме насила да убодем всички българи срещу куку19
    10. ограничиха движението и правото на работа на българите със зеления сертификат
    11. излъгаха за чуждото гражданство с фалшива декларация
    12. излъгаха че сме член в Шенген, дори по вода, защото правилото не важи за Дунав, единствената водна връзка към западна Европа
    13. излъгаха че не пращат оръжия в Украйна, даже накрая се изсмяха в лицето на българите че са ги лъгали досега
    14. излъгаха че българите масово са атлантиците които искат да се махне 3 март
    15. излъгаха че киро и асен са завършили харвард. няма данни за тях в харвард
    16. събарят паметници, част от историята
    17. не смеят да се покажат публично и без охрана на национални празници
    18. арестуват когото си искат без доказателства, а когато с години дойде ред да покажат доказателствата, казват че са говорили "политически"
    19. изпират, седят в скутовете и пият кафета с олигарси

    Коментиран от #18

  • 6 стрел☢️к

    20 8 Отговор
    ПРОДЪЛЖЕНИЕ

    19. изпират, седят в скутовете и пият кафета с олигарсите, говорейки че са против тях и искат да ги арестуват
    20. тайно застават зад лгбт извращенията като казват че в бг училища няма такива неща и се обявяват против закона за тях
    21. постоянно членове на ППДБ са замесени в корупционни скандали (рашков, асен, лена)
    22. постоянно теглят заеми да лъжат народа че мислят за тях, което вкара българите в дългова спирала от която няма излизане
    23. открито заявяват че работят за чужди сили и използват институциите като бухалки, за което НЕКСО ни съди за 3 млрд долара, които българите ще платят
    24. гласуваха против референдума за еврото

    и още, и още... най-хубавото тепърва предстои !

    Коментиран от #17

  • 7 Курдо Коленков

    9 2 Отговор
    Който не играе по свирката на шарлатаните и става бухалка на пеевски.
  • 8 хнико

    9 5 Отговор
    Доказват ППи ДБ педофили, че са много посредствени и прости негодници. Всеки ден го доказват. Северна Македония не му харесва на тоя, дето казаха че не може корунпирани дърдорковци да раздават морални оценки. Не може сиганина "джентълмен" от ГЕРБ да е в парламента, след като го има сниман с милиони евро и злато и с пистолет до кратуната. Ами дори в Македония са видяли снимките, а ПП и ДБ си правиха сглобки и Не коалиции. Сега не им харесва като дори македонците ги взеха за мезе. Ами за нищо не ставате бре негодници. Дори македонците ви се смеят и подиграват. Крадци и измамници в парламента, как да ви го кажат по ясно? На истината ли се обиждате? Слава Богу на изборите българите могат да ви изгонят, некадърници с некадърници.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Майора

    13 6 Отговор
    Божанов , нямаш ли кумова срама след заплахите срещу Йоловски , след публичните искания за овладяване службите и цялата власт в страната, ала бала с машините , кеша , пудела с пачките и прочие , да говориш! Не е ли странно че след оставката му искахте на негово място депутата с 22 имота и свързан с контррабандисти и кака Цонка?
  • 11 нннн

    10 5 Отговор
    А ППДБ бяха омъжени за Пеевски. За старата любов не бива да се говори лошо.
  • 12 ясно

    9 5 Отговор
    Ндаа , всеки който НЕ Е бухалка на розовопрашкестите от ПП-ДБ , автоматично става бухалка на Пеевски . И не са само бухалкаджиите , ами и всички които проумяха , че по вредни от ПП-ДБ за България , нито е имало , нито ще има .
  • 13 зачуден

    11 3 Отговор
    Туй ... същество с вид на разреван @лиг@френ защо "тъй жално , тъй милно плаче" ?! Аааа ,нямало си бухалчица "милото" , за да си играйка (с нея) с неговите приятелчета (от същото школо за бавноразвиващи се) Кики ,Коки ,Парапетка и Дамаджанчо .
  • 14 Чочо

    5 2 Отговор
    Че как шиши ще разреши да има знаещ и принципен шеф на антикорупционната комисия, като ще лъснат далаверите на Киро -белото, гела, разградския параход в енергетиката, в жп линиите, във фалитите на фирми, защото не им плаща като ги наема.
  • 15 Смях

    7 2 Отговор
    Няма как държавата да се управлява на принципа -проба грешка. Като тясно свързан с ПП-ДБ ви казвам, че тези хора са абсолютни аматьори. Нямат никаква реална представа за света на политиката, а и на икономически и други процеси. като малки деца са,които никога не слушат и държат лично да се опарят. Но чест дори и това не помага ,защото заради огромното си его дори не си признават грешките - просто хукват през глава към следващата. Фалшиви герои. Като бяха в сглобка изпъдиха всички,които бята анти дпс,анти герб и т.н. ,за да не им пречат на медения месец. Сега отново са борци.
  • 16 Салимехмед

    8 4 Отговор
    Ааа, не така.Доскоро седяхте в скута на Пеевски, а сега какви са тези небивалици.За вас само пудели пачки.Тогава сте много, много доволни от живота
  • 17 име

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "стрел☢️к":

    Не съм съгласен с т.20, не тайно, а съвсем явно защитават ЛГБТ извращенията над ученици.
  • 18 Град Козлодуй

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "стрел☢️к":

    точно в десетката👏👏👏👏👏👏👏👏
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Размисъл

    1 3 Отговор
    Корупцията ни държи на първо място в ЕС, а тя е внесена от Русия, защото ДС-КГБ мафията управлява 35 години и върховенството на закона не важи. Русия чрез парите си държи Вучич и Орбан подчинени, медиите в Македония са на Орбан и бълват омраза към България, а през 2019 г
    агент Буда Борисов наложи ветото за влизане то й в ЕС, с което влоши много отношенията ни. Кои следват девиза на нашите мили възрожденци СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА? Русия разделя, за да владее и тя не дава ЕС да се разшири на Балканите, защото са нейна геостратегическа цел.
  • 23 Сергей Хрушчов

    2 0 Отговор
    Вие, нормални ли сте?
    Навремето на СССР прчка бяха: американският империализъм, израелския ционизъм и четирите годишни времена
    Не съм фен на Пеевски, амам сте смешни, че Пеевски ви е виновен за всичко
    Виновни сте си вие: педалът Асенчо, лъжльото Кирил, дребосъкът генерал.
    Най-достоен се оказа Бойкикев
    На следващите избори цялото ми семейство НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВА ВЕЧЕ ЗА ВАС
  • 24 Даниел

    0 0 Отговор
    И в комисията за ктб ясно се видя и чу ,че хамид направи всичко възможно да спре изслушването!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове