23 Септември, 2024 16:19 1 086 35

Ивелин Михайлов: ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ са триглавата ламя на мафията

  • ивелин михайлов-
  • величие-
  • парламентарни избори-
  • българия

Всички партии виждат огромните проблеми

Ивелин Михайлов: ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ са триглавата ламя на мафията - 1
Снимка: бТВ

ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ са триглавата ламя на мафията, която унищожава България. Те управляваха и виждаме по делата.

Това каза пред БНР Ивелин Михайлов, основател на "Величие" и водач на две листи на партията - в София и в Плевен - за предстоящите на 27-и октомври предсрочни парламентарни избори.

"Готови са листите, но ги прави председателката на "Величие". Когато станат готови, ще стане ясно кои са в тях"

Той изказа мнение, че реалните проблеми на страната се изместват умишлено от темата за отношенията между ЕС и Русия:

"Отплесват се реалните проблеми, примерно, насочва се конфликтът в България - между ЕС и Русия, когато ние имаме в държавата престъпност на огромно ниво. Всички партии виждат огромните проблеми и в Народното събрание може да им се даде гласност и могат да се решат, но всички партии отказват да работят по тези въпроси. Това ме навежда на мисълта, че има някакво съглашение. При гласуването за председателя на Антикорупционната комисия (за освобождаването от поста председател на Антон Славчев - б.р.) с два - три гласа се пречи да се постигне някакво решение".

В този парламент се представихме достойно, защото защитихме нещата, които сме казали, изтъкна той.

В предаването "12+3" Ивелин Михайлов разказа, че той и семейството му получават заплахи от "един псевдожурналист - Симеон Милков":

"Подали сме сигнали към прокуратурата с извадки, тези извадки са часове - сигурно говорим за 5-6 часа заплахи и други неща. И въпреки всичко няма никакво съдействие, връщат ни обратно, че няма да задействат, няма достатъчно данни. ... Ще извадя и ще пусна във фейсбук жалбите, които ние сме пуснали, както и отговорите на прокуратурата".

Според Михайлов "умишлено се пускат от властимащите такива провокатори, за да създават напрежение и на някого няма да му издържат нервите - може да се откаже, а може и да агресира срещу тези провокатори".

Той обясни, че проверката от НАП, която беше направена на фирмите му във връзка с "Исторически парк", е приключила и "вместо да не съм внесъл данъци, съм надвнесъл 27 хиляди лева и от НАП ми ги върнаха".


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТтТ

    41 14 Отговор
    Най големия идиот!
  • 2 честен ционист

    28 0 Отговор
    Койо ДПС?
  • 3 Факт

    27 7 Отговор
    Шестте глави на ДС мафията, клона на КГБ са ГЕРБ, ДПС 1 и 2, Възраждане, БСП и ИТН, с представително лице за пред обществото - РАДЕВ.

    Коментиран от #30

  • 4 Много е прав

    23 13 Отговор
    Човека, герб гепи борисофф и дъпъсъ са проклятието на България !!!! Трябва да бъдат изчегъртани до корен на изборите !!!!
  • 5 Налудник

    29 6 Отговор
    Бих написал коя част от мафията сте "величавите", но сайтът ще го изтрие.
  • 6 Слабо

    22 12 Отговор
    Най-новата кремълска опорка гласи: Герб, Дпс и ППДБ са едно и също. Всъщност това е старата кремълска опорка, която гласи: всичките са маскари, партиите трябва да се закрият и системата да се промени (неизвестно с какво). Герб, Дпс и ППДБ и, надявам се, не могат да бъдат. А хората които раздуват тази опорка, се саморазкриват като пионки на кремъл.
  • 7 странно

    29 5 Отговор
    Малко е странно БНР да дава дума на фараона ИвИлинчо , не мислите ли ?! Човек срещу когото има четири дела за престъпления от общ характер и над 7 000 /седем хиляди/ жалби за финасови измами ?! Човек завлякъл над 10 000 /десет хиляди/ човека с розови обещания за големи печалби от фантомният "Исторически парк" !!! Човек , ощетил фиска на Р България с повече от 7 000 000 /седем милиона/ лева /документно доказани/ !!! Човек , който реално доказа правотата на лафа - "Когато умре един будала , двама нови се раждат" и с доказаната измамна система на Понци , успя да измъкне сстотици милиони лева от джобовете на наивниците , които пеодаваха и залагаха имоти за да му пълнят сметките !!! Странно , а ?!

    Коментиран от #14, #32

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Механик

    20 3 Отговор
    Какви ли още подобни нехранимайковци ще видим и чуем ?
  • 10 Здкаягн

    9 5 Отговор
    ЗАБРАЙ ЗМЕЯ РАДЕВ
  • 11 Тредстоун

    16 3 Отговор
    Нагло човече ще дойде тоя , както и да е , отече се в канала с неадекватните си движения и алчност ... , партийката която на втория час след изборите прати запитване , кога ще преведете субсидиите ... , смешници
  • 12 Българка

    18 8 Отговор
    Ивелин Михайлов явно страда или от слепота и глухота, или от раздвоение на личността. Та как той видя съглашение между ПП-ДБ и ОПГ ГЕРБ-ДПС за исканата оставка на шефа на КПКОНПИ? Та нали точно ПП-ДБ внесоха искането за оставката на Пацо Терасата. А ОПГ ГЕРБ-ДПС не я гласуваха.
    Определено истинската запаха за мафията са ПП-ДБ и точно затова получават оплювания,набеждавания. Явно е удобно за малките партии и патериците на мафията да ги увъртолят в далаверите на началниците си

    Коментиран от #29, #34

  • 13 Българка

    18 1 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Остана ли някоя партия, за която да не си гласувал с"двете си ръце", а след това да я оплюеш?

    Коментиран от #21

  • 14 незнайко

    7 5 Отговор

    До коментар #7 от "странно":

    Странно , а ?!
    Интересно , в статията друго пише . А тези 10 000 човека коя прокуратура ги обяви ? Сетих се, така говорят на пейката пред блока .
  • 15 ФАКТИ

    13 1 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Хвани млъкни щото така пропагандираше с по две ръце и три крака как ще гласувате за вашия човек Кирил, след две години как цялото ти семейство ще гласувате за вашия човек Костадин, преди две седмици твоя човек беше Марков сега я, твоя човек Ивелин, явно си тежко платена пропаганда гарсон!
  • 16 Развитие

    14 1 Отговор
    ХАХАХА ЧОВЕЧЕ ДОБРЕ ЛИ СИ ХАХАХАХАХА ЖАЛКОТО Е ЧЕ ПАК ИМА НЕВЕЖИ ДА ГИ ЛЪЖЕШ
  • 17 ФАКТ

    10 1 Отговор
    ПРАВ СИ.НО И ТИ СИ ОТ ТЯХ.
  • 18 Кольо вица

    13 1 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Как щеше да се казва партията която щяхте да правите ти и под полк. Николай Марков? 🤣🤣🤣
  • 19 А ти

    9 1 Отговор
    "света вода не напита" !
  • 20 Докога

    10 5 Отговор
    Ще ни показвате този далавераджия с финансовата пирамида Исторически Парк.Толкова хора е излъгал и им е взел имотите.Ами то това стана с покровителите на ГЕРБ.И сега тръгнал да търси шарани да го вкарат в НС да получи имунитет,за да не го съдят.Хора стига сте гласували за престъпници.Ами информирайте се колко присвоени имоти има фамилията му.Няма да вкарваме само подсъдими хулигани в НС.Това е едно семпло елементарно крадливо и лъжливо момче слугинаж на групировки.ДАНС кога ще го разследва за финансовите му схеми и кражби.?

    Коментиран от #26

  • 21 Последния Софиянец

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    Аз съм като теб трета, искам с всички !
  • 22 Това е

    6 5 Отговор
    чистокръвен хазаро-украйнец, от най-долните. Вика за Русия, обаче отвътре е нацист, сциентолог и против бога на 100%. Крадец, измамник, подпалвач и т.н.

    Коментиран от #28

  • 23 Чума

    5 2 Отговор
    С теб сме, свеж! Нищо и никой не мож ме разубеди, че ти сте правилният българин! ,,Вместо да не съм внесъл данъци, съм надвнесъл 27 хиляди лева и от НАП ми ги върнаха". Хе - хе - хе - хе - ха- ха!
  • 24 ичиргу боил

    3 1 Отговор
    "ханът" що не е при ТангРа ?
  • 25 нннн

    4 6 Отговор
    Прав е! Сглобката ППДБГЕРБДПС направи най- вредното правителство. Готвят се да я повторят. Според мен трябва да се гласува за някоя от другите партии. Има за всеки вкус - леви, десни, средни, че и шарени.
  • 26 Чума

    3 5 Отговор

    До коментар #20 от "Докога":

    И Левски е бил подсъдим, господине! Това не е беда! Вие се противоречите, като казвате, че е покровителстван от хора от Герб престъпник, слуга на групировки и зовете - ,,ДАНС кога ще го разследва за финансовите му схеми и кражби.?". Ами, ДАНС не разследва такива лица, господинчо! Виж, ако бе почтено момче, симпатизант на ПП, щяха да го разследват и нали го разследваха и проверяваха за неплащане на данаци!?
  • 27 Ако се чудите

    3 2 Отговор
    как изглежда днес преродения Владимир Расате
    вижте го на снимката по горе
  • 28 Чума

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "Това е":

    Горе - долу, със същите епитети западните журналисти са описали избягали от НРБ при тях българи! Цитирам по памет - ,,Ако пред вас се яви някой българин и ви се представи за борец - антикомунист, бъдете сигурни, че имате работа с изпечен убиец, касоразбивач, подпалвач, интригант и всичко, което се сетите! Субект, който току що е избягал от затвора или скоро ще влезе там ! Те са се разделили на 3 задгранични фракции и единствената им дейност е да се надпреварват да измъкнат колкото успеят повече пари от западните правителства, уж за подривна дейност в родината си..."!
  • 29 АГАТа Кристи

    5 3 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Другарко,
    Бъди убедена, че и след такива напъни към ДБ мавъра от Драгалевци няма да те забележи, защото и той е един от създателите на червената мафия !
    Пънеш се напразно да ги издокараш пп дб вода ненапита
  • 30 Мдаа

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Факт":

    А партията с идеолог татко Петко (ПП), дъртото ченге от ДС е най-почтена и достойна...
  • 31 Къде ги

    3 0 Отговор
    намирате тези отрепки? Те са луди и неадекватни, директно са за Кърлуково.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 БОЦ - ко

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Един залъгваше ни с теменужки,
    Друг пък със магнолия,
    Къде на истина, къде наушким,
    "Хапнахме" го голия...
  • 35 Мафиотската Д-ва

    0 0 Отговор
    Страх ги тресе мафията и простаците от възраждане и ИТН от Ивелин.Впрегнаха цялата държавна машина да разследват частни сделки и инвеститори, а не милионите от бюджета и Ес.Наглеците обявиха частно правните сделки за пирамида и корупция.Идва Ивелин, изчезват лъжите, обидите и мафиотите.Всяка вечер пълни залите в канала по Ютуб.Да видиме докога ще забраняват парламентарно представена Партия по Нациаоналните Телевизии.
    Тритлавата ламя-Пеевски, БОЙКО, пРОКОФИЕВ ги е страх от една селска Партия.Що така бе фейк елит и хайлаф.Гледам двойно са се увеличили феновете му.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове