23 Септември, 2024 18:56, обновена 23 Септември, 2024 18:59 14 369 100

От Боровец Бойко Борисов разкри: Зависим съм от Пеевски?! Зависим съм само от Господ!

  • бойко борисов-
  • герб-
  • боровец-
  • дпс-
  • пеевски-
  • доган

Лидерът на ГЕРБ обяви партийната линия за парламентарните избори

От Боровец Бойко Борисов разкри: Зависим съм от Пеевски?! Зависим съм само от Господ! - 1
Снимка: БГНЕС

Направихме анализ на резултатите от предишните избори и това, което се случва в страната, провокирани от желанието да предложим нещо, което предложихме през 2005-та и 2009 г., когато ни избираха от раз с голямо мнозинство. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на събрание на партийния актив в Боровец.

Решихме да не обръщаме внимание на това, което правят другите – това си е стратегия и тактика на всяка партия. Затова за първи път сложихме кметове за кандидати за депутати - не само заради доброто им представяне на местните избори, но местната власт зависи от централната власт и след като сме ги сложили отпред, мога да гарантирам на градовете само ако местната власт направи добър резултат. Можем да гарантираме на местната власт най-малкото, че това, което е подадено като проекти, ще се случи. В противен случай нищо няма да се случи. 4 г. нищо не се случва, една година в София, една година във Варна нищо не се случва. Строи се метро – което ние проектирахме. Строи се само това, което ние сме започнали. Неслучайно капиталовата програма на София не се изпълнява, защото те не знаят какво правят. Ние искаме да дадем гаранция и решения, заяви Борисов.

Затова в тази кампания ще правим две неща, които сме доказали, че сме най-силни, добави той.

Първото е сигурността - и в момента България е най-сигурната държава, от инерцията, която направихме. За пример са ме давали и от Белия дом, и от Брюксел. Ако българите не заложат на ГЕРБ, ще започне релокацията на мигранти. Германия, Австрия и Унгария каквото хванат вътре, ще го пратят към България и към Гърция. Горчиво ще съжаляват българите, ще ни връщат мигранти с хиляди. Но и те са си прави – през последните 4 г. България е разграден двор. Това е тема номер едно.

Второто нещо, което е направил ГЕРБ, е образованието – не само двойното увеличение на учителските заплати, но и всичко направено за училищата - като програми, като финансиране. Там сме изключително силни и ще надградим. Върху това ще градим всичко останало. Хората знаят, че ще направим магистрали и че ще санираме, посочи лидерът на ГЕРБ.

Слушах вчера различни анализатори да говорят каква е била България някога. Само преди 4 г. България беше едноличен лидер на Балканите. Вие строшихте държавата. Те идваха да се учат от Бойко и от нас. Всички неща за Балканите се случваха във Варна и в София, отбеляза Бойко Борисов.

Той коментира и твърденията, че е зависим от председателя на ДПС Делян Пеевски.

Зависим съм от кой? Аз съм зависим само от Господа. Работим добре с ДПС в парламента, но преди работехме и с Доган добре. Мога да работя с всеки, който работи за България. Новините започват и свършват с Пеевски. Нашите ще започват с образование, със здравеопазване. Ние не сатанизираме никого. В момента Пеевски има най-стратегическия пиар, атакува Радев и е първа новина всяка вечер. Ние искаме да рекламираме с това, което показваме. Когато сме първи и сме победители, не можем да бъдем зависими, другите зависят от нас. Който иска да е с нас, е наш партньор. ГЕРБ може и иска да управлява добре в името на хората. Но ако не го направят, ще отидем на следващи избори, каза още Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 62 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    145 11 Отговор
    Баце наистина е Бай Ганьо, чака да види от големите кой ще победи и ще се присламчи към него.

    Коментиран от #10, #79

  • 2 Любопитен

    130 12 Отговор
    Тоя пък откога припозна Господ?

    Коментиран от #29

  • 3 Дупничанин

    133 10 Отговор
    Баце ми е станал като наркотик - едвам чекам да се изреже по неговия си просташки начин. Пускайте повече статии с него, да му се смеем на простотиите.

    Коментиран от #96

  • 4 Тулупе

    86 12 Отговор
    и Господ няма да ти помогне ако сега не направиш правителство си чао!
  • 5 Айгър Асан

    131 10 Отговор
    Ей банкянски автомобилен крадец,много грехове имаш да плащаш.
    Не се притеснявай...ще си платиш.
  • 6 В неговият случай

    99 12 Отговор
    Господ е Пееевски , той му дава пътя към властта и кюлчетата.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ух ах

    56 7 Отговор
    Аре говори като човек бе мой
  • 9 Бацоооо....

    97 13 Отговор
    Затвор, Мутро!!!

    Коментиран от #97

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Аз Мисля Че си

    88 8 Отговор
    Аз Мисля Че си Зависим Само от Дявола!
  • 12 Сталин

    87 10 Отговор
    Абе Тиква ,зависим си от Галя посолството,Галина Събева- съветник по вътрешно политическите дела на България към американското посолство
  • 13 Хелоуин

    92 8 Отговор
    Зависим е от американското посолство, дето му държат досието от мутренските изпълнения още от 90-те.

    Коментиран от #94

  • 14 Уруля фон дер Кенди

    68 8 Отговор
    Боко след тези избори да си търси нова работа !

    Коментиран от #90

  • 15 гост

    83 4 Отговор
    Нали беше хванал Господ за шлифера, бе банкянски пуяк !
  • 16 ФЕЙК

    53 3 Отговор
    Господ е един, но тези дето му се пишат пророци са много ! Особено у нас - НАСПОРИЛ ГОСПОД !
  • 17 безпартиен

    92 4 Отговор
    Сега си спомнете кога този световно неизвестен пожарникар го направиха главен секретар на МВР без да е имал и ден стаж в оперативни служби!Щеше ли да се "издигне" толкова ако беше независим?Щяха ли всички медии да го величаят като "борец срещу престъпността",независимо,че по това време бяха извършени най много поръчкови убийства?Щеше ли прокуратурата ОГЛУШИТЕЛНО ДА МЪЛЧИ за използван гранатомет при задържане на лице?За пачки и кюлчета дори не става и дума!Та,КОЙ имаше полза през тези години?Все пак в МВР беше запомнен с " НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ,ТЕ ГИ ПУСКАТ,без да каже защо!
  • 18 Ох Бакооо

    95 6 Отговор
    Стига си плашил, бе, тиквеник! Един вид "ако не изберете ГРОБ, лошо ви се пише"! Защо? Че не управлява един такъв малоумник и див селяндур като тебе, ли? Дето даже собствените си гащи не може да управлява!

    Какво направи за образованието, че все надолу върви? Тия твоите двойни и тройни увеличения и изчисления, тип "едно към гьотере", знаеш къде можеш да си ги завреш!

    Всички магистрали дето ги "направи" се рушат, нагъват, срутват! Всичко санирано тече и се разпада! Това ли ти е направеното? Май май идват да се учат от теб само на гяволък, схеми, и лапаница! Българоубиец скапан! Затвор!!! Десет доживотни присъди са ти малко, нещастнико!
  • 19 Българин

    59 6 Отговор
    На времето цв.цв така се изцепи и това му беше краят. Сега и боце така иска да се измъкне, но г-н пеевски няма да му позволи!
  • 20 ЕЖК

    29 3 Отговор
    Една жена каза, че Бацун се гушка с Даниела Райчева, вярно ли е?
  • 21 Кога

    52 4 Отговор
    и къде е кръстен зависимият ? Мутренски номера и нулев респект към Господ Бог , който тоя безбожник и безродник по мутренски нарича "шефа" .

    Коментиран от #42

  • 22 Ангеларий

    51 3 Отговор
    А коя е Мата Хари?

    Коментиран от #82, #98

  • 23 ГЛАРУС

    50 3 Отговор
    Във Варна не се случва заради твоите точно. Саботират строежите Инжстрой и вашите тикви но пак няма да ви изберат. Боко протестите заради тебе бяха и помним как оя 2009 до наводнението 2015 1 лев не даде. Всичко. Аля на юг. Аре чао
  • 24 БАЙ КУРТИ

    36 8 Отговор
    Вижте сега, никой не очакваше разцепление в ДПС . След дузпата на ЛЮТВИТО. СОКОЛА даде властта на ПИГИ. Но той толкова се охрани /държи медиите + МВР + айде да не ги изброявам, че ще ме изтрият / и све пак под секрет/ депутати, прокуратурата +,???? Толкова е на пред с материала, че ме е страх да ги изброявам. Сега КИРЕТО Асанчо, Клюна, ГНОМА, Б. Б се кланят и хвърлят КЪЧОВЕ. ПИГИ такъв бъркоч може да направи преди КОЛЕДА, и да отърве н... Ж... А
  • 25 Тоя

    42 4 Отговор
    е за затворническа психиатрия !
  • 26 Град Козлодуй

    4 21 Отговор
    БРАВО
  • 27 Този

    38 2 Отговор
    субект казва на света , че е заместник на Господ Бог и само той е над него ?
  • 28 Версия

    46 1 Отговор
    А къде е Сретен Йосич?
  • 29 Парадокс Бг

    51 4 Отговор

    До коментар #2 от "Любопитен":

    Той и Гешев като беше главен Прокурор плещеше същите глупости като Бойко Борисов. Иван Гешев се беше изцепил:" Аз съм инструмент в ръцете на Господ!"
    Дали така ги обучават в полицейската школа?!
    Или са и двамата на някакви кристали и Господ им ГОВОРИ?!
    И двамата са неуки хора необичайно как добрали се до високи постове в Държавата ни с измама, наглост и арогантност! Гешев дори нямаше диплома на юрист, а бяха го инсталирали за главен прокурор. Борисов няма качества за да управлява държавата, не знае един западен език на много добро ниво, няма културата и ерудицията!

    Коментиран от #85

  • 30 Изумен

    54 2 Отговор
    Как може такъв простоват човек като Бойко Борисов да е управлявал България 10 години???

    Коментиран от #41, #44

  • 31 Дедо

    47 3 Отговор
    Дори и северномакедонците в лицето на вицепремиера им Николоски му се подиграха на Боко. Международно компрометиран политик ,който козирува на портиерите в Европа и не знае две думи на английски.
  • 32 зрител

    36 2 Отговор
    НАГЛЕЦ......ТИПИЧНО ЗА ГРОБ..
  • 33 3.14К

    46 4 Отговор
    Мутрата е главният виновник за хаоса и краха на политическата система в страната.
  • 34 Аква

    52 3 Отговор
    Борисов, ти никога не изрази мнение за поведението и модела пеевски, ти нито веднъж не осъди затъналия до уши в корупция пеевски, ти никога не одобри антикорупционните закони. Обвързан си до гроб с пеевски. Ти винаги чакаш тона за песен, подаден от него и пееш с него в синхрон.
    Народът няма да гласува за теб, защото ЗНАЕ, ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИ ПЕЕВСКИ.

    Коментиран от #40

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Шегобиец

    23 1 Отговор
    А стига, бе!
  • 38 Патологичен лъжец и

    45 3 Отговор
    крадец ни говори за Господ!

    Откраднал милиарди от ЕС и държавата ни, от хората.

    Остава в историята като Мутрата от Банкя.

    Готов за пари на всичко...
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Ама той

    34 2 Отговор

    До коментар #34 от "Аква":

    Борисов е сиамски близнак на Пеевски, все едно да осъди себе си и мафиотската си същност. Много е прекипял, ще сдава багажа. Кадровата му банка е къса, като късопишещия. Трябва да ги изринем с лопата всички Борисов чета, пеевчета и доганчета.
  • 41 Нашийник

    37 1 Отговор

    До коментар #30 от "Изумен":

    Баце не е простоват. Простовати са дядо Цане и баба Гина от Реброво. Баце е нагъл, завършен, ПРЕСТЪПЕН ПРОСТАК. Разликата е като между "бойлер" и "бройлер". От небето до земята.
  • 42 Буха ха

    21 2 Отговор

    До коментар #21 от "Кога":

    Баща му е правил кръщене в милицията
  • 43 Като се погледнете в огледалото?

    25 1 Отговор
    Не виждате ли Пеевски?

    Това ви казаха български емигранти в чужбина.

    А ние знаем много повече....
  • 44 Даниел Немитов

    23 1 Отговор

    До коментар #30 от "Изумен":

    Материал, братче! Такива си ги харесва и разбира - мадридски комарджия, еднокнижен пожарникар, учиндолски чалгар и т.н..
  • 45 Бойко, Народа не ви иска Никави!!!

    32 2 Отговор
    Каква Сигурност, Какво Образование има в България!! Полуграмотни излизат след 12кл,Дипломи се подаряват и копуват за Висше,! Държавата се Напълни с вишисти с Кухи дипломи! Доценти и Професори сигурно имаме най много в ЕС, с Фадрома даги риеш! Ти ще Лъжеш и Крадеш, както винаги с Хиени ГЕРБ! НИКОЙ НЕ ТЕ ИСКА Бойко, чиновниците гласуват за теб, зада си запазят Столчетата! Циганите сега ще делите на 3!За теб, Доган и Пеевски! И корпоративния вот остана, и там ше се Разпарчетоса!? Никой не те иска Бойко!
  • 46 уйико

    26 3 Отговор
    Галямата спасиба, е един най обикновен лъжлив и крадлив сиганин. Този ГЕРБ негодник, 12 г си пълни чекмеджето и с другарчетата си от бандата ГЕРБ и СИК крадоха кои колкото може. За пред камерите се правят на българи, а като им падне и като не ги гледа никои, като сигани грабят кои колкото може. Цялата държава овъртолиха в схемите си. А кметовете им съвсем спокоино могат да ги прибират по затворите за цялостно творчество. А с вродената си простотия, този калпав сиганин от Банкя, и на Господ Иисус Христос иска да се подиграва, както го прави с българите, само че не е познал. По добре ще е да направиш добро без да го афишираш, нежали да лъжеш като сиганин и да си мислиш че си излъгал някого. Себе си лъжеш. Та е време българите да изгонят разбойниците от ГЕРБ, дето много време ядоха и пиха за сметка на всички. Сметката им е голяма и ги очаква, мИрси.
  • 47 Този пак изтрещя

    24 3 Отговор
    Само усвояване в главите на всички политически организирани престъпни групи. Нищо за хората, само крадене от приближените бандитски кръгове.
  • 48 Гедер

    23 0 Отговор
    Реално Пеевски и Бойко им стартираха кариерите по времето на Царя и НДСВ . Пеевски 2001 г.става член на НДСВ , същата 2001г. Бойко като бодигард на Симеон Сакскобургготски,става главен секретар. След това 2005г.Бойко става депутат от НДСВ. А самото НДСВ е реално Мултигруп на Доган и Митко Гестапото. Почти всички в партия ГЕРБ,са бивши членове на НДСВ.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ГЕРБ са измамници!

    32 1 Отговор
    ГЕРБ умишлено пречат и саботират кметовете в София и Варна, за да ги злепоставят и уронват авторитета им!
    За ГЕРБ не е важно двата града Варна и София да се развиват, а по-скоро да стопират всичко, за да кажат:" На, нищо не се прави, откакто кмета не е от ГЕРБ." Това е умишлен саботаж от страна на ГЕРБ.
    ГЕРБ са интриганти и подлеци!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 пкп

    11 1 Отговор
    Шефа Боко с известните прозвища и мой кръстник е най-великия българин, по-умен / недоказано и спорно/ от Ивайло Бърдоквата / е, това ми го каза ....... обещах, че няма да кажа/.
  • 54 ОСЪЗНАЛ СЕ

    22 2 Отговор
    ТИ УБИ БЪЛГАРИЯ ,И Я ПРОДАДЕ
  • 55 Биткойн

    15 2 Отговор
    Партия ГЕРБ е почти изцяло от бивши кадри на НДСВ. А и Бойко и Пеевски са били членове на НДСВ. Така ,че и двамата претендират да са водачи на ГЕРБ (бившо НДСВ) , просто Бойко претендира явно, а Пеевски задкулисно.Но може би реалния шеф на ГЕРБ е Пеевски .
  • 56 Борисов

    4 10 Отговор
    Господ е Пеевски!
  • 57 Вълк в овча кожа

    11 2 Отговор
    Сега ще ви издам една тайна. Не знам дали знаете, че всички сатанисти имат таен знак, по който могат да бъдат разпознати. - Винаги ходят облечени в костюмчета.

    Както масоните имат таен знак - специално ръкостискане, чрез което се разпознават взаимно, така и служителите на така наречения дявол и сатана имат таен дрес-код, по който се познават.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Ела

    15 2 Отговор
    Бойко не разбра ли, че вече дразни не само народонаселението ,но и съпартийците си, избирателите на ГЕРБ и всички останали в България. Проверете какъв бум има на нервни заболявания.

    Коментиран от #74

  • 60 Страничен наблюдател

    18 2 Отговор
    Ако правилно съм разбрал - значи не зависиш и от народа, който ти плаща тлъстата заплата? Е да, това го знаем отдавна.
  • 61 Смях в залата

    18 2 Отговор
    На тоя злобен към българите дъртак от Банкя дори македонците му се подиграха !!!
  • 62 Айше от маалътъ

    18 2 Отговор
    "Само преди 4 г. България беше едноличен лидер на Балканите"????

    Бате, лажеш повече и от менека, че се глобеваме!
  • 63 бат ви боци

    12 2 Отговор
    Зависим съм само от моите поклонници колкото повече от тях да преизберат толкова по голяма кьор софра на тях гръб и още държавни заеми
  • 64 българка

    16 2 Отговор
    Много му се иска на Бойко да е така, но не е! Над главата му е надвиснала дебела сянка, която ще го погълне заедно с ОПГ ГЕРБ!
  • 65 Анонимен

    19 2 Отговор
    Господи,прибери си вересиите!
  • 66 Факт

    23 2 Отговор
    Все повече заприличва на торба с л@йн
  • 67 томка бикова и дани митова

    4 12 Отговор
    Шефа от Банкя е НАЙ-ВЕЛИКИЯ българин за ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!!!
  • 68 още нищо не сте видели

    8 6 Отговор
    Вие ще съжалявате след изборите! Кой пусна мигрантите да минат през България?
  • 69 Стеф

    17 1 Отговор
    Вече започна да вика на Пеевски Господ. Това не е на добре.
  • 70 Колеги

    3 2 Отговор
    Искам съдействие! Току що от 112 ме пренасочиха към общината и не знам защо!
    Подавам следния сигнал: на мястото на стария сервиз «Изток» находящ се на ул « Тинтява» се изгради 33 етажна постройка, която според това, което виждам още не е довършена! Проблемът е, че от около 10 дни, червеният мигащ сигнал, обозначаващ височината на сграда с опасен режим не работи! Сградата е все още необитаема, освен с един/ два етажа, които светят през ноща! Позвънях на 112 в 20, 15 мин. Служителят беше изкключително нелюбезен, да не кажа невеж! След като в допълнени споделих, че много рядко, но все пак съм видяла, да прелитат дронове! При мъгла и без сигнализация може да се получи катастрофален сблъсък, НО служителят се издразни и ме препрети към общината!
    Ако се срути сградата, кой ще е отговорен?
  • 71 ТаУмВзе

    15 1 Отговор
    Да ви Срещнем със Господ и двамцата е Задачата да! ХАХААХХАХА
  • 72 мдаа

    9 1 Отговор
    Разцеплението на ДПС е поредна шашмалогия на стария гном-математик, защото не достигат критичен брой мандати! Сметките обаче пак няма излязат! 🤭
    А на българите препоръчвам този път да отидат да гласуват, защото ако те не спасят държавата от мафията, тя сама не може да се спаси!
  • 73 Надзирател

    13 1 Отговор
    Скоро ще си зависим от надзирателите в софийския затвор, престъпнико !!!
  • 74 тиририрам

    8 1 Отговор

    До коментар #59 от "Ела":

    Имам универсално лекарство срещу нервни заболявания - ГЛАСУВАМ!
  • 75 Иванчо

    15 1 Отговор
    Тоя патологичен лъжец няма спиране в серсемлъците. Поогладня им задника в София и Варна, няма вече кражби от ремонти на ремонтите, боклук санирането дето пада стиропора на втората година и се разквичаха. Направи магастрила до Бургас и ежедневно се трепят 10-15 души. Мерси от такова строителство, ама иначе чекмеджето ще е празно.
    Дадоха заплати на даскалите и докараха до последно място в света образованието.
    Наряха пари с касата, ама плащаш като поп, по-скъпо здравеопазване от това в Германия, ама първи в Европа по умирачка.
    Те това е управлението на кадъра от милиционерското училище.
  • 76 Сопола .

    12 3 Отговор
    Тиквата защо още не е в ЗАТВОРА?
    Денят, в който Боко Тиквата влезе в затвора, където му е мястото, трябва да бъде обявен за национален празник!
  • 77 защо в училищата няма вероучение

    10 0 Отговор
    и децата да се учат че Господ е всевишния
  • 78 Цздкщш

    8 1 Отговор
    ЕЛХОВО ФАЛШИВ КРАДЛИВ БОКЛУК ГДБОП ИМА МНОГО РАБОТА ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ
  • 79 Хе,хе...!

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Че той Баце ,си е най-големият...!
  • 80 С И С

    1 6 Отговор
    Това да не би да е сайта на ТЪПИТЕ коментари!!!? Добре че сте Вие за да се разбере колко прости ХОРА има в България.

    Коментиран от #88

  • 81 ТИР

    5 1 Отговор
    Единствената и непреодолима Зависимост е от Ония Магнитните,,, 34 години натрупваха информация и държат здраво Т опките,друга тема е защо те се явяват като съдници,след като и те не са Много читави,,,
  • 82 Този въпрос ...

    6 1 Отговор

    До коментар #22 от "Ангеларий":

    ...както и много други към мафиота-Борисов,така и ще си останат висящи ...!
    За съжаление-нямаме ни държава,ни съд,ни прокуратура...!
  • 83 Не можах да разбера от заглавието

    10 0 Отговор
    Пеевски Господ ли е, че Борисов е зависим от него?
  • 84 п...п

    2 5 Отговор
    МНОГО СМЕ, от ВСЯКЪДЕ СМЕ и СИ ОБИЧАМЕ ШЕФА боко от Банкя!!!
  • 85 А бе Бочко,може да не знае английски!

    8 0 Отговор

    До коментар #29 от "Парадокс Бг":

    Но Себастиян Курц го разбра,че не иска кафе,а си има торта-,,Сахер"...😂🤣😅😝!
  • 86 Сдружение Хза Г

    2 0 Отговор
    " но местната власт зависи от централната власт и след като сме ги сложили отпред, мога да гарантирам на градовете само ако местната власт направи добър резултат. Можем да гарантираме на местната власт най-малкото, че това, което е подадено като проекти, ще се случи. " -- Точно за това Вие Г-н. Борисов сте изключително виновен за рязкото и най-вероятно контролирано от Вас забогатяване на кметовете на ГЕРБ . Дори и на най-малките населени места за 10 години станаха милионери с кметски заплати , а всичко е жив феодализъм с феодал родата на кмета с всички възможни фирми обслужващи обществените поръчки. Те пък казват -Гледай какво става в големия град и столицата .Там каква кражба за милиарди е . Та кой крив ,кой прав но контрол на гербажийски дерибеи нямаше и сега няма съвсем. А те вече играят с ДПС което и да е. Всичко което говорите е парата във свирката за да останете Вие лично на власт използвайки в цяла сила гласовете на наредените на общински и държавни порции заедно с роднините им. Толкова са много ,че за сега все сте първи ,но народа страда от администрацията Ви и от кражби и корупция. Нищо няма да направите , нали . Така Ви е удобно. А те всъщност само сринаха зад якия дебел гърб, крехкото Ви реноме.
  • 87 злато, евро

    6 0 Отговор
    пищов и фотограф
  • 88 Та викаш...!

    2 0 Отговор

    До коментар #80 от "С И С":

    Ти си от...,,сложните хора" на БГ-то...?!?!
  • 89 Голяма Тиква

    2 0 Отговор
    Признавам че лъжа по горе и че съм зависим от г-н Пеевски.
  • 90 Ммм

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Уруля фон дер Кенди":

    Пак ще ви нацепим с 10 процента разлика ппдб и чалгарите, останалите ще кревата около 4 процента, я влязат я не. Всичките ви изцепки са поради липса на реализъм в преценката и недостатъчно сиво вещество.
  • 91 Не можах да разбера от заглавието

    0 0 Отговор
    Пеевски Господ ли е, че Борисов е зависим от него?
  • 92 Йеронимус БОШ

    1 0 Отговор
    Бойко , ти не си зависим дори от ГОСПОД !
    Зящото ти самият си ГОСПОД , че и БОГ даже !
  • 93 Между мутра и проститутка

    3 0 Отговор
    Разлика няма, ляга си с кой плати!
  • 94 Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Хелоуин":

    Що, има някой, който не знае че бойко е бил треторазрядна мутра и първоразреден нагаждач ли? Точно такива мъже харесват българите и за това нашите най-успели политица са точно Бойко Борисов, Царя, и най-вече бай Тошу! Никой не може да ги изкорени от сърцата на народа, колкот и да се опитват всякакви грантаджии и джедъри!
  • 95 Ричард Естес

    2 0 Отговор
    Питам се следното. Бойко сега непрекъснато говори за Господ , за Началника , кръсти се за щяло и нещяло !
    ДАЛИ Е БИЛО ТАКА и в миналото , когато е станал ДОБРОВОЛНО и целенасочено КОМУНИСТ ?
    Или той обича да е като ветропоказателите - да се обърне накъдето задуха вятъра !

    Коментиран от #100

  • 96 Майк Алън Патън

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дупничанин":

    Сега разбираш ли защо в България не се усеща толкова много липсата на гениалните ни комици Парцалев , Калоянчев , Лолова , Мутафова ?
    ББ напълно ги замества със своята естествена байганьовщина и НАТУРАЛНА ПРОСТАЩИНА , която извира от него на талази ?!
  • 97 сидероДРОМОС

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Бацоооо....":

    Ама нека да е поне ДОЖИВОТЕН , за да има все пак и справедливост !
  • 98 Зайо Байо

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Ангеларий":

    А къде е мис Бикини Борислава Йовчева и отрочето им ЕМА ? Скриха ги от Барселона ! Но къде ?
  • 99 Анонимен

    1 0 Отговор
    Бог високо, цар далеко далеко, от 6 века нямаме, а Бойко поредният с претенции за овакантеният престол,.
  • 100 Ако Борисов е човек с достойнство!

    1 0 Отговор

    До коментар #95 от "Ричард Естес":

    Би се скрил от срам ,вдън земя,дори и само за това,че е...
    Разтривал ушите на Другаря Тодор Живков....!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове