23 Септември, 2024 19:26 923 14

БСП – Обединена левица регистрира листите си за участие в изборите

  • бсп-
  • листи-
  • избори-
  • парламент-
  • българия

Силните листи на левите привлякоха редица кандидати за участие в тях

БСП – Обединена левица регистрира листите си за участие в изборите - 1
Снимка: БСП

БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА регистрира поетапно своите листи за участие в предсрочните парламентарни избори в цялата страна.

Левицата във Варна избра знаково да се регистрира за изборите в Деня на Независимостта, 22 септември. “Разделението е зад гърба ни и гледаме напред. Обединени можем много повече”, категоричен беше водачът на листата Борислав Гуцанов. Той допълни, че това, че лявото у нас от 1 милион избиратели се е свило до 150 000 гласа на последните избори, е огромен проблем не само за левицата, но и за страната ни. „Затова БСП - Обединена левица е решена да се бори за всеки глас и да се обърне към всеки ляво мислещ човек в България.

В Деня на независимостта лявото обединение регистрира своята листа и в Русе. „На тези избори левите хора ще бъдат достойно представени от Обединената левица. Основната ни цел е да върнем лявото на мястото му - като водеща сила в политиката на страната. Листата ни е прекрасна комбинация от млади хора и доказали себе си професионалисти, с които през идния месец ще бъдем сред гражданите на Русе и областта. Надявам се в кампанията да успеем да мотивираме русенци да гласуват, защото това е критично за бъдещото развитие на страната ни", каза водачът на листата Иван Иванов пред русенските медии.

Днес със силна листа от 28 кандидати коалиция „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ се регистрира за предстоящия в Бургас. „За първи път лявото политическо пространство се явява по този начин на избори – обединено. Най-важното е, че в лявото пространство сме заедно и ще водим позитивна, градивна и добронамерена кампания“. Това каза водачът на листата и председател на Икономическата комисия в 50-ото НС – инж. Петър Кънев. Той подчерта, че е имало изключително голям интерес към листата на левицата и тя дори е с трима човека по-дълга от необходимото.

Левите във Велико Търново тръгват на избори с доказан водач в лицето на Мариана Бояджиева и нови лица от почти всички професионални сфери, а средната възраст на листата е 43 години, мъжете са 10, а дамите са 6. „Амбициите ни са да се срещнем с максимален брой избиратели в областта. Нашата предизборна програма е от 100 точки и е насочена към ускореното развитие на страната. Искаме да намерим подкрепа за нея, за да можем да я осъществим “, сподели водачът Мариана Бояджиева.

Днес левите се регистрираха и във Видин, Габрово, Кюстендил, Разград, Търговище и Ямбол. По време на регистрациите те подчертаваха интереса към новото обединение и участието в листите му и определиха като спекулации тиражираната информация за откази от участие.

Утре (24.09.2024г.) БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА регистрира листите си и във Враца, Добрич, Кърджали, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Пловдив област, Силистра, Сливен, Смолян, София – 24 МИР и 24 МИР, София област, Стара Загора, Хасково.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    9 9 Отговор
    Колко на снимката са хора на Пеевски?

    Коментиран от #2, #10

  • 2 Град Козлодуй

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    зависимости КОЛЕГА
  • 3 Боруна Лом

    11 2 Отговор
    СНИМКА ЗА ПОСЛЕДЕН СПОМЕН! ОТТЕКОХТЕ
  • 4 гост

    9 3 Отговор
    С зависими мафиоти и плюнковки от типа на Добрев, Гуцанов, Вигенин, и Фред Флийнстоун, ако влязат в парламента ще бъде ГОЛЯМ ИСТОРИЧЕСКИ УСПЕХ!
  • 5 АГАТа Кристи

    6 2 Отговор
    Тия верват ли си... ???
    Като че ли с петолъчниците живеем на различни планети...
    Кого заблуждават - себе си ли, нас ли се мъчат да разсмеят...
  • 6 Защо Изведнъж .....

    7 1 Отговор
    Защо Изведнъж ..... И Левица и Десница се Оказаха Толкова Ляви?
  • 7 Ветеран

    14 2 Отговор
    За пръв път няма да гласувам заБСП. ОТВРАЩАВАМ СЕ от милионери, продали нашите идеали за да станат милиардери. Николай Добрев и Първанов продадаха партията на Иван Костов и направиха децата си милионери! Сега ситън Кирил Добрев ликвидира БСП за да стане милиардер.
  • 8 ???

    13 1 Отговор
    Гуцанов водач,абе вие адекватни ли сте?На Позитано махайте сърповете и Чуковете и слагайте Червените Фенери!
  • 9 Хаха

    12 1 Отговор
    Какво БСП- Станигей Станишев . Само с това име в листите ви и не трябва да минете и 2%.
    Станишев най големия борец за Истамбулската конвенция! ДА СИ КАЖЕ ЗА ХЪРВАТИЯ ТОЯ МАЗНИК
  • 10 Мда

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Май всичките са напазарувани! Един читав няма
  • 11 докил

    8 1 Отговор
    БСП милионери за България, сега търсят по прости дето да се излъжат и да им дадат мандат да ядат и пият на корем. Толкова са леви че и те като ГЕРБ, ПП и ДБ и ДПС и с лявата и с дясната прибират в банковите сметки. Падне ли им си пълнят джобовете а за изберателите остават само лозунги и празни думи. Няма да гласуваме за милионерите от БСП. Същите сте като ГЕРБ и педофилите от ПП и ДБ, мИрси.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ЕДГАР КЕЙСИ

    2 0 Отговор
    ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА С ................ ФЮРЕР МИСТЪР КЕШ И ............. ТРИМАТА ГЛУПАЦИ : ГУЦАТА , КИРЕТО ТРАФИКАНТА И ФРЕД ФЛИНСТОУН .............. ФАКТ !
  • 14 Анджо

    1 0 Отговор
    Още се питам и не мога да разбера как гласува някой за тази терористична организация. Абе хора за какво учиме история, като не си взимаме никаква поука.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове