27 Септември, 2024 08:42 1 037 32

Асен Василев: Законите у нас не могат да зависят от телефонни обаждания

  • правителство-
  • асен василев-
  • избори

По думите му ИТН са спечелили два пъти, но не са направили правителство. "ГЕРБ пък победиха 4 пъти, но кабинет направихме само ние - 2 пъти. Движехме модернизацията на България с широка социална програма", припомни той

Асен Василев: Законите у нас не могат да зависят от телефонни обаждания - 1

Няма да подкрепим правителство с мандат на първата политическа сила на изборите. Необходим е кабинет с ясна програма и хора, които да могат да я изпълняват. Това заяви в студиото на "Здравей, България" по Нова телевизия съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев.

Припомняме ви, че в надпреварата за 51-ото Народно събрание той води две листи - МИР 16 Пловдив град и МИР 29 Хасково.

По думите му ИТН са спечелили два пъти, но не са направили правителство. "ГЕРБ пък победиха 4 пъти, но кабинет направихме само ние - 2 пъти. Движехме модернизацията на България с широка социална програма", припомни той. И попита дали ГЕРБ ще поиска подкрепа за законите, които блокират парите по ПВУ.

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" коментира и снощната блокада на парламентарната трибуна. "Възраждане" и ИТН нямаха аргументи да убедят залата, затова късаха кабели и бутаха квесторите. Изкъртиха пултовете за гласуване - пълна варващина и вандалщина", посочи той. И уточни, че продуктът, произведен в ТЕЦ "Марица" е неактуален.

"Няма една минута административна забрана досега мините и ТЕЦ-овете да работят. Те обаче в момента са на загуба. Няма да има затворена мощност, но няма и да има субсидиране за тях. Трябва да се направи предприятие за конверсия и да се намери начин за подпомагане. Борим се средствата по плана "РиПауър" да стигнат до гражданите още от 2022 година", обясни Василев.

"Истинският въпрос е: Кой ще ни се вържи на акъла България да бъде нормална държава?", заяви той и поясни: "Законите у нас не могат да зависят от телефонни обаждания".

Асен Василев заяви, че знае, че хората са уморени от старите лица, но призова всеки да излезе и да гласува, за да не се върне постната пица.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    32 21 Отговор
    Този, не е наглец! Той е НАГЛЯР - АЛАБАЛИСТ абсолютно зависим от посолствоТО
  • 2 стрел☢️к

    20 18 Отговор
    давате трибуна на мошеници със съмнителна ориентация и балканските ориенталци веднага напълват коментарите като по часовник
  • 3 Супър

    19 18 Отговор
    Просто либерастче.
  • 4 Пича с Москвича

    22 16 Отговор
    Пак се е ококорил като че ли му го е натъпанил катър .
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ротшилд

    16 12 Отговор
    Едно телефонно обаждане от американското посолство и конституцията се променя както искат господарите

    Коментиран от #28

  • 7 Доктора

    14 16 Отговор
    Всичко което казва Василев е вярно. Но цялата държава е заложник на двама престъпници. Докато те са във властта, България няма бъдеще. Трябва да се гласува. Дванадесет години бяхме на всички последни места. Стига толкова.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 хихи

    9 9 Отговор
    Няма да подкрепим правителство с мандат на първата политическа сила на изборите. Необходим е кабинет с ясна програма и хора, които да могат да я изпълняват.

    Този надрусан ли и или Да!?? Нищо не пречи Първата политическа сила да има ясна програма!!! Втората да има неясна, която първата да не подкрепи!?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Чичака

    14 6 Отговор
    Асенчо е само за римски вечери, с розова панделка и заобиколен от стотина загорели м.анафи!!!
  • 13 замислен

    12 6 Отговор
    Айде спрете се малко, сега ако успеете да сте на 3-то място на тези избори ще е благодарение на "Дебелия" който се скара със Сокола и преврата в БСП. Ако не се бяха разцепили щяхте да се борите да минете 4%, на това "успешно" управление ли му викате?
  • 14 Майорс

    12 7 Отговор
    Асенчо , стига си говорил , вие изпълнявахте обажданията от “Козяк”! И какво толкова има за хвалене след като уж социалната ви програма отвори дупка в бюджета на НОИ от 10 млд лв?И не виждам защо се хвалите след ала бала с машините , кеша , пудела с пачките и скането за овладяване службите и цялата власт в страната , изтеглените големи заеми от 20 млд лв , за 9 дни похарчени 9 млд лв , подарени на Путин от дерогацията над 5 млд долара , взети и невърнати 5 млд лв от ФЕС и 1,5 млд лв от “Струма”! Срамота , отивайте си оттам откъдето сте дошли мошеници!
  • 15 Това е истината

    10 7 Отговор
    Този нагъл човек постоянно лъже и манипулира българите! Направили били 2 пъти кабинет.
    Ние видяхме и знаем,че първия път направиха кабинет заедно с БСП и ИТН,а не самостоятелно .
    Вторият път направиха кабинет заедно с ГЕРБ,а не самостоятелно.
    Повече не може да лъжете българите!
    Трети кабинет за вас няма.да има!!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Гост

    6 4 Отговор
    Еш па тоа! За какви закони става въпрос? Вие, жалките политици, сте слуги на мутри и нотариуси. А те са много у кочината, така че по телефона се решава всичко, без значение кой е законът
  • 18 Артилерист

    12 5 Отговор
    Международно съденият за незаконни афери харвардски парашутист Асан Василев говори за спазване на законите!? Това е нонсенс на фона на действията на Подмяната във властта и директното признание-от записа на сбирката им-че ще правят каквото си искат, съгласувано с посолствоТО, вкл и против закона. Има данни, че Харвард е част от дълбоката държава, защото подготвя кадри за нея, в смисъл публично да говорят мазно и угодно, но в действителност да вършат безобразия. Като например Василев да казва, че ни е освободил от подлия руски газ, но реално да купува тройно по-скъп от същия, ама чрез посредници...
  • 19 един

    6 6 Отговор
    Факти,само тази снимка ли имате на Асен Василев та я слагате на всяка статия която е свързана с неговата личност,или така са ви инструктирали?Хайде ако може бъдете малко по-безпристрастни!

    Коментиран от #21

  • 20 име

    10 5 Отговор
    Искам този лъжец АСАН василев да вземе да си направи една фирма, ама не в сферата на разни шашми, ами в промишлеността, да произвежда нещо, че да го видя как ще плаща 2000 мин. работна заплата на чистачката и още повече на другите длъжности! Как ще дава всеки месец по 3500-4000 лв за служител. Тоя никадърник ако ставаше нещо ох него, щеше да си върти частен бизнес, а не да се натиска на държавна хранилка.
  • 21 име

    7 4 Отговор

    До коментар #19 от "един":

    Ако си му голям фен на лъжеца асан, разпечатай си която ти харесва и си я сложи в рамка да си я гледаш.

    Коментиран от #25

  • 22 Точен

    6 4 Отговор
    Асенчо Василев му треперят мартинките от Възраждане, затова ги плюе. А ЗАПИСЪТ, където ясно се чува, че пепейците са слуги на САЩ, но най-лошото: срещу нашите национални интереси. Що се отнася до зелената сделка, то даже УрсуЗата оттегли консулите от нея, заради тази глупост Европа силно изостава от Китай и САЩ.
  • 23 Марко

    6 3 Отговор
    Като ще е така, интересно е да узнаем по коя технология този ококорен тип не бе подложен на съдебно преследване след установяването на 100% му корупционна сделка на Чаталджа?
    Не е било по телефона, добре!
    А как стана това чудо?
  • 24 Хаха

    4 3 Отговор
    "И уточни, че продуктът, произведен в ТЕЦ "Марица" е неактуален"
    От кога тоя обратен кокор стана "специалист" по производства от ТЕЦ!? Хората определят коя е първа политическа сила и кой да управлява, а не изгубилите доверие гингъри от ПП-лгДБ, които хората се убедиха изпълняват единствено и само заповеди от Козяк! Сега тепърва кокора щял да "изготвя" планове за хилядите, които ще останат без работа, ако затворят ТЕЦ-овете! Колкото "изготви" друг позабравен проваленяк, изпълняващ заповеди от посолствоТО - лостов за стотиците съсипани предприятия....
  • 25 един

    3 4 Отговор

    До коментар #21 от "име":

    Не,голям "фен" съм на твоята комунистическа мафия която ми бърка в джоба/и на хиляди като мене/ вкл.и на това,че ти плаща да им ръсиш лъжите и пропагандата!
  • 26 карма

    3 2 Отговор
    Ти и Делян сте едни от най гнусните политически фугури.Свещичката ви е запалена.
  • 27 Аз от нашето Село

    1 1 Отговор
    😹😹😹😹😹😹
  • 28 Марко

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ротшилд":

    Бъркаш!
    Ако американците наистина пишеха промените в нашата Конституция, щяха да го направят интелигентно, без да предизвикват с промените идиотски кризи с дефинитивно неясен изход!
    За голямо съжаление недомислията в законодателството ни се дължат на нашите собствени усилия...Овластихме мравояда Кико Бой и русо-гологлавите му другарчета да творят законите и резултатът е очакван - натвориха се глупост върху глупостта...
    Това е положението!
  • 29 Трандафор

    4 0 Отговор
    Кога ИТН са спечелили два пъти? Те спечелиха изборите през юли 2021 г., когато чакахме два дни някакви резултати от Лондон, за да бият ГЕРБ с половин процент, но не направиха правителство, а на изборите през ноември, същата година, загубиха 40 депутатски места, които по волята на Радев и машините, отидоха при ПП и те направиха четворната коалиция! ПП два пъти управляваха - веднъж като първи и втори път като втори на изборите, когато получиха подарък от ГЕРБ, известен като Сглобката! Не с сигурно кое е по-унизително - да си сменяш мнението три пъти на ден, което означава, че поне имаш мнение, или патетично да си измисляш, да извърташ и в крайна сметка да не знаеш нито какво говориш, нито къде се намираш! И нямам предвид студиото на Нова, с отзивчивия до откровен подлизурко водещ!
  • 30 ПОЛИТИЧИСКИ ЦИРК ПП-ДБ

    2 1 Отговор
    Разкадровка1: (Оживена улична сцена с тълпа, събрана около сцена, на която стои АСАН ВАСИЛЕВ с уверена усмивка и микрофон в ръка.) Надпис: „В сърцето на града политическото шоу започва!“ Асан Василев: „Дами и господа! Гласувайте за нас и ви обещавам луната!“ (Близък план на двама минувачи, мъж с очила и жена с чанта, изглеждащи скептично.) Случаен наблюдател 1: „Луната? Това наистина ли е част от платформата?“ Страничен наблюдател „Предпочитам реалистични обещания!“ Хумористичен страничен герой, облечен като шут, излиза на сцената с цветен костюм и камбани.) Шут: „Не е реалистично! Само малко блясък и злато! Пристъпете веднага!“ Тълпата се смее, някои поклащат глави, докато други изглеждат развълнувани от театралността. Случаен наблюдател „Това политическа кампания ли е или цирк?“ Случаен наблюдател „В този момент същото!“ (Обратно към Асан Василев, все още прекалено ентусиазиран, преструващ се, че жонглира с шарени топки с надпис „Обещания“.) Асан Василев: “Гледайте как жонглирам с вашите надежди и мечти!” (Близък план на скептична котка, гледаща от близкия покрив.) Котка (мисловен балон): „Предпочитам рибата пред фалшивите надежди…“ (Тълпата се разпръсва, някои ръкопляскат, докато други се измъкват, без впечатление.) Случаен наблюдател 1: „Мисля, че този път просто ще гласувам за котето.“ Случаен наблюдател 2: „Поне котето не обещава луната!“ (На сцената виси табела с надпис „Гласувайте за Асан! Вземете безплатен балон!“, докато децата развълнувано грабв
  • 31 Чест и почитания на Асен Василев!

    1 2 Отговор
    Вай-достжйния български финансист!! Браво, Асене, с теб сме!!!!
  • 32 Браво на Асен Василив!

    1 2 Отговор
    Асен Василев може да бъде достоен премиер ва България! Само ПП-ДБ може да изведе България напред в развитието! Стига корупционери от ГЕРБ, стига мафиоти от ДПС, стига проруски агенти от Възраждане, стига прости вулгарни Чалгари от ИТН, стига червени комунисти от БСП!! Стига!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове