30 Септември, 2024 22:27 604 22

Димитър Ганев: Една от причините за трудността да има кабинет след изборите, са казаните тежки думи преди вота

  • димитър ганев-
  • трудности-
  • кабинет-
  • избори-
  • тежки думи

"Има определена доза припряност. Тя не е по повод политическа битка и при опита да надмогнеш опонента си, а по отношение на заобикалящата среда – на тези, които правят или отразяват кампаниите. Има неприязън и недобро отношение по повод на тези, които коментират политическия процес”, коментира проф. Росен Стоянов

Димитър Ганев: Една от причините за трудността да има кабинет след изборите, са казаните тежки думи преди вота - 1
Снимка: Нова телевизия

Има определена доза припряност. Тя не е по повод политическа битка и при опита да надмогнеш опонента си, а по отношение на заобикалящата среда – на тези, които правят или отразяват кампаниите. Има неприязън и недобро отношение по повод на тези, които коментират политическия процес”. Това заяви проф. Росен Стоянов - преподавател по политически комуникации, в ефира на предаването „Твоят ден” по NovaNews.
Според политолога Димитър Ганев активността на последните избори е била най-ниската в цялата история на прехода. „Най-лесно е да мобилизираш своя електорат, когато говориш срещу отсрещния”, каза Ганев. Според него, една от причините за трудността да бъде съставен кабинет след изборите, са казаните тежки думи преди вота.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Причината е само една

    10 2 Отговор
    МАФИЯ! Двата кръга на мафията зад ПП, ДБ и ГЕРБ и ДПС, са в борба за усвояване на държавата, кражби и лъжи!

    Коментиран от #18, #19

  • 2 мда

    7 1 Отговор
    Всеки си пати от акъла. Сметките пак ще ви излязат криви!
  • 3 Гражданин

    8 1 Отговор
    ГРАБ е ОПГ която тотално засича държавата и народа ,и лошото е ,че структурите и са в цялата администрация
  • 4 Хаха

    8 0 Отговор
    Абе експертче още ли сме в прехода бе? 35 години? За това време бай Тошо построи България, демократите 35 години прехождат.
  • 5 Стойко

    5 3 Отговор
    За едно е прав за Пеевски доскорошния главен дерибей на държавата агент Сава ( Ахмед Демир Доган) че е феномен-Ама наистина е феномен!Никой в държавата не можа да пипне Доган!!!Цели 34 години Доган диктуваше политиката.Едва ли имаше политик , който да не се съобразява с Доган!Помним преди 32 години " мощния депесарски шут" на Доган с който с техен мандат започна Беровото безвремие и възникването на силовите групировки! Помним че Доган е награден с най високото държавно отличие орден "Стара планина" от агент Гоце по предложение на Борисов! И Шиши само за миг унищожи Доган!За няколко дни го прогони от луксозните сараи този на Росенец с 96 стаи и 12 мезонета. Принуди го като чергар да се мести от дом на дом. Взе му марката ДПС с която Пеевски ще се яви на изборите. Спря му кранчето на денонощните гуляи в сараите с марково уиски и млади момичета. Ами феномен е!Кой друг се е осмелил да посегне на Доган!Никой!

    Коментиран от #6

  • 6 Бай курти Ваш ЛИДЕР 25 години

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "Стойко":

    Моя приятел Ники Бареков днес в профила си моли и настоява цитирам "Пеевски е непоклатим в България ,кога ще дойдат морските тюлени на САЩ и да го изкарат от кабинета му в бившия партиен дом " . Същия мой приятел Бареков който 1 година тролеше в профила си за рашките сега иска спасение от САЩ за да го отърве от Пеевски който иска от него да върне крадените пари от КТБ. Бареков води листата на АПС на Доган в един от бившите бастиони на ДПС- Враца. Там битката за единия мандат от 6 общо кой да вземе ДПС на Пеевски или АПС на Доган. Николай Бареков е публикувал снимка с ромския тартор на град Бяла Слатина който е втори в листата след него чийто град е във Врачански избирателен район. Град Бяла Слатина е населен предимно с роми и Бареков очаква масово гласуване от тях за него и листата на Доган. Също и от близките села като по голямото село Галиче. Проблема е че емисарите на Пеевски някои от тях преоблечени като роми и клошари афишират че като заловят първо ще ослепят и после предадат на полицията купувачите на гласове за Доган. Според сайта АФЕРА който е близък до Пеевски се твърди че преди да се кандидатира Бареков е звънял по 100 пъти на ден на Пеевски с молба да не му търси милионите и ще му бъдел верен. Пеевски го отрязал и както писа самия Бареков няма друг избор освен да влезе в битката и спаси имотите и парите си.
  • 7 да бе, да

    6 1 Отговор
    Изобщо не им пука кой какво е казал преди изборите, нито кой какво е обещал. Основната причина да няма стабилно правителство, е че се правят безпринципни сглобки, които бързо се разглобяват когато започнат споровете кой колко да открадне. Възможността за кражби в огромни размери е това, което ги събира, а после ги дели. Ако наистина идеята им е да служат на България, то сглобката щеше да стане сплав.
  • 8 Червената шапчица

    3 0 Отговор
    Неадекватно нахиления, тъмночервен по произход /с всички произхождащи от това привилегии/ и по подразбиране ярък антикомунист и задължително американофил вени марковски, защо се зъби, когато говори? Вече в трета телевизия...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Бойко от Банкя

    5 2 Отговор
    „Гастро-езофагеална рефлуксна болест” (ГЕРБ). Причината трябва да се излекува.
  • 14 бай Даньо

    1 1 Отговор
    Ганев когато адашите ти загреят че тия с тежките думи не трябва да виждат парламент от вътре тогава ще се оправим , тоест никога... Парламента е за по умни от това , по малко обидчиви , по сговорчиви .... ама отново първо адашите трябва да схванат ... кога на 18-тите предсрочни избори ли!?
  • 15 Роки

    2 0 Отговор
    Спокойно, Ганьо Димитров! 2 милиарда лева за "усвояване" моментално възстановяват добрите партийни взаимоотношения.
  • 16 Мафиотската Д-ва

    1 0 Отговор
    Вън шаманите от Медиите.Партиите и програмите кога.Къде ги крият управляващата мафия.
    Интересно кой плаща за да излиза на екран господина.Днеска по БНТ ППДБ си плащат за да ги плюе с въпросите си една бездарна журналистка.В обществената Национална телевизия телевизия, дето работела по закон наложен от мафията.
  • 17 КАуНЪ

    0 0 Отговор
    ви изтепаме 4а а ветата г нус нии илетератиии кА у Ни
  • 18 ИСТИНАТА

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Причината е само една":

    ИСТИНАТА:
    Все по-малко ще са гласуващите, защото българите вече се усетиха!
    Изборът на депутатите не зависи
    от дадените за тях преференции от симпатизантите на партиите,
    а зависи от това,
    дали партийната олигархия ги е поставила водачи на листи и на избираеми места!
    При това, привилегироването на водачите на листи, с гласовете на неотбелязалите преференция,
    е НЕЗАКОННО!
    Прочети ал.2. на чл.6. от Конституцията на РБ!
  • 19 Точно така

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Причината е само една":

    Губернаторът на България ще назначи правителство, каквото му е угодно, а кой ще е в него, и кой ще го подкрепя, изобщо не му пука!
    Осбождението от Американско Робство предстои, трудно ще е да изгоним Окупаторите и техните Подлоги, но всичко възможно!
  • 20 ДоЦент

    1 1 Отговор
    Българският народ не иска евроатлантици във властта , защото продажната власт работи срещу него и затова води неравна война с американското посолство, което манипулира изборите през своите добре известни марионетки.
    С всяка битка, обаче, българският народ печели стратегически победи, което ще доведе неминуемо до спечелване на войната и съставяне най-накрая на българско правителство, работещо за интересите на българите, а не за тези на украинците и евреите!
  • 21 циций

    0 0 Отговор
    редно е на бг политиците да им дадем 24 партиии и 9 коалиции, нека да им дадем това което заслужават..........
  • 22 ббрр

    0 0 Отговор
    Да кажем на копейките, че стават смешни с твърденията си.Няма статия, даже и такава, в която като пишат за градушка, да не я свържат с ЕС и Щатите и да ги обвинят, че ни се намесват в вътрешните ни работи.Явно нито са българи, нито патриоти и нито ги интересуват избори или кой ше ни управлява, мафията или мутрите създадени от техните господари в Кремъл.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол