Last news in Fakti

29 Март, 2014 14:52 29 445 21

Извадиха труп на бизнесмен от джип, паднал в река Чая

  • чая-
  • джип-
  • река-
  • паднал

Инцидентът е станал близо до курорта Наречен

Извадиха труп на бизнесмен от джип, паднал в река Чая - 1
Снимка: БТА

Тяло на загинал мъж бе открито в автомобил, потънал в река Чая. В 08.07 часа тази сутрин е получен сигнал на тел. 112, че на около 500 метра от курорта Наречен, в посока Асеновград, джип Land Rover се е преобърнал в река Чая, съобщиха от пресцентъра на МВР. Незабавно на мястото са изпратени водолази и пожарникари от РСПБЗН – Асеновград.

Работата на спасителите е била затруднена от бързотечащите води с дълбочина над 2 метра. На шофьорското място е открито безжизненото тяло на мъж с неустановена първоначално самоличност. Оглед на местопроизшествието са извършили и служители от РУП – Асеновград, които разследват причините за настъпилия инцидент, като районът се претърсва и за други жертви на катастрофата.

Удавеният мъж в река Чая е Стефан Вълков, шеф на асеновградската фирма за печки "Роза Емайл", съобщи PlovdivUtre. Тялото е било извадено от водолази и положено на брега на реката, увито в бризент. На място са пристигнали съпругата и синът на загиналия.

Водачът вероятно е карал с несъобразена скорост, не е успял да вземе завой и така е излетял от пътя. За инцидента са реагирали водачи на автомобили, които са се движили по същото трасе, уточни в. „Марица“. Джипът е с пловдивска регистрация и се води собственост на фирма. Обърнал се е по таван, а шофьорът  му е загинал на място, предполага ГустоНюз.

На 10 декември миналата година по същия опасен път, но в участък до тунела след Бачково, намериха смъртта си четирима студенти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Maurice

    7 8 Отговор
    Тоя от всякъде се е удавил, а не е починал на място. Същият този "опасен" път се преминава ежедневно от поне 1000 автомобила, без за тях да е опасен. Лошото в случая е, че мистър е решил, че има 2 чифта топки щом кара Ленд Роувър и може да си плати рушвет ако случайно го спрат по пътя. Дай на глупака власт и пари, пък гледай сеир!

    Коментиран от #3

  • 2 Vasik Atanasova

    3 1 Отговор
    СЪДБА
  • 3 Иван Господинов

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Maurice":

    Да се радваш на смъртта на човек, който не познаваш и изобщо на смъртта на който и да е човек е меко казано идиотско. Засрами се ако имаш някакъв зачатък на разум. Ако можеш да се засрамиш все още има някаква надежда за теб .

    Коментиран от #15

  • 4 бат батков

    0 3 Отговор
    Наречен е село,а не град:)
  • 5 ДАН ДАН

    5 3 Отговор
    Село Нареченски бани това е точното. На злобарите прави ли им впечатление че няма мантинела а изгнил железен парапет? По тоя път редовно падат малки и големи камъни т. е. не е обезопасен. Като плащаме данъци винетки не трябва ли да търсим отговорност от чиновниците които отговарят за пътищата?
  • 6 ДАН ДАН

    2 4 Отговор
    Село Нареченски бани това е точното. На злобарите прави ли им впечатление че няма мантинела а изгнил железен парапет? По тоя път редовно падат малки и големи камъни т. е. не е обезопасен. Като плащаме данъци винетки не трябва ли да търсим отговорност от чиновниците които отговарят за пътищата?

    Коментиран от #16

  • 7 Martin Gavlashki

    5 2 Отговор
    Преди 1 година положиха нова настилка и сцеплението е ужасно, незнам какъв асфалст са сложили но много хора се оплакаха от това
  • 8 Николай Николов

    5 5 Отговор
    От както комунистите и циганите са на власт нещо много бизнесмени почнаха да умират,да не е ловен сезон или нещо такова.
  • 9 Монго

    2 2 Отговор
    Страдаше от паркинсон, а това оказва влияние на реакциите..., не е трябвало въобще да шофира.
  • 10 Roko

    5 2 Отговор
    КАК НЕ ВИЕ СРАМ КОЛКО ПЬТИ ВСЕ Е ВИНОВНА НЕ СЬОБРАЗЕНАТА СКОРОСТ ВИШТЕ НА СНИМКАТА КОЛКО Е РЬЖДЯСАЛ ПАРАПЕТА СИГУРНО СЕ ТРОШИ КАТО ФАЗЕР ЗАЩО НЕ СЛОЖАТ БЕТОН КАТО В ЕВРОПЕИСКИТЕ ДЬРЖАВИ САМО ЛЬЖИ АКО Е ДУПКА НА ПЬТЯ ПАК ВИНОВЕН ШОФЬОРА.
  • 11 Mariq Kinanova

    4 0 Отговор
    За един живот живян достойно.
    За един човек прекрасен и обичан.
    За едно сърце голямо, всеотдайно.
    Никога забрава няма!
  • 12 Mariq Kinanova

    4 0 Отговор
    Напусна ни един безкрайно добър човек с любещо сърце.
    Ще ни липсваш!
    Почивай в мир! м.к
  • 13 Хрисофор Карамфилов

    2 1 Отговор
    Жалко за човека ,нека почива в мир. А ние живите да се замислим и да караме със скорост съобразена с условията на пътя
  • 14 Stone Kold

    3 1 Отговор
    ето типи4ен пример как може да умреш заради това 4е си с сколан
  • 15 Maurice

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Иван Господинов":

    От къде разбра, че се радвам? Поясни ми ако обичаш! Това, че не преигравам като повечето тук означава ли,че съм изпаднал в екстаз? Логично е, когато не става въпрос за мой близък или познат да гледам обективно на нещата. И понеже в професията си ежедневно се сблъсквам с такива хора, притръпнал съм към вашата изкуствена жал!
  • 16 Maurice

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "ДАН ДАН":

    Индивиде с ниско интелектуално ниво, не е зле да се информираш, че Наречен и Нареченски Бани са две различни села, пък било то и в съседство. Не се опитвай да блеснеш с остър ум, защото ставаш за посмешище на форума.

    Коментиран от #21

  • 17 ИРЕНА РАЛЧЕВСКА

    6 0 Отговор
    Защо няма мантинела.Колко трябва да загинат,че някой в Пътна инфраструктура да загрее ,че на такива участъци трябват мерки.Това е парапет за да не скочат крави в реката.Такива участъци са хиляди в страната.Мантинели навсякъде и никакви дървета по дебели от 10см покрай пътищата на 10м от асфалта.Така ще падне броя загинали

    Коментиран от #20

  • 18 Dian Marinov

    1 1 Отговор
    ето бизнесмен шеф на фирма за печки
    оня дето го застреляха и тои бизнесмен
    с 48 висящи дела
    е не ги ли разграничават (бизнесмените) някак?
  • 19 Бай Иван

    3 1 Отговор
    И все пак можел е да кара и малко по внимателно нали? Щеше да му се отрази доста добре здравословно!
  • 20 Ангел Русев

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "ИРЕНА РАЛЧЕВСКА":

    Аз те подкрепям напълно , но искам и да добавя , че знаците не са само за колоездачите ( не , че и те ги спазват ) .
  • 21 ДАН ДАН

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Maurice":

    Хеътърче "умничко" като не знеш чети. По постовете съскаш като някоя стара мома не уважена.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове