Last news in Fakti

22 Юни, 2006 00:00 605 0

Започва строежът на Mr. Bricolage в Бургас

  • bricolage-
  • българия-
  • магазина-
  • магазин
Първата копка на строежа на магазин Mr.Bricolage в град Бургас ще бъде направена днес. Той ще се намира в Южна промишлена зона, ъгъла на бул. "Тодор Грудов" и ул. "Комлушка низина".

,Новият магазин ще бъде разположен на 7500 кв.м. застроена площ, която включва основна търговска част, градина и паркинг със 150 места. Стойността на инвестицията е 12 млн. лева. Очаква се магазинът да заработи през месец октомври.До 2007 г. в по-големите градове на страната предстои да заработят още 4 магазина с марката Mr. Bricolage, с което българската верига ще достигне 10 магазина.

Марката Mr. Bricolage стъпва в България през 2001 година, когато е построен първият магазин в София. В момента у нас работят 5 магазина от веригата, като последният отвори врати през декември 2005 г. в Благоевград.

Инвеститор в магазините с марка Mr. Bricolage в България е "Доверие Брико" АД. Дружеството е учредено през 1999 година с цел изграждане и управление на веригата магазини на територията на България, Сърбия и Македония. Собствеността на компанията в България е поделена между "Доверие Капитал" АД с 55% и френското акционерно дружество Mr. Bricolage SA, което притежава 45% от акциите. Магазините Mr. Bricolage са от типа "Направи си сам" и предлагат стоки за строителството, ремонта, освежаването и обзавеждането на дома и градината. Те предлагат над 50 000 вида стоки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА