Last news in Fakti

2 Май, 2007 00:00 579 0

Представят наши имоти за над 400 млн. EUR

  • имоти-
  • разгъната застроена площ
Инвеститори и агенции, които предлагат недвижими имоти в България, ще се представят с проекти на обща стойност над 400 млн. EUR на SIMA - най-голямото изложение за жилища и ваканционни имоти в света. То започва на 29 май в испанската столица Мадрид.

На север

Сред големите проекти е този на Литекс Комерс за ваканционното селище Topola Village Resort, което ще се намира в близост до новостроящите се голф игрища в Каварна и Балчик. Разположено на площ от 600 дка, с 300 000 кв. м разгъната застроена площ, селището ще включва над 500 луксозни фамилни къщи, хотелска част, спортни съоръжения, над 30 дка зелени площи, паркинг за 1500 автомобила и общо 75 хил. кв. м алеи и улици.

На юг

Costa del Croco (Бряг на крокодила) в Царево е друг голям проект, който ще дефилира на SIMA, представен от RIS Investments. Ваканционното селище с над 900 апартамента ще бъде разположено на терен от 62 дка, като допълнителните екстри ще включват хотел с казино, търговско-административен център, 11 ресторанта, басейни, тенис кортове, игрище за мини голф и др.

Планина

Сред проектите, които компанията Сандански Пропърти ще представи в Мадрид, е петзвездният хотелски и жилищен комплекс Медите, който се очаква да отвори врати след две години. Разположен върху терен от 21 дка, той ще бъде с 49 500 кв. м разгъната застроена площ и ще се състои от 650 хотелски студия, конферентни зали, закрити басейни, SPA център, ресторанти и редица спортни съоръжения.

Участие
Сред участниците на българския щанд на SIMA личат още имената на Sunny Beach Property Developments, Balms Abogados Bulgaria, агенция Дъга и др. Балканстрой, ГБС Инвест, Борд, Asta Bridge, Анима М, Олимп-ЮВ, BH Имоти, Immorent, Ре/Макс Шанс Груп, Orange Estates и Хидромонтаж се включват в Bulgaria: Hotspots 2007.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА