Last news in Fakti

29 Септември, 2008 00:00 291 0

Продавач на имот дава “Ламборджини” като бонус

  • имота
Британският бизнесмен Рик Хил се видял в чудо, не можейки дълго време да продаде къщата си, предложил като бонус на купувача жълто „Ламборджини", съобщава Lenta.ru. С този маркетингов трик той се надява да ускори сделката с имота си. 30-годишният предприемач се надява да вземе 11,5 млн. лири стерлинги за автомобила и къщата с 6 спални и закрит басейн в градчето Хокли, в графство Есекс.

Според брокер от агенцията за недвижими имоти Essex Countryside, занимаващ се с продажбата на имота, в момента, когато пазарът е в криза, е нужно да проявиш изобретателност, за да успееш да продадеш нещо. Преди това никой не се интересуваше от имота, а след като обявихме бонуса с луксозната спортна кола, вече имаме няколко обаждания, уточнява брокерът.

Сега на Острова предлагането преобладава над търсенето. Причината е ипотечната криза, която след САЩ удари и Великобритания. Според местни брокери най-трудно се продават жилищата, заплашени от конфискация заради просрочени кредити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА