Last news in Fakti

17 Октомври, 2008 00:00 1 014 0

Марки от Източна Европа стъпват в Парк мол

  • загора-
  • стара-
  • обувки-
  • стара загора-
  • парк мол
Популярни марки за облекла и обувки от Източна Европа ще дебютират на българския пазар с магазини в Парк мол (Park Mall) в Стара Загора. Търговският център е инвестиция на Александра груп, която вложи 25 млн. EUR. Той е първият мол в региона и ще отвори в края на месеца.

Брандове

За пръв път на българския пазар ще стъпят словенската верига XYZ и полските марки Reserved и Cropp Town, както и унгарската Office Shoes. XYZ е търговска верига в Централна и Източна Европа с магазини, в които се продават брандове за облекла, обувки и артикули от средния към високия ценови сегмент. В магазина на XYZ в Парк мол ще бъдат представени марките Iceberg, Fracomina, Armani Jeans, Intai, Vero Moda, Only, Jack&Jones, Selected, Exit и др. Office Shoes е мултибрандова концепция, която предлага обувки с марките Skechers, Marc Ecko, Zoo York, Caterpillar, Timberland, Tommy Hilfiger и др. Предлагат се и ексклузивни линии, произвеждани специално за веригата от Nike и Adidas.

Разрастване

В Парк мол ще присъстват и популярни международни брандове, които тепърва се разрастват в страната. Пример за това е Mango, който отваря в Стара Загора първи магазин извън София и Варна. Обект на две нива в мола ще имат и Sprider.

Дебют

При заведенията за хранене за пръв път в Стара Загора отварят KFC, McDonald’s, ресторантите Fancy, както и Costa Cafe и Coffee Republic. Ще има и супермаркет на Пикадили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА