Last news in Fakti

9 Април, 2009 00:00 516 0

Китай и Индия - най-перспективни пазари

  • развиващите-
  • възможности-
  • страни
Развиващите се пазари, като Китай и Индия, продължават да привличат повече инвеститори в сектора на недвижимите имоти в сравнение с развитите страни, сочат данни от проучване на UBS Global Asset Management, цитирани от Investor.bg. Една от основните причини за това е, че развиващите се страни дават повече възможности за печалби дори при сегашните условия на забавяне на световната икономика.

Развиващите се пазари, предлагащи възможности за предоставяне на кредити при поносими лихвени проценти, са тези, които ще предложат нови инвестиционни възможности и инвеститорите в имотния сектор трябва да се ориентират точно към тях.

Липсата на големи задължения към банките от страна на потребителите ще бъде ключов фактор за гарантирането на икономическия ръст на развиващите се страни, казва Елизабет Трони, икономист в UBS.

Китай и Индия остават най-атрактивните за инвеститорите в имотния сектор и заради непрекъснатия ръст на покупателната способност на населението през последните няколко години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА