Last news in Fakti

3 Февруари, 2015 22:50 5 089 1

Превръщат стар небостъргач в жилищна сграда (ВИДЕО)

  • небостъргач-
  • жилища-
  • лондон

Една от емблематичните сгради за британската столица - Centre Point, ще бъде превърнат в луксозна жилищна сграда. През последните 10 години постройката пустееше, а сега амбицията е да се превърне в притегателен център за най-богатите хора от цял свят.

Сградата на Окфорд Стрийт, е един от първите небостъргачи в Лондон. Построена е през 1966 г. Височината и е 117 метра, а броят на етажите 33. Инвестиционната група – Almacantar, която се е заела с реконструкцията, предвижда в Centre Point да има 16 двустайни жилища, 37 – тристайни, 26 – четиристайни, 2 петстайни и 1 шестайни апартаменти. Цените не се съобщават, но най-скъпият имот ще е този със шест спални – 67 млн. EUR.

Към обновения небостъргач ще има магазини и ресторанти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    1 0 Отговор
    Също като в българските панелки 82 апартаменга на 1 вход. Кои богаташи ще се нанесат там. Защо мислят само за богатите? 303 стаи по 3-ма в стая ето ти 1000 бежанци. Защо не ги приемат? Защото е Англия а не някоя си БЪЛГАРИЯ.