Last news in Fakti

17 Февруари, 2015 16:33 9 827 2

В Испания продават 3500 имота с отстъпка над 50%

  • банка-
  • жилища-
  • испания

В Испания се продават 3500 имота, чиято цена е с 50% под пазарната. Голяма част от въпросните имоти могат да се купят за не повече от 80 000 EUR. „Атрактивната разпродажба”, която ще продължи до края на март, е дело на испанската банка Bankia.

Обявените за продажба имоти могат да предизвикат голям инвеститорски интерес. Редица анализатори заявиха, че възстановяването на испанския имотен пазар вече е започнало. Обект на продажба са както градски, така и ваканционни имоти в столицата, големите градове и малките населени места.

Най-голяма отстъпка в цената има за имоти, разположени във Валенсия. Там купувачите могат да избират между 1300 апартаменти и къщи. Следващият по интензивност на предлагане на евтини имоти град е Валенсия – 800 обекта. На Канарските острови също може да се направи изгодна покупка на близо 200 имота. В Мадрид, Андалусия и Мурсия Bankia продава над 100 недвижимости.

Освен апартаменти, банката предлага на изгодни цени също така гаражи и складови помещения. Заедно с тях общият брой на обектите се увеличава до 3900 броя. Банката също така предлага на бъдещия собственик да купи имотите с банков заем, независимо от ниската цена на имотите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Conte

    1 0 Отговор
    "Най-голяма отстъпка в цената има за имоти, разположени във Валенсия"
    "Следващият по интензивност на предлагане на евтини имоти град е Валенсия "

    Скъпи автори, моля ви поне препрочитайте статията си, преди да я публикувате.
    В противен случай, се превръщате в обикновени драскачи...
  • 2 sderwq

    0 0 Отговор
    В Испания лошите кредити са 14%,a в България са 34%--кво следва?