Last news in Fakti

12 Юни, 2015 15:04 3 171 0

Изгониха нудист от жилището му

  • наем-
  • жилище-
  • нудист

60-годишен мъж, привърженик на голотата, от 2011 г. редовно се появяват пред съседите си, както майка го е родила. Те подали жалба в съда срещу това, че мъжът се разхожда гол по стълбището и в двора на жилищната сграда, разположена в старата част на Стокхолм, където живее под наем от 1983 г.

В края на 2013 г. мъжът получава писмено предупреждение, че ако продължи да следва досегашното поведение, ще се наложи да напусне жилището. Той обаче не се е съобразил с него и сега е принуден да напусне дома си. Остава въпросът къде ще успее да си намери апартамент, след като от близо две години на пазара на недвижими имоти в шведската столица се наблюдава дефицит на жилища.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА