Last news in Fakti

30 Октомври, 2015 10:37 16 862 6

Шарапова се раздели с един от имотите си

  • шарапова-
  • къща-
  • манхатън бийч-
  • продажба

Мария Шарапова продаде къщата си в Манхатън бийч (Калифорния, САЩ). От сделката световната тенисистка спечели 5.25 млн. USD, съобщава вестник Los Angeles Times. Имотът не е бил предлаган официално на пазара.

Бившата първа ракета в света е купила къщата през 2005 г. срещу 3.735 млн. USD., което означава, че чистата й печалба е 1.5 млн. USD.

Съвременната къща, разположена в близост до Манханът бийч странд, е със стъклени стени. От покривът се разкрива гледка към океана. Имотът е с разгъната застроена площ 350 кв.м. и се състои от 4 спални и пет бани, както и гараж за два автомобила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    1 0 Отговор
    Гришо,видя ли какво си изтървал...
  • 2 Гост

    3 0 Отговор
    Страшна новина, а дали не е правила ремонти, плащала данъци,ток и т.н. Дали наистина е спечелила. И аз навремето купих една колибка с парцел за 10000 лв. Сега струва 40000лв., не съм сигурен дали е защото построих къща на 2 етажа...
  • 3 гостенин

    0 0 Отговор
    Гришооо кака ти Мария беше иманеее, ама верно много изтърва... Съдба, ко да праиш..!
  • 4 Пурко

    1 0 Отговор
    Споко, той Гришо се е разписал и в четирите спални и петте бани :)
  • 5 Бай Тошо

    0 0 Отговор
    Дали Гришо я е изтървал или тя се е отървала от него не е важно,поне се разписа момчето и това е добре за самочувствието му но прекалено много се очаква от него на корта а той няма качествата да е сред най добрите а само желанието което го крепи да е около тях поне, което пак не е малко
  • 6 Гост

    1 0 Отговор
    Нищо не е изтървал, има достатъчно хора които са имали досег с рускини и знаят, че за кратко е добре, но дългосрочно е ад. А за апартамента в Манхатън, едва ли точно Григор има нужда от богата жена, той си изкарва доволно и отдавна е милионер. Пък и точно красотата на Шарапова е малко странна, едни я оценяват, други не, но със сигурност има много по-красиви жени, дори в листата на познатите си имам много по-красиви.