Last news in Fakti

11 Февруари, 2016 09:03 49 750 27

Вашата къща - бързо и лесно - вижте как!

  • къща-
  • строителство-
  • ксела

Програма „Вашият ДОМ”: новият „BENCHMARK” в строителството на еднофамилни къщи!

Вашата къща - бързо и лесно - вижте как! - 1

Как лесно, бързо и без излишни нерви да построите вашата мечтана енергоефективна къща на цената на апартамент? 

Една идея се върти из съзнанието Ви и поражда въпрос след въпрос. Къща с двор, но с колко спални, на колко етажа. А колко ще струва, как да съм сигурен в проектанта, в строителната фирма, кой ще контролира качеството?

КСЕЛА България Ви кани на представяне на строителната програма „Вашият дом” на 18.02.2016 г. от 18:30ч. в международния център на Уникредит на ул. Аксаков 8.  Ще ви запознаем с един бърз и лесен начин да построите дома на своите мечти, при ясни условия, перфектна документация и фиксирани цени. Ако искате да си спестите загубено време, скъсани нерви и обиколки по различни инстанции, програма „Вашият дом” е най-добрата алтернатива.

Вашата къща - бързо и лесно - вижте как!

 „Вашият дом” е „аll-inclusive” програма за проектиране и строителство на съвременни еднофамилни къщи. Тя е синоним на качествено, бързо, икономично и енергоефективно строителство. Големите предимства започват от фиксираната цена за проектиране и строителство с включени в нея разнообразни услуги, от които клиентът може да избира. От изключителна важност е и гарантираният срок на строителство – не повече от 6 месеца от откриване на строителната площадка. Клиентът може да разчита на съдействие при административните процедури от партньори по програмата във всеки етап на строителството.

Вашата къща - бързо и лесно - вижте как!

В програмата са включени изключително функционални и красиви архитектурни решения с РЗП между 78 и 250 кв.м. в стила на традиционната и модерната българска архитектура, създадени от архитекти с голям професионален опит. Всички къщи са изключително компактни и в същото време невероятно функционални.

Важен фактор за всеки инвеститор е планирането на разходите – в програмата „Вашият  дом“ цената е предварително обявена и започва от 325 евро/кв.м. без ДДС, като по този начин няма да има неприятни изненади по време на строителството. Програмата съдейства и за осигуряване на изгодно финансиране за проекта. Правната документация е предварително изготвена и е осигурено воденето на строителните книжа. Качеството на изпълнение се гарантира допълнително посредством ефективен строителен надзор и реален авторски контрол. Всичко това спестява на частния инвеститор много главоболия и средства.

Вашата къща - бързо и лесно - вижте как!

Резултатът е красива и функционална еднофамилна къща. Със стени, изградени от висококачествените топлоизолационни блокчета YTONG extrA+ - това гарантира енергийна ефективност, по-висока от изискванията на българските норми и като следствие минимални разходи за отопление през зимата и за охлаждане през лятото. И всичко това с фиксиран срок на завършване, гарантирано качество и без негативни емоции.

Разгледайте проектите, включени в програмата и услугите, които предлагаме. Очакваме Ви в четвъртък, 18.02.2016г. с Вашия списък с въпроси, на който ние ще дадем подробни отговори и ще Ви запознаем с многобройните предимства на „Вашият дом”.   Местата са ограничени.

Регистрирайте се тук

 

 


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Велизар

    11 1 Отговор
    Трябва да не си съвсем с ума си за да си построиш нова къща с ИТОНГ. При положение, че монолитна къща с червена тухла излиза 330 евро квадратния метър.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Учуден

    6 0 Отговор
    И на мен ми се вижда скъпо. Все пак говорим за "all inclusive" т.е. проекта е готов, всички изчисления са направени и т.н. Разлика само във фундамента. И цена от 750 евро на квадрат!? Ако КСЕЛА БГ, имат очи - нека си кажат процента печалба. По груби сметки е между 60 и 100. Апропо - за Бургас има ли "отстъпка"?

    Коментиран от #5

  • 4 kabaka

    3 4 Отговор
    Моята къща е построена с Итонг и съм изключително доволен от нея. Топлоизолацията е перфектна.Съчетана с качествена дограма резултата е уникален!

    Коментиран от #6

  • 5 Xella Bulgaria

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Учуден":

    Здравейте! Благодарим ви за вашия коментар. Програма "Вашият дом"e наистина all inclusive - вие получавате не само готов архитектурен проект с всички изчисления, но и строителен надзор, съдействие с административна документация и изпълнение с фиксирана цена в точен и ясен срок. В момента програмата предлага 5 архитектурни проекта с различни предимства и различни цени на кв.м., като най-ниската е 320 EUR за кв.м. Каним ви да посетите срещата-представяне на програма "Вашият дом" на 18.02, за се запознаете в детайли с предложенията ѝ и да обсъдите подробностите които ви интересуват с нашите представители. Заявете участие тук: http://www.ytong.bg/bg/content/News_2525.php. Поздрави от Ксела и приятен ден!
  • 6 Xella Bulgaria

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "kabaka":

    Здравейте! Благодарим ви за вашия коментар. Изключително много се радваме, че сте се доверили на YTONG за своя дом и сте доволен от резултата! Заповядайте на нашата Facebook страница, където можете да останете във връзка с нас и да научите много интересни факти за YTONG и останалите ни продукти: https://www.facebook.com/ytong.bulgaria. Хубав ден и поздрави от Ксела!
  • 7 pavlov

    0 0 Отговор
    здравейте ,а по-принцип кое е по-добре ИТОНГ ИЛИ ОБИКНОВЕННИ ТУХЛИ ЗА НОВА ПОСТРОЙКА ?

    Коментиран от #8, #14

  • 8 Xella Bulgaria

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "pavlov ":

    Здравейте! Цялата информация за предимствата на YTONG можете да откриете в нашия сайт: http://www.ytong.bg/bg/content/ytong_1819.php, a ако имате въпроси, които желаете да зададете директно на нашите представители, заповядайте на нашето събитие за представяне на програма "Вашият дом" на 18.02. Можете да разберете повече за него тук: http://www.ytong.bg/bg/content/News_2525.php Поздрави от Ксела и хубав ден!
  • 9 Xella Bulgaria

    1 0 Отговор
    Здравейте, нямаме "цена от 750 евро на квадрат". Нашите са значително по-ниски :-). А проект в Бургас можете да обсъдите с нашия колега Петър Драганов на тел. 088 720 23 05 :-)

    Коментиран от #11

  • 10 Джон Смит

    6 2 Отговор
    Тухла! Съседа е с ИТОНГ и мазилката вече се отляпя!
  • 11 питане

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Xella Bulgaria":

    До Xella Bulgaria
    Имам един въпрос?
    Възможно ли е строителство на такава къща в съседна нам държава членка на ЕС, да кажем на 400-500 км от София. И ако да колко % приблизително би се оскъпил един проект заради разстоянието, а предполагам и документация?

    Коментиран от #12

  • 12 Xella Bulgaria

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "питане":

    Здравейте,
    засега програмата е актуална само за България.Не можем да оценим как би се оскъпил проектът в съответната страна, тъй като трябва да се вземат предвид административните такси, строителния надзор и др. услуги, които предлагаме в Бългаия.
  • 13 инж Кънева

    0 0 Отговор
    Да Ви кажа Кисела Бг, незнам защо но ми харесва да си предавам важността на Вашите проектанти и ви казвам, че няма толкова почивни предмети в библиотеките. Стегнете се. Реализирайки се би трябвало да се барате по джобовете, не по капата.
  • 14 Гост

    9 1 Отговор

    До коментар #7 от "pavlov ":

    Да ти отговоря с моите 28г. в строителството и тези 58г.на баща ми.Ютонга има много добри изолационни качества,зидът става сравнително здрав и равен,но и с това му свършват положителните му качества.Поема влага като гъба,ако от някъде попадне вода,било от покрива,или от тераса,остава там и при замръзване ,започва да се нарушава целостта му,отделно преди години се чу,че имал и ниво на канцерогенност,но аз не мога да потвърдя това,казвам какво съм чул.Най-добре си избери ЧИТАВИ тухли единички,или тези австрийските,че и от година на година единичките ги правят все по-лайняни,но има и добри.И най-важното не забравяй проекта,от него ти зависи най много постройката.Ако проекта ти е като на първата снимка ,терасовиден покрив,средиземно -морски проект,то има голям шанс да си намериш белата,по нашите географски ширини.Цялата фасада се облива,и сградата се превръща в "петниста хиена" такива петнисти хиени на по няколко години могат да се видят много.Отделно на тези терасовидни покриви много по-трудно се спира водата и и по трудно се прави да се оттича безопасно за фасадата,е който знае как се прави и използва правилната технология,не е толкова страшно,но и истинските майстори са малко.Използвай скатен покрив с керемиди и стрехи,търпи и по големи грешки,и по кофти майстори,не случайно наблягам на покрива.Една къща тръгва да се строй от основите,и започва да се събаря от покрива.Истината в строителството е горчива груба,неприятна и най-вече непонятна за непросветените,които обикновено чуват това ,което искат да чуят,а не това,което ще им свърши работа.А самата безкомпромисна истина се крие в многото труд и пот за съответното образование,както и в безмилостният опит ,на притежаващите го.
  • 15 Mercedes-Benz

    2 1 Отговор
    Не се лъжете с итонга. Освен да се рони при влага и да мухлясват стаите друго не става. Да не говорим че е канцерогенен, има азбест в него, изпуска много ситен прашец, който го дишате после.
  • 16 гнусливияТ

    4 2 Отговор
    наистина хубави са къщи4ките, но цените са им завишени, имам строителна фирма и бих направил такива, с 20 000 лв, по ниска цена, или за сащите пари може до клю4, ако някои се интересува моля на тел.0887423585 Методиев.
  • 17 фантом

    5 2 Отговор
    Живея в нова сграда - 4 етажна по 3 апартамента на етаж.
    Сградата е построена 2006 год. (бумът на строителството) Да не дава ГОСПОД да се повтори от ново.
    Та, на въпроса- сградата е построена с YTONG.
    Всяка сутрин чувам комшията как си четка зъбите в банята, след това как си пуска водата в тоалетната. Знам кога гледа ''Сделка или НЕ''. Знам кой е госта на Цветанка Ризова, без да пускам ТВ.ДА , ъ дома е е топло. но итонга е изключително шумен . Това разбира се е едно-фамилна къща и тези паразитни шумове няма да ги има,но на тази цена мисля ,че трябва да строите с тухла!!! Разбирам,че стремежът за бързо забогатяване у Българина е генно заложен, но намалете темпото. Малко . До тук разбрах,че 6 месеца е срока за изпълнение и ,че цените са без ДДС. Нищо ново ! Вие работите на ишлеме - по калъп , това не оскъпява изпълнението . Мисля,че е точно обратното . Ксела. Но... Гена ни е такъв...Сега остава любезно да ме поканите и мен надлъгването :)
  • 18 Сава

    0 1 Отговор
    Изчертавам планове на разпределения, фасади, разрези и др. в 2Д. Изработвам 3Д визуализации. Ако имате въпроси на емейл : [email protected]
  • 19 PROFESIONALISTA

    3 1 Отговор
    Аз не мога да разбера защо хората приемат идеята за "максимална топлоизолация на всяка цена" като единствена концепция при построяването или ремонта на дадена сграда??? Просто защото тази идея е НАБИТА В ГЛАВАТА НА ХОРАТА,а тя е толкова безполезна, колкото и вредна. Тя поддържа интересите само и единствено на безкомпромисното европейско СТАТУКВО, според което всички на всяка цена ТРЯБВА ДА ИКОНОМИСВАТ ЕНЕРГИЯ И ДА НЕ ОТДЕЛЯТ ПРИ ДЕЙНОСТТА СИ ПАРНИКОВИ ГАЗОВЕ В АТМОСФЕРАТА. Но тези идеали са насочени изцяло ПРОТИВ ЧОВЕШКАТА СЪЩНОСТ , ПРОТИВ САМАТА ПРИРОДА на хората.
    Да опаковаш с изолация една сграда наистина води до икономии на енергия, но НЕ ВОДИ ДО ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ! Стените на сградата заедно с изолациите, участват непрекъснато в процеса на ВЪЗДУХООБМЕН, освен на топлообмена. Т.е.- ние дишаме молекули въздух, преминали през тях, и съответно те ни въздействат - КАТАСТРОФАЛНО!
    И това е само едната страна на проблема с ИТОНГ.
    Другата страна- стените с добра топлоизолация пречат наистина на топлината да напусне стаята, и на студа да влезе в нея. Но също така ПРЕЧАТ ЛЯТНО ВРЕМЕ СТАЯТА ДА СЕ ОХЛАДИ ЕСТЕСТВЕНО ПРЕЗ НОЩТА, и вътре остава безбожно горещо дори и нощно време, което прави НЕИЗБЕЖНА НУЖДАТА ОТ КЛИМАТИК ПОСТОЯННО!
    Никой материал не е по-добър за стена от ЕСТЕСТВЕНИЯ КАМЕНЕН ЗИД С ДЕБЕЛИНА 50-60 СМ, а най-разумният компромис е ИСТИНСКА ТУХЛА ЕДИНИЧКА С ПОНЕ 25 СМ ИЛИ БЕТОН.ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА БЕЗКОМПРОМИСНО САМОУНИЩОЖИТЕЛНИ РЕШЕНИЯ в ус
  • 20 БАТ мишо

    2 2 Отговор
    кат я гледам , колкото нерви спестиш от строежа да скъсаш , после толко ще ти скъсат мангаустите с набези- тая къща откъдето искаш може с един шут да влезеш даже през стената . ако ти е вила тая постройка жална мамата
  • 21 Xella Bulgaria

    2 1 Отговор
    Здравейте,
    време е до поговорим за слуховете :-), но с факти. YTONG се произвежда от вар, цимент, пясък и вода. Добавя се малко алуминиев прах, за да се осъществи набухването. Няма никакви други добавки, като напр. споменатият от Mercedes-Benz "азбест". Използваните материали са налични в природата и екологични. Коментарите за "канцерогенност" са напълно безпочвени, а фактите можете да видите тук: http://www.ytong.bg/bg/content/Radioactivity.php :-)))

    Коментиран от #22

  • 22 PROFESIONALISTA

    0 1 Отговор

    До коментар #21 от "Xella Bulgaria":

    Като си толкова голям специалист, защо не кажеш нещо в своя защита в отговор на мят пост? Или разчиташ на простотията и неграмотността на потенциалните си клиенти?

    Коментиран от #23

  • 23 Петър

    2 1 Отговор

    До коментар #22 от "PROFESIONALISTA":

    Аз ще си позволя да ти отговоря:живея в къща от YTONG. Външните стени са 30 см YTONG extrA+, вътрешните са с плътност 700 кг/куб.м. Къщата е изолирана с 10 см Multipor. Специално избрах тази изолация, за да се осъществява безпроблемно "ВЪЗДУХООБМЕН", т.е. да има дишане на стените. Дори и сега, 4 год. по-късно не съжалявам за този избор - комфортът в къщата е несравним, а за сметките за отопление - да не говорим!А лятото не се налага да пускаме климатици за охлаждане, но и за това е виновен YTONG-ът.
    А за не забравя - точно това, че вътрешните стени са от по-тежък материал допринася за тишината - не се чува от едната стая някой като кихне в другата стая. И за това е виновен YTONG-ът.
  • 24 ella

    0 1 Отговор
    коя от къщите е с цена 325 евро/кв.м?
  • 25 Xella Bulgaria

    0 1 Отговор
    Здравейте, ella, цената на къща Алфа е 325 евро/кв.м. без ДДС. http://www.ytong.bg/bg/content/alfa_2085.php
  • 26 скромен

    0 1 Отговор
    Ааа, без ДДС казваш може може
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.