Last news in Fakti

25 Февруари, 2016 11:37 3 354 0

Строителни фирми показват иновационните си продукти на изложение в София

  • иец-
  • изложение-
  • строителство
Строителни фирми показват иновационните си продукти на изложение в София - 1

Вътрешна изолация без аналог, заключване на врати през смартфон и строителен материал с гъвкавостта на дърво и издръжливост на циментса малка част от нововъведенията в строителния бранш. Всичко това и още много може да видите на Българска строителна седмица, която ще се проведе от 16 до 19 март в Интер Експо Център-София.

Изолация без аналог

Вътрешната изолация спестява енергия за отопление през зимата и за охлаждане през лятото. Изолацията ще създаде приятна обстановка в дома ви, тъй като стените няма да излъчват хлад или жега. Редуцирането на шума и предпазването от влага са допълнителни екстри, които тя притежава.

Спестяването на вода е мисия възможна

Спестяването на вода е важно за вас и сметките ви, запознайте се с нововъведенията в строителния бранш - педален кран, бутонен кран и термостатичен смесител.

Иновативният педален кран ще помогне да освободите ръцете си по време на някои дейности в банята, така пускането и спирането на водата ще се извършва само когато е необходимо, а по този начин ще се спести много от изразходваната досега вода.

Бутонният кран се монтира в тоалетните и замества огромното тоалетно казанче, спестявайки много място и вода. Кранът може да се използва за душове и чешми, намиращи се на обществени места.

Заинтригувахте се от всички тези нововъведения?Посетете Българска строителна седмица, за да получите консултация от фирмите производители и снабдители.

Отворете вратата си със смартфон

Забравените уреди вече не са проблем, защото иновативните фирми в строителния бранш са измислили как да отворите вратите в дома си, дори от офиса, само с помощта на смартфон, така спокойно ще може да помолите съседа да предотврати евентуален пожар.

Чрез интуитивното приложение ще имате възможност да управлявате и контролирате актуалното състояние на гаражната и порталната си врата. Това ще позволи удобно и в рамките на домашната мрежа да се насладите на дистанционния контрол. Връзката за тази цел ще може да се  изгради лесно чрез WLAN.

Можете да се възползвате от иновацията дори и на път след регистриране в интернет. Всички функции ще бъдат  налични по време на дългоочаквано семейно или бизнес пътуване.

Слънцето, ветровете и дъждовете вече не са проблем

Силни ветрове, градушки и други климатични условия пречат на всеки слънцезащитен продукт. Вече може да не се безпокоите от капризите на времето, защото на Българска строителна седмица ще видите най-новите щори и продукти.

Производителите ще предложат перголи, плисе-самоблокиращ механизъм, пълна автоматизация и моторизация за вашия дом. Конструкциите на перголите са с алуминиеви профили, прахово покритие и стоманени конзоли за монтаж, които са много добре защитени от корозия. Изграждането става бързо и лесно.

Строителен материал с гъвкавостта на дърво и издръжливостта на цимент

Композитен строителен материал, съставен от компресирана суха смес от борови частици и цимент, е предпочитаният избор на дизайнерите и архитектите. Материалът съчетава гъвкавостта и устойчивостта на дървото със силата на цимента, което позволява по-голяма гама от приложения както на открито, така и на закрито.

Нехомогенният външен вид с видими части от дървесина и топлата цветова гама правят материала изключително модерно и подходящо решение за строителните ви нужди. Редица сертификати гарантират устойчивостта и качествените му характеристики.

Материалът не съдържа опасни летливи съединения и е без силициев диоксид, азбест и формалдехид. Той има добри звукоизолационни свойства, якост на огъване, което му позволява да се използва  като устойчив структурен елемент, лесен е за инсталиране, топлоизолира и притежава  водоустойчиви характеристики.

Българска строителна седмица започва на 16 март в Интер Експо Център. Тя е форум, на който се дискутират актуални за строителния бранш въпроси и се демонстрират иновативни продукти, услуги и технологии. Изложението събира на едно място строителни предприемачи и изпълнители, архитекти и проектанти, търговци и дистрибутори на материали и техника, инвеститори и строителни експерти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА