Last news in Fakti

28 Февруари, 2016 17:17 6 466 2

Предотвратиха имотна измама за 500 000 лв.

  • имотна измама-
  • бояна-
  • imot.bg

Полицията в Хасково е успяла да предотврати имотна измама, след като е задържала шестима души с подправени документи. Те са искали да придобият имот в столичния квартал Бояна на стойност около 500 000 лв., съобщава БНР. Образувано е досъдебно производство.

Тристайни апартаменти, мезонети и къщи се предлагат на подобна цена в Бояна, сочи справка в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg. Обзаведен апартамент с три стаи, разположен в тухлена сграда в близост до ул. „Пушкин”, построена през 1997 г., се продава срещу 260 000 EUR. На същата цена се продават и три къщи. Най-голямата е с разгъната застроена площ от 311 кв.м. и двор от 426 кв.м. Срещу 260 000 EUR в района може да се купи парцел с големина от 1310 кв.м.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Simeon

    0 0 Отговор
    Новина 3 реда, реклама 6...
    Та от къде са задържаните, с криминално минало ли са, кой е подправил документите и задържан ли е и той?....
  • 2 преход

    0 0 Отговор
    Ти пък сега, много подробности искаш. Туй малко ли е. Налъ тъй.