Last news in Fakti

28 Март, 2016 13:58 4 698 9

Раждаш и ти опрощават част ипотечен заем

  • ипотечен заем-
  • раждане-
  • русия

При раждането на всяко следващо дете в Русия голяма част от ипотечния заем, който са взели младите семейства, да се опростява, а разликата да бъде покрита от държавния бюджет. Това са двете идеи, които се предлагат от законодателите.

Друг начин, за да се помогне на младите да решат жилищния си проблем, е създаването на жилищно-строителни кооперации с участието на големи организации и изграждането на жилища с цел отдаване под наем.

Близо 29% от руснаците изпитват остра жилищна нужда или необходимост от подобряване на условията, в които живеят. Същият е и процентът (29.4%) на руснаците, които са „ниско обезпечени”. Това са хора, на които се пада под 18 кв.м жилищна площ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 еее

    1 0 Отговор
    Тази програма ако я направят у нас то цигани ще раждат по 50 деца и пак няма да имат къща ,щото ще я изгорят на дърва..
  • 2 И В ЕВРОПА Е ТАКА

    1 0 Отговор
    ДА ТАКА Е В ЕВРОПА, НО ТАМ СЪЩО ИМА ГОЛЕМИ ОТСТЪПКИ И ЗА ОСНОВНО ЖИЛИЩЕ НА МЛАДО СЕМЕЙСТВО, А ЛИХВАТА ПО ИПОТЕКАТА Е ЗНАЧИТЕЛНО ПОД 5%.
  • 3 123

    0 0 Отговор
    Няма как да стане това което казваш с циганите , понеже все пак трябва доход за да ти се даде кредит за жилище.А до колкото се сещам все още в България , социалните помощи не ги броят за редовен доход.Добро предложение от държава като Русия
  • 4 гост

    1 0 Отговор
    Навсякъде из развитите страни след като имаш дете данъчното облагане се променя. Например ако ти одържат 45% като самец, след като направиш семейство и имаш две деца данъците ти падат на 25-30%. Като отделна е възможността да се отписват разходи свързани със семейството като градини, детегледачки или лекарски услуги, транспортни услуги и др., по този начин прага за данъчно облагане може да се свали още. При таква политика няма нужда да ти дават отделно, понеже ти като работиш получаваш повече от дохода си и си стимулиран да изкарваш повече, понеже си с ниско данъчно облагане. У нас не са чували за такова чудо, а на всичкото отгоре никой работещ на по-висока от минималната заплата не получава детски, стипендии или др.
    Или друго яче: България води политика на демотивация на трудещите се родители за сметка на неработещите, необразовани цигани, които на всичкото отгоре и ползват ток, вода и медицински услуги на гърба на работещите.

    Коментиран от #8

  • 5 Монго

    0 2 Отговор
    Ама на мен пък Деса ми каза,че Русия ще фалира
  • 6 Гьобелс

    2 0 Отговор
    ЦИГАНИН ДА СИ НА ДНЕШНО ВРЕМЕ!
  • 7 Да ама не

    1 0 Отговор
    А в РБ на циганите се опрощава всичко - данъци, вода, ток, транспорт, престъпления и пр.... Държавата им плаща заплати под формата на помощи, защото непрекъснато пищят, че са етнически дискриминирани ...
  • 8 Дидо

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Да бе-затова например в Франция данъците са към 66%....

    Коментиран от #9

  • 9 Кофата

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Дидо":

    А знаеш ли какви са им заплатите?