Last news in Fakti

11 Април, 2016 20:57 3 122 0

Просторно жилище на ... 23 кв.м (СНИМКИ)

  • жилище-
  • навес-
  • дизайн

Има ентусиасти, които не мечтаят за огромни домове, а се стремят да превърнат малки пространства, като навеси или гаражи например, в уютно жилище. Такъв пример е млад лекар, който собственоръчно е префасонирал навес в уютен апартамент.

За да събере на малка площ дневна, спалня, кухня и библиотека, той е построил полуетаж. Долу е разположил тоалетната и гардероба, а на откритото пространство останалите зони. Леглото се намира на полуетажа, както и един скрин. Местата за съхраняване на вещи са предостатъчно. Така например, на стените има стелажи и много томове литература.

Голям бонус е наличието на открита тераса, където е разположена трапезарията. Уютната зона изпълнява още и функцията на работно място. За да не се мокрят мебелите, когато вали дъжд, терасата е покрита със светла тента.

Със своя пример, младия лекар доказва, че човек може да се чувства комфортно и на малка жилищна площ. Налице е всичко необходимо за нормален начин на живот и то е в максимална степен функционално. Самият собственик на 23 кв.м жилище смята, че основното правило при всеки интериор е редът.

Просторно жилище на ... 23 кв.м (СНИМКИ)

Просторно жилище на ... 23 кв.м (СНИМКИ)

Просторно жилище на ... 23 кв.м (СНИМКИ)


 

 

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА