Last news in Fakti

17 Март, 2017 16:43 2 100 1

Машини за професионалисти – на Българска строителна седмица 2017

  • иец-
  • изложение-
  • българска строителна седмица

Над 200 фирми от 9 държави представят продуктите си

Машини за професионалисти – на Българска строителна седмица 2017 - 1

Мини багери, подемни платформи, които могат да „растат“ до 400 метра, модерни инструменти. Това са само част от машините, с които ще се запознаете на изложението Българска строителна седмица 2017 от 15 до 18 март в столичния Интер Експо Център. През тази година международният специализиран форум събира заедно повече от 200 изложители от България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция, Гърция и Молдова.

Компаниите представят машини, инструменти, външни щори с управление през смартфон, дограми, мобилни и сглобяеми сгради, екопанели, стълби и скелета, слънцезащитни системи и още много от света на строителството. За посетители вратите на форума са отворени от 10.00 до 18.00 часа, в събота – от 10.00 до 16.00 часа, а входът е свободен – само срещу регистрация на място.

Машини за професионалисти – на Българска строителна седмица 2017

Изложението ще бъде придружено от богата съпътстваща програма, включваща семинари, фирмени презентации, професионални обучения в сферата на 3D проектирането. Форумът се провежда паралелно с изложението за сигурност и безопасност СЕКЮРИТИ ЕКСПО.

Подемните платформи, които „растат“ до 400 метра

В зала 2 на изложението ще откриете величествените платформи на Electroelsa, представени от Platformi.bg. Сред предлаганите модерни съоръжения за дострояване на сгради и саниране има такива с максималната височина до 120 м и ширина до 28 м. Новата гама на платформите Electroelsa може да „порасне“ да 400 м височина и широчина – 32 м, коментира Лъчезар Цонков, представител на фирмата. Сред основните предимства на подемната платформа са по-бързото ѝ изграждане в сравнение със скелетата и възможността да бъдат нагласявани спрямо фасада.“Тук сме, за да представим продукта, който още не е толкова популярен в България, но е използван в целия свят“, коментира Цонков.

Багерите на Komatsu

Всяка строителна фирма се нуждае от модерна земекопна техника. На Българска строителна седмица 2017 лично ще можете да се запознаете с предимствата на новата гама малки багери на Komatsu, представени от „Евромаркет“. Предлагайки новата система за мониторинг „KOMTRAX“, компанията представя новата си серия MR-3 business Class.

Машини за професионалисти – на Българска строителна седмица 2017

„Сред основните ни акценти на Българска строителна седмица е да покажем на клиентите ни, че сме партньори както при голямата техника, така и в ежедневния бизнес - с консумативи“, коментира за Българска строителна седмица Владимир Щерев, оглавяващ направлението за доставка на строителни машини и инструменти. Той пожелава специализираният форум Българска строителна седмица да се развива все така в положителна посока, а Интер Експо Център - да има все така фокусирани изложения.

Ергономични и функционални машини

Лек (4 кг), здрав и интуитивен за работа. Такъв е Planex easy, който е сред акцентите на Българска страителна седмица при машините през тази година. Новата ръчна шлифовачка с дълга дръжка, разработена от Festool, е предназначена за потребители, които се нуждаят от повече в ежедневната си работа. „Моторът е безчетков, а машината работи с прохасмукачка за изчистване на филтъра“, посочва Дочка Веселинова и пожелава успех на Българска строителна седмица 2017.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gospod

    1 0 Отговор
    ако не можеш да го направиш само с тиксо и пирони, не си истински майстор. Точка.