18 Декември, 2017 06:21 7 086 5

Как се „вдъхва живот” на стара къща (СНИМКИ)

  • къща-
  • дизайн-
  • обновяване

Думата „сарай” идва от персийската sarаi, sarа, което означава дворец. Несъмнено думата е вдъхновила семейство от американския щат Мисисипи, което си е купило къща в изключително лошо състояние. Вместо да я съборят и на нейно място да построят модерна вила, те решили да реновират стария имот. Разбира се, не е получил истински дворец, но са създали един уютен и приветлив дом.

Младите съпрузи винаги са мечтали да живеят в дървена къща и затова обновяването на съществуващия имот им се сторил отлична идея. Най-важното обаче е, че семейството е успяло да намери архитект, който да се заинтересува от реновирането на имота.

Външно къщата е запазила автентичния си, леко невзрачен вид. Впечатление прави вторият етаж, чийто помещения разполагат с панорамни прозорци. Добрата осветеност прави къщата още по-уютна. Там са разположени кухнята, фитнеса и спалните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Шаран БГ

    11 4 Отговор
    Жителите на някой щати в САЩ трябва да са огромни некадърници при строежа на домовете си!?!? Тя е огромна държава и има разни традиции в строежа на домове, но там където ураганите връхлитат един подир друг, си строят / моля Ви се / дървени къщи от греди 10х10 до 15х15 см. . И всичко обшито с дъсчици, боядисани,лакирани и... чакат следващия ураган или торнадо, да отнесе къщата.
    Ако спя в тази къща, ще трябва да съм с " азбестова" негорима пижама и ваната в банята винаги да ми е пълна с вода до горе. Да де....ако съм сам в къщата.....
  • 3 незнайко

    11 3 Отговор
    Хамбара си е хамбар каквото и да го правиш. Представям си кола с интериор на Мерцедес а отвън сато каручка !!! Кого се мъчат да заблуждават ??? Не съм видял милионер в ХАМБАР !!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 смок

    8 3 Отговор
    Хамбара си го бива, а "реновирането" вероятно е глътнало поне половин милион в долАри.