Last news in Fakti

25 Юли, 2018 12:47 1 988 0

Ранен по време на разрушаване на сграда (ВИДЕО)

  • маями-
  • сграда-
  • разрушаване

Разрушаването на сгради, особено в силно населени места винаги крие рискове както за околните сгради, така и за хората. Доказателство за това е разрушаването на 12-етажна сграда в Маями Бийч. По време на разрушаването на постройката чрез контролирани взирове е ранен 46-годишният Самуел Ландис. Той е настанен в болница в критично състояние.

Старата постройка е трябвало да бъде разрушена, за да може на нейно място да бъде построена нова жилищна сграда. Работниците на компанията, на която е поверено разрушаването, е започнала поетапна процедура по премахването й. Изведнъж обаче цялата конструкция рухва. Отломка от нея удря минувач.

Конструкциите на съседните сгради не са нарушени, съобщават от компанията, която извършва премахването на постройката. От там съобщават, че по време на разрушаването е имало „строителна авария”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА