ТЕМА: Недвижими имоти

Имоти на една човешка длан ...

Публикувана: 17 Август, 2018 08:21
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 11353

Най-големият сайт за недвижими имоти imot.bg вече предлага нова функционалност – директно показване на местоположението на даден имот. В случай, че търсите жилище в центъра на София е достатъчно да зададете необходимите филтри, като например големина на апартамента и на картата ще ви бъде показано точното местоположение на имотите, които се оферират към момента.

Ако например, търсите жилище в Младост – един от предпочитаните квартали за покупка на имот, поради наличието на удобна връзка с останалата част на столицата и редица офис центрове, то е достатъчно да обозначите точно вида апартамент, който ви интересува. Ако в тази част на Младост, към която проявявате интерес, се появи символ „Къща” на картата, то там се оферира апартамент. Кликайки върху него веднага се появяват подробности относно вида жилище, големината и цената му.

При покупката на луксозен имот точното местоположение също е от изключителна важност. Част от клиентите дори желаят апартамент в точно определена сграда. Тези, които са се насочили например към Оборище, могат да видят предложенията тук.Ловци на бисери
Ивайло Калфин
Така евродепутатът от левицата Ивайло Калфин отговори пред "Тази сутрин" по bTV на упреците на лидера на БСП Сергей Станишев, че е напуснал мача в 90-ата минута.
Мачът свърши и започна нов!"

Още бисери
ТОП 5