Last news in Fakti

11 Май, 2019 11:56 7 400 9

Именията на руските известни личности (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • богаташи-
  • русия-
  • звезди-
  • известни

Архитектура

От умерен лукс до супер разкош. В това живеят руските известни личности. Ето домовете на някои от тях:

1. Сергей Пенкин

Руският певец е успял да реализира своята мечта да живее в средновековен замък, като е изпипал всичко до най-малката подробност. Имението се познава отдалеч, благодарение на странната си форма и цвят. Стените са наситени с цвета на вълните, а покривът е ярко син. Интериорът също е направен с много фантазия и в ярки и контрастни тонове. Много от елементите на декора са придобити от ... театралните магазини или са подаръци от почитатели, което е спомогнало да се създаде интериор в еклектически стил.

2. Дмитрий Кисельов

Екстравагантната къща на телевизионният водещ се намира в Коктебел – селище от градски тип в югоизточната част на Крим. Кисельов си я е построил още през 2000 г. Съответства на къща на успяла холивудска звезда. Конструкцията е от палубен тип и може да послужи за декор на филм. Състои се от 5 спални, дневна, трапезария, басейн и уникална гледка към Коктебелския залив.

Именията на руските известни личности (ВИДЕО+СНИМКИ)

3. Владимир Салавьов

Вилата на един от известните руски телевизионни водещи се намира на езерото Комо (Италия). Разгънатата ѝ застроена площ е 900 кв.м. Задграничният имот е купен с цел пълноценна почивка на голямото семейство на Салавьов. Той разполага и с друг имот – 4-етажна жилищна сграда, чиято разгъната застроена площ е 1000 кв.м. „Никога не съм крил, че съм богат човек. Занимавам се с бизнес още от съветско време ... Дълги години плащам данъци и никога не съм вземал заеми от държавата. Винаги всичко съм декларирал”, каза телевизионният водещ.

Именията на руските известни личности (ВИДЕО+СНИМКИ)

4. Алла Пугачова и Максим Галкин

Двамата известни певци живеят в замък, разположен в подмосковското селце Гряз. Колкото и малко и непретенциозно да е градчето, то двете звезди са успели да построят истински замък там. Къщата е на 6 етажа с над 20 стаи, няколко асансьора, кула и великолепна оранжерия. Също така на разположение на певците е и SPA с басейн. Имотът разполага с умна система за управление, която помага на обитателите да се наслаждават на съвременен комфорт и уютна атмосфера.

Интериорът поразява с особена красота и изящество. Всичко звездната двойка е избирала сама и всичко е направено под техния зорък поглед.

Именията на руските известни личности (ВИДЕО+СНИМКИ)

Именията на руските известни личности (ВИДЕО+СНИМКИ)

5. Филип Киркоров

Имението на певеца в Мякининския залив по-скоро прилича на мини град, който разполага с всичко необходимо за комфортен и напълно уединен в същото време начин на живот. В огромното имение има не само луксозни апартаменти, но също така и басейн, сауна, фитнес зала, руска баня, гараж за няколко автомобила и дори собствена ... църква.

Интериорът повече прилича на музей, а не на жилище – мраморни стълби, шикозни дизайнерски мебели, собствен герб и внушителна детска стая. Къщата е оформена в италиански неокласически стил – уютни и меки кресла, бюфети и кожени дивани.

Именията на руските известни личности (ВИДЕО+СНИМКИ)

Именията на руските известни личности (ВИДЕО+СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някои са много хубави

    56 1 Отговор
    Дано всеки да живее в домът на мечтите си.
  • 2 Давид

    36 3 Отговор
    Филип Киркоров СПА с ала Пугачова и се разви . А Икебаната не можа да спи с Евгени Минчев или Лили Иванова и събира съчки . Малшанс .
  • 3 Borislav Popov

    18 1 Отговор
    Сергей Пенкин е като нашия Евгени Минчев, от един дол дренки са.

    Коментиран от #5

  • 4 onq s konq

    12 11 Отговор
    Още през 70-те МИНАЛИЯ ВЕК групата "СУПЕРМАКС"си бе построила "СУПЕРЗАМЪК " в Австрия и приемаше там репортери за да се фукат:)И не е въпроса КОИ БЯХА СУПЕРМАКС И КОЙ-"С.Пенкин със средновековния замък"/Русия/,а ...С КОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЗАКЪСНЕНИЕ се движи Руската мода от СВЕТОВНАТА!:)Е как да не сме последни в Европа по "некои показатели",след като 45г "БРАТУШКИТЕ" ВКОПЧЕНИ В НАС С "БРАТСКА ПРЕГРЪДКА" НИ ВЛАЧЕХА КЪМ ДЪНОТО?!
  • 5 dcdss

    11 3 Отговор

    До коментар #3 от "Borislav Popov":

    ПЕДЕРАСТИ
  • 6 гост

    7 2 Отговор
    Никой не може да отнесе имотите и парите си в гроба, не е ли по-добре да ги оставят с цел да бъдат сиропиталище за безпризорни деца след смъртта им?
  • 7 Da da

    14 1 Отговор
    Кич
  • 8 Патриот

    15 1 Отговор
    Аз искам да видя снимка на къщата, която БМБ подари на любовницата си в Барселона.

    Тия са ми безинтересни.
  • 9 Бате СЕР ГЕЙ

    22 0 Отговор
    Репи да ядат пред къщите на нашите гепачи ,започнаха една акция хеликоптер но много бързо и свиха перките .