Last news in Fakti

26 Януари, 2019 09:47 2 320 1

Проблемите пред инвеститорите на офис сгради

  • офис-
  • кмет-
  • софия-
  • бизнес-
  • асбсб
Проблемите пред инвеститорите на офис сгради - 1
Снимка: М. Богданова ©

След дома, работното място е това, на което прекарваме най-много време. С развитието на технологиите безспорно се развиха и т.нар. модерни офиси. Вече служителят има все повече изисквания към работното си място. Това несъмнено кара предприемачите да се опитват да предоставят една добра среда за работа. За постигането на тази цел обаче не всичко зависи от инвеститора. Тук роля има и общината. Тя е тази, която отговаря за изграждане на подходяща инфраструктура и осигуряване на места за паркиране в районите на новите офис сгради и бизнес центрове. Именно това беше и една от основните теми обсъдени на срещата между кмета на София Йорданка Фандъкова и Acoциaциятa нa coбcтвeницитe нa бизнec cгpaди в Бългapия (АСБСБ). Кметът обърна внимание на отчитането на възможността за достъп на служителите с обществен транспорт още в етапа на проектиране на сградите. „Това е изключително важно за подобряване качеството на въздуха в града“, допълни тя. По думите ѝ, през последните години в столицата се изпълнява най-мащабната модернизация на превозните средства на градския транспорт и разширението на метрото. Тя запозна представителите на АСБСБ с приоритетите за развитие на София, както и с проекта за бюджет на общината през 2019 г.

Главният архитект на София арх. Здравко Здравков представи проекта за изграждане на пешеходни и вело алеи и вътрешни квартални улици в район „Хладилника“ и за изграждане на бул. “Филип Кутев“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 1 Отговор
    Ясно е и с просто око, че и при офис площите алчните брокери, банки и строители надуха балон , който всеки момент ще се спука