Last news in Fakti

28 Април, 2019 12:21 5 464 9

Домът на Ким Кардашиян (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • ким кардашиян-
  • къща-
  • дизайн-
  • интериор-
  • сащ

Стилно, но без грам уют

Наскоро известната светска лъвица Ким Кардашиян показа своята нова къща, която на пръв поглед в максимална степен отразява минималистичния стил. Имотът е купен от нея и съпруга й още през 2014 г. за 20 млн. USD. Намира се в Хидън Хилс. Ремонтиран е цели 3 години, а реновирането е струвало невероятните 40 млн. EUR. „Невероятни”, тъй като на практика, разглеждайки отвътре имота, който е полупразен, човек логично би се запитал за какво са дадени толкова много пари. Една от причините за високата цена на ремонта е, че планът за реновиране е преработван три пъти.

Проектът на къщата е дело на белгийския архитект Алекс Върворд, а интериорът е напълно минималистичен. Къщата на звездата по-скоро прилична на пуста изложбена зала, тъй като в помещенията има много свободно пространство и на практика отсъстват мебели, мекият текстил, който придава уют, както и няма особени декоративни елементи.

Помещенията са решени предимно в бяло-сив нюанс, който още повече подчертава слънчевата светлина, проникваща безпрепятствено през огромните френски прозорци. На повечето от тях няма да се видят нито пердета, нито завеси.

Във футуристичната къща липсват и врати. Дори банята и спалнята са отделени с масивни стени с процепи, през които се минава. В семейната спалня, където звездното семейство прекарва повече време, има само едно огромно легло и няколко табуретки. До нея се намира една от 12-те бани. Вътре може да се види голяма вана, която повече прилича на мини басейн. Направена е от естествен камък. До нея има душ кабина за двама.

Странни са и крановете на мивките, които дефакто представляват малка дупчица, през която минава водата. Единственото украшение в тази част на къщата са две дизайнерски кресла и прекрасната гледка през прозорците.

Ким разполага с голяма кухня с трапезария. Решена е отново в бели и светлосиви тонове. Само кухненските уреди стоят като петно в цвят металик.

Къщата е с площ 1000 кв.м. Разполага с 12 бани, 8 спални, три стаи за гости, SPA салон, фитнес зала. Ким обаче не ги показва на широката публика. Но като се има предвид интериорът на видените помещения, то едва ли там има нещо по-различно.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 747

    7 0 Отговор
    има но не е моя
  • 2 Хипермен

    20 6 Отговор
    Къде си подмива циганската потка...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Мечтата

    6 1 Отговор
    На всяка кифла и на Ромина от Казанлък, да прилича на Кардаш...нещо си. Стига преструвки и увъртания, нещо истинско в този живот не искате ли, или само мислите за поредната процедурка при козметик?
  • 7 Batushka

    2 2 Отговор
    Тъз уфцъ у коя соба спи?
  • 8 Напердашян

    5 1 Отговор
    От къде вкус като изкарва пари не с мозък, а с пърдялник.
  • 9 незнайко

    2 1 Отговор
    МЕГАЛОМАНИЯ !!! С една дума е определението за дома на Ким Кардашиян !!!