Last news in Fakti

25 Август, 2020 09:21 5 017 5

Продават къща със затвор в нея

  • сащ-
  • къща-
  • продажба-
  • затвор

Цената на имота е 350 000 USD

На пазара на недвижими имоти в Мисури се появи странен имот - къща със затвор в нея. Освен нетипичната за този тип имот стая, в него има още две спални и две бани. Стаите са на естествен паркет, а електрическата инсталация е напълно подновена. Къщата разполага с нова отоплителна и вентилационна системи. Основният ремонт е направен през 2005 г. и е струвал 1.5 млн. USD.

Причината за страната стая в къщата е, че първоначално - в далечната 1875 г., тя е принадлежала на шерифа на окръг Ховард, щата Мисури. Там през 1894 г. е бил базиран местният затвор. Първоначално и затворниците, и шерифите със своите семейства, са обитавали имота, но в последствие вторите са се отказали и са се преместили.

Днес имотът също е затвор, в който може да се влезе през груба метална врата в кухнята. Зад нея има няколко камери.

Подобни странни имоти излизат на пазара по цял свят. Така например, наскоро в Нова Зеландия беше обявен за продажба цял каубойски град. Предложението е насочено към бизнесмени, които искат да развиват туризъм, тъй като получават освен къщи, и заведения, сграда на съда, кино, приемна на шерифа и производство на лечения мед манука със 600 кошера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Психопат

    5 0 Отговор
    Идеална е, но търся такава с подземен затвор, но с вентилация да дишат жертвите
  • 2 мечо

    5 7 Отговор
    ниякои маи се е забавлявал там сас женски
  • 3 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    12 1 Отговор
    Идеална е, специалната стая ще я давам на тъщата, като идва на гости...
  • 4 ДОКО

    0 0 Отговор
    ТИЯ КЪЩИ СА ЗА ГЕНЕРАЛА БОКО И ГЕШЕВ..ДОБРЕ Е ДА СА СЪСЕДНИ..
  • 5 Съдията Дред

    1 0 Отговор
    В Нова Зеландия няма кравари , а овчари. Да направим разлика между каубой и шепърд.