Last news in Fakti

29 Ноември, 2012 17:16 4 773 0

България оглави класацията на най-евтините ски курорти в Европа

  • ски-
  • курорт-
  • боровец-
  • българия-
  • класация
България оглави класацията на най-евтините ски курорти в Европа - 1
Снимка: М. Богданова ©

 

Боровец оглави класацията на най-евтините зимни курорти в Европа. По данни на анализатори шестдневния „ски паспорт” струва 124 EUR, а нощувка може да се намери и за 28 EUR.

В Топ 5 на най-достъпните курорти за любителите на белите спортове влизат също така чешки Шпиндлерув Млин, словенския Бохин, Пояна Брашов в Румъния и Попова шапка в Македония. Така зимните курорти в Централна и Източна Европа се превръщат в най-изгодните за този зимен сезон.

България винаги фигурира в класацията на най-евтините зимни курорти, припомнят руски издания. В другия край на класацията са Норвегия, Швейцария, Италия и Швеция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА