Last news in Fakti

16 Февруари, 2013 14:54 11 880 21

Том Круз продаде апартамент без брокер

  • том круз-
  • брокер-
  • сделка-
  • апартамент-
  • манхатън

Холивудската звезда Том Круз реши да спести от комисионната на брокер и продаде един от имотите си за 3 млн. USD без да ползва услугите на посредник.

Става дума за жилище, което се намира в сградата American Felt Building в района East Village в Манхатън. 50-годишният актьор е бил собственик на жилището от 1984 г. То се състои от 2 просторни спални и фитнес зала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mario

    1 0 Отговор
    Хехе ми той апартамента сам се продава защо му е брокер на човека :D:D
  • 2 Иво

    0 1 Отговор
    Дали не го е закъсал за пари вече и той, много звезди взеха да доближават фалит .
  • 3 Владимир Йосифов

    1 1 Отговор
    Интернет ... прави сделката лесна за всеки ...
    Google ... обича добрите имоти в добри райони !
    Добре дошли в социалният свят :)
    Работата ни става все по интернетна...
  • 4 123456

    1 1 Отговор
    хаха, някой пак манипулира и пуска лъжи
  • 5 954

    1 0 Отговор
    Том Круз може да продаде и на краставичар краставици !
  • 6 Недвижим собственик

    1 1 Отговор
    Щом и Том Круз не иска да ползва услугите на тея натрапници, смятай за какво става въпрос в една бедна България.
  • 7 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор
    Е ТА ...? НЕ ВИЖДАМ НИЩО ЛОШО В ТОВА ! ДАЖЕ ПОКАЗВА ЧЕ ЧОВЕКА ИМА ДОСТА ДОБРИ ПОЗНАНИЯ В ТАЗИ ОБЛАСТ ЩОМ СЕ Е СПРАВИЛ САМ ! ОТ КОЕТО ПРИ ТАЗИ ЦЕНА ОТ ТРИ МИЛИОНА СИ Е ИЗКАРАЛ ,,НАДНИЦА'' ОТ ЕДНИ МИНИМУМ СТО ХИЛЯДИ ДОЛАРА . СМЯТАМ КОМИСИОНА ПРИБЛИЗИТЕЛНО ПО НАШИЯ ПАЗАР НО ... ТАМ НЕ Е ТАКЪВ СЪС СИГУРНОСТ А Е НАГОРЕ ! КАКВОТО И ДА ГОВОРИМЕ ЯВНО СТО ХИЛЯДИ ДОЛАРА СА СИ ПАРИ И ЗАД ОКЕАНА !
  • 8 ДА ВИ ГО НАБИЯ

    4 1 Отговор
    Правилно, тая прослойка брокерите трябва да бъде изрината, както и комунистите на бунището на историята . . .
    досега не съм чул и видял брокер да плаща данъци и то за какво става дума . .

    Коментиран от #9

  • 9 Bossman

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "ДА ВИ ГО НАБИЯ":

    На теб баща ти май е най-големият комунист.Сигурно ти е гот.
  • 10 Иво Радев

    1 0 Отговор
    Когато се казваш Том Круз и имаш добър апартамент на две крачки от Пето авеню, нямаш никакъв проблем да продадеш и без посредник. За дни. Особено като се има предвид, че 3 млн.$ не са баснословно висока цена за Манхатън, където кв.м. се колебае между 10 000 и доста над 25 000 $...
    Е, когато се казваш Иван Иванов и се опитваш да продадеш панелна гарсониера в Обеля, нещата стоят маааааааалко по-различно
  • 11 Дulo

    1 0 Отговор
    Без брокер,но на адвоката си платил 2 пъти повече,къде му далаверата.А иначе не ми се вярва Круз да продава сам,пълни глупости.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 bubblehead

    2 1 Отговор
    Не съм сигурен защо българите се настървиха толкова срещу брокерите но в Америка стандартната комисионна е 6% , дели се по 3% за брокерите на страната на купувача и продавача а те от своя страна делят на половина с фирмата за която работят ... Тоест Том Круз си е спестил едни към 200К комисионна , но пък адвоката по сделката , защото е напълно изключено ей така наистина сам да си продадеш имота в Америка защото има да се подготвят и разпишат около 20 докупента с 100 и нагоре подписа ... Сделките са направени разбира се съвсем преднамерено толкова тежки с бумащина за да нямат заобикаляне на брокерите или имотните адвокати.... Та отново защо българите мразят толкова брокерите!? Вероятно защото трябва да се мрази нещо инак нещо в душата на българина се пречупва без тая живителна омраза... Та адвоката не вярвам да е пропуснал да му обрули ушите на Том Круз със една хубава сума с 6 цифри ... абе евтиния откъдето и да го погледнат наши вежди вманячени в търсенен на абсолютно тънкото на имотите ... ха-ха-ха!
  • 14 Нула процента

    1 0 Отговор
    За да правиш бизнес трябват инвестиции, акъл и ценз. Кое от тези неща претежават брокерите в България? Не 3% а 0% незаслужават при бизнеса, който "въртят". Укриване на приходи, договори на хвърчащи листове и т.н. това е бизнеса. Като искаш пари трябва да има гаранция за качество на продукта , който правиш, да носиш наказателна отговорност за действията си, а не да не фигурираш никаде. Този бизнес може да се конкурира с този на политиците - лъжи и мажи. В случея с Круз, при сделка за $3 милиона нещата са претеглени и от двете страни (посредника им е бил първа грижа дали да е част от сделката).
  • 15 котьо

    2 1 Отговор
    Извадил е късмет, че не е попаднал на "имотната мафия", че тогава да го видим, колко е ербап/смарт/, човечеца.
  • 16 Bossman

    0 1 Отговор
    Ей много си се уплашил от таз мафия.Препоръчвам ти да сложиш на твоята врата 3 ключалки,5 катинара и 1 синджир,че да не могат да влязат при теб.
  • 17 broker

    1 1 Отговор
    Виждам, че да се работи, камо ли ли брокер не е работа. Силни изказвания пропити с НЕгативизъм, ако ще правите критика поне пратете им провека.на псевдо фирмите.. не да се пениш пред монитор. Както и да е.... държавата ни е в тежък икономически момент....като '96 та, пожелавам Ви да успеете и да можете да си позволите удоволствието да ползвате услугите на професионален консултант брокер...защото по думите ви съдя, нито имат пари, нито сте виждали такъв. Култура и възможностт
    и са хубави думи ....разберете защо, ???

    Коментиран от #18

  • 18 Психоза Масова

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "broker":

    Вчера се обадих на една Ваша колежка. Зададох й два въпроса, на които не получих отговор, но накрая ми каза: "Ако сте сериозни, обадете се пак!" Голямо удоволствие!

    Коментиран от #20

  • 19 ИВАНЧО

    0 0 Отговор
    ЦИЦИЯ !!!!
  • 20 Bossman

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Психоза Масова":

    Ти да не си я поканил на вечеря в ресторант?Може би втория въпрос е бил с какво бельо е.Тя затова ти е отговорила така.

    Коментиран от #21

  • 21 Психоза Масова

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Bossman":

    Жена съм и харесвам мъжете:) Наистина питах само за имота, нищо странично:)