Last news in Fakti

27 Януари, 2022 14:43 4 692 6

Холивудска звезда продава дома си в пъти по-скъпо

  • ричард гиър-
  • къща-
  • имот-
  • продажба

Ричард Гиър иска 28 млн. USD за луксозната си къща

Актьорът Ричард Гиър реши да се раздели с шикозното си имение в Паунд Ридж (Ню Йорк) срещу 28 млн. USD. Холивудската звезда е купила имота през 1986 г. за 1.5 млн. USD. Сега решава да го продаде, тъй като създава ново семейство. През 2018 г. Гиър се ожени за трети път. Новата му съпруга – испанският публицист и политически активист Алехандра Силва, която е дъщеря на бизнесмена Игнасио Силва. Той е бивш вицепрезидент на футболния клуб „Реал Мадрид“.

Имението е с площ 1740 хектара. Разположено е на 50 мили от Манхатън. На територията му има 5 сгради. Основната къща е триетажна и разполага с 19 стаи. Разгънатата ѝ застроена площ е 1078 кв.м. Предлага 8 спални, 9 камини и 9 бани. Имотът разполага и с просторна резиденция за гости, която служи като офис, а може да се ползва и като по-малка къща за живеене.

Новият собственик ще получи също така голяма градина, място за езда, малко езеро с пясъчен плаж, басейн и футболно игрище с реални размери.

Гиър и съпругата му се местят да живеят в Северен Салем (Ню Йорк). Там те са купили тухлено имение, построено през 30-те години на миналия век. Двойката е купила имота, чиято разгъната застроена площ е 836 кв.м, преди около година за сумата от 9.8 млн. USD. Малко по-късно купуват и съседен парцел срещу 700 000 USD. Така новият им дом вече се разпростира на площ от близо 14 декара.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грульо

    5 3 Отговор
    Алчен спекулант. Бърза да закопа кеша в буркани преди Големото зануляване. :D

    Коментиран от #2

  • 2 ХАХАХАХАХАХ

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Грульо":

    Може да е алчен, но едва ли спекулант, защото той може да иска и 100 пъти повече, а накрая ще вземе колкото му дадат, ако въобще някой му даде нещо.
  • 3 Aлфа Bълкът

    14 2 Отговор
    Той го е купил 1986г, не забравяйте, че за това време сте се хвалели, че сте си купували баничка с боза за 10ст. Сега това удоволствие е 2лв. И зависи в какво състояние го е купил, какви пари е вложил и така нататък.
  • 4 vasik atanasova

    6 2 Отговор
    изглежда красива и на хубаво място
    а да купиш къща от ричар гиар не е малка работа

    Коментиран от #5

  • 5 ХАХАХХААХАХ

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "vasik atanasova":

    Даваш лш сш сметка каква е ситуацията в ню йорк и защо го продава? Всъщност бяга...
  • 6 Гост

    4 0 Отговор
    я ни припомнете, колко искаше Сталоун за имението си и колко реално му взе?