Last news in Fakti

7 Май, 2013 10:35 52 366 17

10-те най-тузарски имота на пазара за април 2013-а

  • imot.bg-
  • лукс-
  • тузарски имоти-
  • къщи-
  • жилища

Нови луксозни апартаменти се появиха на пазара на недвижими имоти в София през април. Повечето от тях са в центъра на столицата и Лозенец. Също така се наблюдава и ръст в предлагането на луксозни къщи в южните райони, сочи справка в сайта за недвижими имоти imot.bg. Повечето от новите апартаменти, които се оферират са обзаведени, за разлика от къщите, където собствениците предпочитат да не инвестират в скъпи мебели и да оставят възможност на бъдещите собственици да направят това по свои вкус.

Ето и 10-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви на частни лица - Bazar.BG:

1. Лозенец (София) – 650 000 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент е с разгъната застроена площ от 195 кв.м. Намира се в сграда, построена през 2007 г., разположена в близост до резиденция „Лозенец”. Имотът се състои от антре, дрешник, голям хол с кухня, трапезария и кът за аперитив, 3 спални, 2 бани-тоалетна, 1 тоалетна, 3 тераси. Настилката навсякъде е орехов масивен паркет. Мебелите са тип боазери в стил Луи XVI. Къмимота има и 23 кв.м гараж.

2. Драгалевци (София) – 1 200 000 EUR (виж повече)

Триетажна къща с площ 1500 кв.м  и двор от 1600 кв.м, в който е разположен басейна. Имотът разполага с механа с камина, фитнес, сауна, зимна градина. Вторият етаж се състои от два апартамента, всеки от които има хол, кухня, баня и спалня. Същата, която е построена в хармония с природата, е с модерна архитектура.

3. Докторски паметник (София) – 500 000 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент, който сенамира в непосредствена близост до градинката на Докторски паметник, е с площ 173 кв.м. Имотът е разположен на втория етаж н тухлена сграда, строена през 80-те години на миналия век. Апартаментът се състои от три самостоятелни спални с изглед към озеленен вътрешен двор, хол с камина, трапезария и самостоятелна кухня, за която има връзка и от трапезарията. Към апартамента има и надземен гараж от 25 кв.м.

4. Морска градина (Варна) – 599 000 EUR (виж повече)

Тристайният апартамент, чиято площ е 220 кв.м, е разположен на третия етаж на тухлена сграда. Имотът е напълно обзаведен. Състои се от просторен дневен тракт с тераса, от която се открива морска панорама, две големи спални, баня, тоалет. В цената е включен и гараж.

5. Витоша (София) – 435 000 EUR (виж повече)

Многостаен апартамент разположен в комплекс от затворен тип. Големината на имота е 264 кв.м. Жилището се състои от входно антре, много голяма дневна с хубава тераса с възможност за отделяне на кухнята, четири спални със собствени бани, отделна тоалетна за гости, мокро помещение и тераси.

6. Кръстова вада (София) – 550 000 EUR (виж повече)

Мезонетът се намира в комплекс от затворен тип и е с площ 390 кв.м. Състои се от кухня с просторна всекидневна, три спални, три бани, терасаЖилището е с централна климатизация, ограничен достъп, жива охрана. В комплексът има басейн, фитнес. В цената са включени и два гаража.

7. Лазур (Бургас) – 282 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 190 кв.м в нова сграда с Акт 16. Състои се от напълно обзаведена дневна с камина, трапезария и оборудвана кухня, пет спални с четири тераси, като на една от тях има изградено барбекю и три бани - с душ-кабина, с парна баня и с вана. Апартаментът е с луксозно изпълнени довършителни работи - подови настилки с паркет и италиански гранитогрес, врачански камък.

8. Лозенец (София) – 549 000 EUR (виж повече)

Мезонетът се намира на петия етаж н тухлена сграда в близост до бул. „Никола Вапцаров”. Апартаментът, чиято разгъната застроена площ е 450 кв.м, е обзаведен по дизайнерски проект, като са използвани материали от най-висок клас. Имотът разполага с директен достъп от асансьора, входна врата, централна климатизация и вентилационна инсталация, видеонаблюдение, централна преюахосмукачна система, електрически щори и завеси. Апартамента разполага със зимна градина/превърната в Ботаническа градина с автоматично капково напояване, в която е разположено 6-местно джакузи.

9. Център (Пловдив) – 260 000 EUR (виж повече)

Тристайният апартамент е с площ 240 кв.м. и е разположен на шестия етаж в нова сграда с луксозни общи части. Имотът се състои от хол с кухненски бокс, две спални и две бани с тоалетни. Жилището се предлага луксозно завършено.

10. Център (Варна) – 650 000 EUR (виж повече)

Четириетажната къща е с площ 560 кв.м. и е завършена през 1997 г. На партерният етаж разполага с механа, кухненска част и камина. Имотът разполага голямо помещение за фитнес. Отоплението е изцяло на ток. Има вътрешен паркинг за 6 автомобила, както и два гаража.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1111

    1 0 Отговор
    Сега е момента купувачите от БСП да се ,,отъркат,, в бившата номенклатура...Ако се спрете на офертата ,,Докторски паметник,, ще имате уникалния шанс да имате за съседи генерал Семерджиев,Дина Станишева(майка на С.Станишев) и още няколко партизански наследници,които няма да ви ги кажа...сами ще разберете при огледа...хаха...Желая успех на всички комунисти-мушмороци...А и цената е нищо за един истински комунист... 1 000 000 лева...Важно е да се помогне на другаря в труден момент,нали?
  • 2 ludmil seferinov

    0 1 Отговор
    Стига с тези тъпи статии за тузарски и скъпи имоти .Хората мизерстват и не могат да си позволят елементарни неща.
  • 3 Kuku Kukov

    1 1 Отговор
    A сега пък,стига с тези статии? Де бре, кога требваше да падат цените и нивята,апартаментите и парцелите не беха "добра инвестиция" се съдирахте от коментари...сега ЙОК? Какво ства бе? Никой ли не работи в БНТ,никой ли не му требва нормален гараж ? И ние мизерстваме, ехееееей Сеферинов има-нема уж празници? А- два дни си пропускам обедната бира другарю и ме занимават с огледи.....Такива дето не могат да си позволят "елементарни неща"

    Коментиран от #5

  • 4 маляка

    0 0 Отговор
  • 5 1111

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Kuku Kukov":

    Не се ядосвай...Хората са наивни явно и повярваха на съселите от ,,клуб 200 евро,, че имотите ,,нема начин да струват повече от 150-200 евро на жълтите павета,, и то ,, в най-големата световна и финансова криза,,...Сега дойде горския,лихвичките всеки месец НАДОЛУ,докато не станат отрицателни.Цените нагоре,на места наемите също...а до края на годината има мнооооого време...Другата седмица като се разбере че хазната е изчегъртана от Дянков, всички ще полудеят по едни ,,нови правила за бизнеса и банките,, и тогава...Мана-мана...хаха..класика!! Затова и съотношението остава класическо...95% мислят едно,а другите 5% друго...

    Коментиран от #6

  • 6 Kuku Kukov

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "1111":

    Tакааа 1111. За преосмисляне ще разкажа една история! Всичко е 90% истина, останалите 10% са реално име> местонахождение на имота и страни участвуващи в цялата случка......Година 1983, отчуждаваха улица (тогава!) "Найчо Цанов" и аз се оказах с един двустаен в Младост до окръжна болница? От къща със 130 м2 на етаж получих само това> другите наследници кой гарсониера,кой нищо....техен проблем Нито съм живял в този апартамент,нито ми е бил нужен-обявих го за продажба и се обади комшията, не му го дадох щото искаше да го вземе без пари за около тогавашни 8000лв? Заминах и го дадох под наем. Върнах се през 1996г същият комшия ми предложи 30 000$,отново отказах. Сега дъщеря му ми дава 75 000 е ......Аз на това му казвам "спад на цените" ! А през цялото време е с наематели......?

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Владимир Павлов

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Kuku Kukov":

    Извинявай, но не мога да го пусна този коментар така:))
    Кукумицине лятото идва, но нощите са още студени - завивай се и недей спа незавит, настиваш, кихаш и пишеш пълни глупости:))
    Какви 75000 евра в Младост те гонят бе мушмурок такъв??! За двустаен??!
    Ако искаш да си поне малко достоверен, като лъжеш, лъжи с по-малко, да ти се върже някой. Или ти си на принципа, че голямата лъжа блести и заслепява слънцето...
    Мъка, мъкаа...

    Коментиран от #9, #11

  • 8 1111

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Kuku Kukov":

    Извинявай,но и аз не мога да пропусна коментара......Подозирах че си ,,скъперник,, и ,,скъпчия,, ама ти изби рибата с тая история..ХА-ХА-ХА...Лично аз ти вярвам,но все пак дай жилището на детето.За тези пари можеш(все още) да си купиш от един съфорумник една ЧЕШМОниера ,,ново и качествено с-во,, в маншетите на София...М/у другото по БТВ обявиха едни цифри...около 170 000 хиляди души живеят под наем и още толкова при близки и роднини без да плащат...В същото време новите апартаменти са едва 2000 ...Абе все добри новини за бъдещите новодомци...особено за тези около Докторската градина...
  • 9 Kuku Kukov

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Владимир Павлов":

    Павлов? Имотът е съвсем реален "другарю" в тухлена сграда над бившите 'корекоми"? сега ще ми кажеш,че това са блокове на БГА и тинтири/минтири , нали? Това имаха> това дадоха....вярно е двустаен ама е 85 м2???? Апропо за децата: Щерка ми отдавна има къща в кв.Лозенец до- "Японския" Синът ми е още малък и най-вероятно ще си остане във Франция>Прованс? Негова работа,някой ден...все пак е МЪЖ и сам избира къде да живее
  • 10 AXXX

    1 0 Отговор
    Ооо, рентиери-имотковци, злорадствате, а? Не ви пука какво им е на хората да чуят по телевизора, че дългосрочно собственото жилище при всички случаи е по-изгодно - това след като тъкмо ги бяха убедили, че "инвестицията" в депозит и наем е далаверата на живота им... Знаете ли, че от стрес може да се хване веждопад!
    И се оказва, че отнякъде са наизскачали купувачи-кешоваци на тумби... Уж 99% от депозитите бяха до 1000 лева?... И къде отидоха ония милиони и милиарди празни апртаменти, че останаха 2000?! Чувам, щели да ги пускат направо на ликвидация по 200 евро и да се свършва!

    Коментиран от #12

  • 11 AXXX

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Владимир Павлов":

    Павлов, стига литературничи. В Младост1 на двустаен 72 м2 на 8-ми етаж му искат 103000 евра, така че Куков отнюд не бива да си подарява имотеца за 75000.
  • 12 1111

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "AXXX":

    Кеш ли каза? Недей,че има хора със слаби сърца,които са силно привързани към оперативния лизинг....за всичко...за коли,за жени,за къщи и т.н. ...Отново се потвърждава правилото,че българина обича поскъпващи имоти,а не изгодни...А тези с депозитите от 1000лв. може би се събират по 99 души,купуват един общ двустаен КЕШ и стават рентиери...
  • 13 Сульо

    0 0 Отговор
    Тузарски, тузарски, колко да са тузарски на центъра на Балканите? Те хората са го казали - локейшън, локейшън, локейшън.
  • 14 Kuku Kukov

    1 0 Отговор
    Интересно е когато човек дето нема даже собствени мебели, обсъжда скъпи имоти и говори за локейшън? Абе Сульо като говориш за балканите що не си направиш труда да погледнеш некой руски сайт за имоти и да видиш цени? Хем не на балканите а близо до полярният кръг?
  • 15 Руснака Руския

    0 0 Отговор
    последната къща нито е на центъра на Варна, нито е тузарска. Ами е направо за събаряне или основен ремонт
  • 16 Zari Ivanov

    0 0 Отговор
    Ако сравняваме тези имоти с подобни в Ница,Франция/примерно/, то нашите са смешни от всякъде ,само не и в един аспект -цената. Давам примера за Ница ,защото работех там преди време и съм виждал много обяви за апартаменти по вестниците. За такива пари спокойно се купува апартамент в Ница, а разликата между София и Ница е от земята до небето.Мисля ,че всеки който е стъпвал на Лазурния бряг ще се съгласи.

    Коментиран от #17

  • 17 1111

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Zari Ivanov":

    Щом си виждал много обяви в Ница,драсни един мейл на брокера от обявата да те светне за ДАНЪКА и ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ЗАСТРАХОВКА НА В/У ПАЗАРНАТА ЦЕНА НА ИМОТА...остави комисионната която е колкото гарсониера на морето...Нека брокера ти каже какви са НЕИЗБЕЖНИТЕ разходи по тези имоти...след справката всички ще са наясно с разликите...това е много важно...Особено за четящите обяви...САМО!!!