Last news in Fakti

4 Август, 2013 23:35 2 512 1

Великобритания: на мода са новопостроените имоти

  • лондон-
  • жилища-
  • ново строителство

Първичният пазар на недвижими имоти в цяла Великобритания отчита ръст през второто тримесечие на 2013 г. Някои от агенциите дори регистрират увеличение от 70% на продажбите на нови жилища и къщи през юли 2013 г. в сравнение със същия период на миналата година.

Изследване на компанията Haart показва, че във всички региони на Острова сделките с новопостроени имоти са се увеличили с 30% през юли 2013 г. спрямо юли 2012-а. За изминалите 12 месеца се наблюдава спад от 5.5% в предлагането на имоти ново строителство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vladimir Pavlov

    0 0 Отговор
    За последните 40г толкова са се развили технологиите в строителството, че е нормално всеки да иска имот в новопостроена сграда. Само разни /да не посочвам/ предпочитат "стара тухла" видите ли защото навремето строителството е било много по-добро :)
    Всеки нормален човек с възможности ще предпочете ново и качествено строителство - и в Лондон и в София. И една забележка към автора - това не е мода, а здрав разум.