Last news in Fakti

11 Август, 2003 00:00 554 0

В последния момент общинари се сдобиха с аткрактивни терени в центъра на София

  • апартамент-
  • жилище-
  • котов
Столични общински съветници и служители от администрацията успяха в последния момент да се уредят с нови апартаменти и терени на атрактивни места. Това стана чрез замяна на общинските недвижими имоти срещу собствени апартаменти. Решенията бяха взети на последната сесия на съвета в четвъртък.
Новодомци стават общинските съветници от БСП Валентин Котов и Анна Янева. Котов заменя жилище от 108 кв. м в Нови Искър за нов апартамент от 70 кв. м в кв. "Мотописта", който по пазарни цени струва между 20 и 25 хиляди евро. Данъчната оценка на старото жилище на Котов е 2118 лв. Янева ще бъде съсед на колегата си. Тя също взима апартамент в кв. "Мотописта" от 156 кв. м срещу сегашното й жилище в кв. "Бъкстон" от 75 кв. м. В момента семейство Яневи живее с бащата на общинската съветничка, който е инвалид първа група, и дъщерята, която е студетка.
Общинският съветник от СДС Петър Джорински пък успя да уреди апетитен имот на ул. "Раковски" 193 за Мария Стоянова. Поел съм ангажимент и декларирам, че г-жа Стоянова няма нищо общо с депутатката от СДС, каза Джорински. Манева, но не Евдокия, обаче не успя да се сдобие с едностаен партерен апартамент на ул. "Граф Игнатиев", след като секретарят на общината Асен Дюлгеров изтегли предложението след подозрение, че Изидора Леви-Манева е роднина на председателя на СДС - София. За сметка на това адвокатът на столичния кмет Стефан Софиянски Пеньо Грозев се сдоби с незастроен парцел от 535 кв. м в район "Студенски", където ще строи многофункционален търговски обект заедно със съдружника си от Ен Джи Ес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА