19 Януари, 2023 16:43 2 532 1

От 29 март ЕКСПОМЕБЕЛ поставя на фокус обзавеждането и дизайна

  • иец-
  • изложение-
  • експомебел

Бизнес изложението приема ключовите събития - DIBLA DESIGN AWARDS 2022 и Conceptual Talks

От 29 март ЕКСПОМЕБЕЛ поставя на фокус обзавеждането и дизайна - 1

Бизнес изложенията са важни за всеки икономически сектор, давайки възможност на едно място да бъдат проследени тенденциите, открити последните технологии и изградени много професионални контакти. Датите от 29 март до 1 април ще бъдат дните, посветени на обзавеждането, дизайна и интериорния текстил. Защото в необятния свят на тази сфера ще ни потопи изложение ЕКСПОМЕБЕЛ, което ще отвори врати в Интер Експо Център.

През изминалата година ЕКСПОМЕБЕЛ затвърди позицията си на регионален лидер за Балканите. С общите усилия на организаторите – Интер Експо Център и Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост, последното издание събра в София участници от над 10 държави и посетители от цяла Източна Европа. Представени бяха водещите решения при корпусните и тапицираните мебели, интериорния текстил, матраците и подматрачните рамки, маси и столове, мебели за офиса и други.

Концепция на трите елемента

Организаторите продължават да развиват концепцията си за комплексно надграждане, съставена от три елемента: близка комуникация с изложителите и посетителите, внедряване на професионални събития и симбиоза с изложение Архитектурно-строителна седмица.

„ЕКСПОМЕБЕЛ е единствена по рода си бизнес платформа за срещи и генериране на нови идеи в обзавеждането, дизайна и интериорния текстил“, потвърждават организаторите. Бизнес характерът на изложението привлича участници от България и чужбина, представящи продукти и идеи за обзавеждане на дома, офиса, хотела. А посетителите откриват корпусни и тапицирани мебели, офис-предложения, подматрачни рамки, интериорен текстил и др.

Изложението ще приеме и две ключови събития за сектора. DIBLA DESIGN AWARDS 2022 ще събере топ-имената сред интериорните дизайнери. На 29 март, пред над 1500 гости, ще разберем, кой ще получи наградата „Дизайнер на годината“. Ще присъстваме и на второто издание на Conceptual Talks, на което водещи професионалисти ще представят концепциите в съвременния интериорен дизайн. Своите визии и мнения по актуални въпроси ще споделят дизайнери, архитекти, инженери и строители.

За втора поредна година ЕКСПОМЕБЕЛ ще се проведе в симбиоза с българското строително изложение – Архитектурно-строителна седмица и АТЕСТ Експо, събиращо гигантските строителни машини. Ще протече и първото издание на Green Energy – бизнес платформата енергийната ефективност, възобновяемата енергия, рециклирането и управлението на отпадъците. Целият изложбен микс ще заеме 19 000кв.м. в Интер Експо Център.

До началото на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ остават два месеца. „Въпреки, че е януари, кампанията е в разгара си“, коментират организаторите. За да създадат оптимални условия за бизнес, те са в непрестанна комуникация с изложителите и посетителите. Фирмите, които искат да се включат с щанд, все още могат да направят това, посещавайки сайта www.furnitureexpo.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянец

    2 0 Отговор
    Колкото може по черно и циганско, азис и лорда Минчев ще открият простотията.