Last news in Fakti

13 Март, 2023 15:05 1 872 0

Пътеводител за посетителите на изложение Архитектурно-строителна седмица 2023

  • иец-
  • изложение-
  • архитектурно-строителна седмица

Строителният бранш отправя поглед към международния форум, който започва на 29 март

Пътеводител за посетителите на изложение Архитектурно-строителна седмица 2023 - 1

Две седмици остават до българското строително изложение Архитектурно-строителна седмица. От 29 март до 1 април посетителите ще се срещат с екипите на стотици компании и брандове. За предимствата на регистрирането онлайн за посещение и за четирите водещи съвета към присъстващите на форума, разказваме в следващите редове.

Комплексният характер на Архитектурно-строителна седмица дава възможност да открием иновативните решения в направлени „Довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, „Дървени конструкции“, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Индустриално строителство и оборудване“, „Сградната автоматизация”, “ОВиК“. От тази година стартира форматът за енергийна ефективност Green Energy. Отново обект на интереса ни ще бъде АТЕСТ Експо – изложението, посветено на едрогабаритната техника.

Регистрация в няколко стъпки

„Наблюдаваме засилен интерес към присъствие от България и чужбина“, споделят организаторите. Благодарение на подобренията в онлайн платформата www.buildingweek.bg, посетителите се регистрират за около 2 минути. Натискането на бутона „Регистрация за посещение“ отвежда до тикет система, изискваща да заявим броя на желаните билети и основни свои данни. Разбира се, ще можемда се сдобием и с билет на място – от касите на Интер Експо Център.

Четири полезни съвета

„За да извлекат максимална полза от присъствието си, полезно е посетителите да се подготвят предварително“, споделя екипът на Архитектурно-строителна седмица. Организаторите дават четирите си полезни съвета.

Първо. Проучете предварително изложителите и селектирайте опериращите в сектора, който е фокус на посещението Ви. Това можете да направите и чрез каталога с компании в онлайн платформата на Архитектурно-строителна седмица - buildingweek.bg.

Второ. Научете за иновативните продукти на компаниите. Много добра възможност за това ни дават публикуваните материали в секция „Новини“ на онлайн платформата.

Трето. Изберете най-удобния ден за посещение. Организаторите са наясно, че в динамичния сектор на строителството времето е ценно. Затова са определили като дни на изложението оптималния период 29 март (сряда) до 1 април (събота).

Четвърто. Предварително се запознайте със съпътстващите събития. От тях ще извлечете голяма допълнителна стойност. През тази година програмата е много богата. Организирани са конференция за сектора в настоящата икономическа среда, дискусия за професионалното образование, образователно-книжни борси. На 30 март е презентационният панел „Енергийноефективни и зелени иновации“ (тематичен съорганизатор и модератор е TLL Media), конференция, посветена на земетресенията и др. В петък е конференцията „Строителните отпадъци като ресурс“. Следващият ден е посветен на енергийната ефективност и многофамилните жилищни сгради.

От 29 март до 1 април изложение Архитектурно-строителна седмица ще създаде строителна бизнес платформа в Интер Експо Център. Ако все още не сте се регистрирали за посещение, можете да направите това онлайн до 28 март в платформата www.buildingweek.bg или да получите своя билет на място, в дните на изложението.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА