Last news in Fakti

15 Март, 2023 14:47 1 902 3

Зелените иновации и енергийната ефективост са акцент на събитие на 30 март

  • иец-
  • изложение-
  • архитектурно-строителна седмица

Представители на водещи компании се включват в презентационния панел „Енергийноефективни и зелени иновации”

Зелените иновации и енергийната ефективост са акцент на събитие на 30 март - 1

Водещи имена от бизнеса, концепции за енергийна ефективност, „зелени“ новаторски решения – всичко това ще ни предложи събитието „Енергийноефективни и зелени иновации”. То е сред ключовите елементи в богатата съпътстваща програма на новото изложение Green Energy, което ще се проведе заедно с Архитектурно-строителна седмица от 29 март до 1 април в Интер Експо Център. В презентационния панел може да се включите на 30 март от 10:00 до 13:00 ч.  Той се реализира съвместно от TLL Media и Интер Експо Център.

Практически полезно и фокусирано към иновациите ще бъде събитието "Енергийно ефективни и зелени иновации". Под формата на презентационен панел, той ще е посветен на концепциите и новаторските приложения на зелените решения. „Ще видите презентации на продуктови концепции и новаторски приложения на зелените решения и иновации в сферата на енергийната ефективност“, споделят организаторите. Водещи компании на българския пазар ще представят идеи, решения и практически опит, вдъхновени от вече реализирани успешни проекти. Издателство TLL Media е тематичен съорганизатор и модератор на панела, а сред участниците са компаниите АББ България, Hoval и Rittal.

Събитието "Енергийно ефективни и зелени иновации" ще бъде ключово за публиката, защото технологичните иновации са неизменна част от развитието на човечеството. Независимо дали говорим за архитектура, строителство или производство, зелените иновации са свързващото звено, което прави бизнеса не просто успешен, а устойчив и морално отговорен - с мисъл за бъдещето на планетата. Чрез зелените и енергийноефективни решения компаниите допринасят към борбата с климатичните промени и заявяват отговорноста си за предизвикателствата на утрешния ден. 

Изложението Green Energy 2023 

Green Energy е изложение за иновативни технологии в сферата на енергийната ефективност, възобновяемата енергия, управление на отпадъци и рециклиране, интелигентни градове. Първото му издание ще се проведе тази година заедно с международното изложение Архиктурно-строителна седмица 2023 от 29 март до 1 април в Интер Експо Център. Двата формата са тяхно свързани и дават възможност за пряк контакт между представители на звената от цялата верига от бизнеси, обвързани с енергийната ефективност.

На Green Energy собствениците и инвеститорите в сгради ще имат възможността да се запознаят отблизо с последните глобални и европейски тенденции в сегмента. На щандовете си в зала 4 с най-актуалните си технологични оферти ще се представят над 25 компании, пионери и иноватори в този динамично развиващ се бранш.

Повече информация за това как да вземете билета си за събитието, ще откриете в сайта на изложение Архитектурно-строителна седмица www.buildingweek.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мижи да те

    4 0 Отговор
    Лажем.....
  • 2 йхнкхйких

    3 0 Отговор
    Само като видиш презентатори и ти се повдига ,някакви неграмотници назубрили материоалчето на изуст и вече се мислят за голямата работа !
  • 3 отврат

    1 0 Отговор
    Повдига ми се само от темите. Крайно време е да се разбере, че Зелената сделка на ЕС и идеите й с хоризонт до 2050 година са ЧИСТА УТОПИЯ !