Last news in Fakti

5 Февруари, 2024 21:45 6 170 13

Продават атрактивен имот в "Капана" на атрактивна цена

  • капана-
  • пловдив-
  • имот-
  • продажба-
  • търг

Началната тръжна цена е с 16% по-ниска от миналата година

Частен съдебен изпълнител прави втори опит за продажба на помещение със статут на заведение в творческия квартал „Капана”. Имотът се намира на подземния етаж на ул. "Железарска" № 16 и е с площ от 95.26 кв.м. Началната цена от която започва наддаването е 68 716 евро или 134 397 лева.

За сравнение, в края на миналата година, същият имот беше със стартова цена от 82 459 евро или 161 276 лева, тоест обектът е поевтинял с повече от 16%, уточнява Trafficnews.bg.

Сградата в която се помещава заведението е многофамилна, жилищна, на пет етажа, урбанизирана с начин на трайно ползване – ниско застрояване (до 10 м). Имотът е на едно ниво и е с предназначение „за обществено хранене” с площ от 95.26 кв.м, ведно с прилежащи части: 17.44 % ид.от общите на сградата, и ведно със съответните идеални части от правото на строеж върху поземления имот.

Помещението е собственост на длъжника Петър Беширов и съпругата му Елена Беширова (недлъжник). Върху имота има наложени възбрани и тежести заради неизплатена ипотека към “Българо-Американска кредитна банка" на стойност 517 000 евро.

Началната цена от която ще започне наддаването е в размер на 134 397.10 лева, а всички желаещи да участват в търга за имота могат да подават своите оферти от 7 февруари 2024 г до 7 март 2024 година. За да участват в търга желаещите трябва предварително да внесат сумата от 10% от началната тръжна цена на обекта. Офертите ще бъдат отворени и разгледани на 8 март 2024 г.

 

Подробна статистика за средните цени на имоти в България по градове и квартали може да видите ТУК


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    5 17 Отговор
    оставете го ,,Капана,,-повечето не знаят къде се намира..аре на бас , че съм 100 пъти по-интелигентен от ,,русофилите тука,, и с малко -повече-библиотеки и знания

    Коментиран от #7, #9, #13

  • 2 Пловдив

    12 0 Отговор
    Нека се сетят за Тютюневото градче, което е също в широкия център на Пловдив. Преди бившите складове там да са започнали да падат върху хората, които изкарват заплатите на ония, които трябва да мислят!

    Коментиран от #4

  • 3 Жълтина си

    12 0 Отговор
    сайта факти и това е положението!
  • 4 КОТарАК

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Пловдив":

    Уажение Майна! поздрав от Варна! един от най-добрите ми приятели беше Пловдивчан!Сотиря , СЛИВЕН!много отдавна

    Коментиран от #10

  • 5 Помак

    11 0 Отговор
    От наште са помч-ри ..то други няма ...умреха 500 хил евра банката да пие вода
  • 6 хммм

    4 1 Отговор
    Мутрите на Коста.
  • 7 РЕАЛИСТ

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Абе, да не умря циганката дето те хвалеше, че сам взе да се хвалиш. Мислех, че само Бойко ги умее тия работи. Щото много знаеш, да те отворя, че самата ул.Железарска не е Капана.
  • 8 “Кредит Маркет” ООД

    4 1 Отговор
    с управител Димитър Смиленов е най-некоректната фирма
  • 9 тиквенсониада

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Ама колкото и да си Ентелигентен , пак не си по- от Бойко или Делян ! Те ще те ударят здраво в земята със своя ум ! Дано не си и ПРОСТАК като тях обаче ! Че и там са НЕнадминати !
  • 10 Пловдив

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "КОТарАК":

    Мерси, жив и здрав. Ако мога да попитам - оня другият никнейм, който се пише като "Коmарак", също ли е твой, или е на друг потребител?
  • 11 ЕВРОНЮЗ

    7 1 Отговор
    😂 😂 😂 Имам недвижим имот на стойност 80 000 € , може ли БългароАмериканската банка да ми даде кредит 500 000 € . Обещавам до края на живота си да съм русофоб.

    Коментиран от #12

  • 12 Много си скромен

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "ЕВРОНЮЗ":

    Давай по-смело. Ония, кредитните милионери как една сутрин се събудиха с три нули по-малко задължения. Уф, сетих се. Те тия милиони не ги раздаваха на всеки. Тука с тоя длъжник некъф гаф е станал, ама да се оправят, банката така или иначе ще си ги избие от таксичките на обикновените потребители.
  • 13 Мнение

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Когато някой ти заговори за интелектът си в публичното пространство, знай че последният е сравним с този на едноклетъчните!