1 Април, 2014 19:46 1 267 0

Мебелите живеят в Светът на Мебелите

  • иец-
  • мебели-
  • изложение
Мебелите живеят в Светът на Мебелите - 1

В Интер Експо Център – София започнаха Техномебел и Светът на мебелите - най-дългоочакваните събития на мебелната индустрия в България! Специализираните изложения се провеждат заедно за трета поредна година, а организатори са Агенция Булгарреклама и Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост.

Изложбите бяха открити от вицепремиера по икономическото развитие г-жа Даниела Бобева и зам. министъра на икономиката и енергетиката г-жа Ана Янева. В откриването взеха участие г-н Евгений Иванов, изпълнителен директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, г-н Стоян Стоянов, председател на УС на Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост и г-н Ивайло Иванов, управител на Агенция Булгарреклама.

На обща площ от 12 000 кв.м. своите нови продукти и услуги представят повече от 150 изложители, сред които компании от Италия, Китай, Малайзия, Полша, Сърбия и Турция. За първи път тази година се организира програмата Hosted Buyers, по която посещение са заявили над 30 чуждестранни компании от Великобритания, Германия, Израел, Ирак, Македония, Мароко, Молдова и Франция. Благодарение на Български Мебелен Клъстер, изложбите ще са част от официалната визита на 20 компании от мебелната индустрия на Република Сърбия.

Държавно финансиране за участие в Техномебел и Светът на мебелите за първи път получиха 41 български мебелни производители, то е осигурено от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия. Благодарение на тази инициатива много нови български фирми откриха в специализираните изложения своята трибуна за демонстриране на новите си продукти и услуги.

За поредна година ще се проведе конкурс БЪЛГАРСКА МЕБЕЛ НА ГОДИНАТА, а отличените мебели са показани в специално обособена зона, всеки посетител може да даде своя глас и има шанс да спечели един от петте ваучера на стойност 500 лв. за покупка на продукти от фирмите изложители.

Интер Експо Център – София очаква посетителите на специализираните изложби до 5 април, от 10.00 до 18.30 ч. Вход 3 лв. В последния ден изложбите са с безплатен вход.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА