Last news in Fakti

5 Септември, 2005 00:00 347 0

Гаврийски настоява стадионите в София да бъдат продадени

  • софия-
  • гаврийски
Общината да продаде неефективните дружества, спортните комплекси, бази и стадиони, настоя кандидат-кметът на ДСБ за София Светослав Гаврийски. Той лансира тезата, че столичната община трябва спешно да се раздели с всички дейности, които са неспецифични за администрацията.

"Проблемите на София са чисто финансови и трябват огромни средства за разрешаването им", обясни Гаврийски. Според него не можело общината да има годишен приход от около 240 млн. лв. и да даде само за един проект 250 млн. лв., колкото били нужни за завода за отпадъци. Той обяви още, че София трябва да има небостъргачи, вместо да се бори срещу строителството."Аз съм десен кандидат за кмет на София, но очаквам подкрепата на всички столичани и не разчитам на решенията на политическите централи", каза Гаврийски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА