Last news in Fakti

10 Юли, 2014 09:54 2 297 1

Съпруг изби четири деца и двама възрастни

  • хюстън-
  • стрелба

След преследване стрелецът е бил приклещен в колата си в Хюстън. След близо два часа преговори с полицията той се е предал

Най-малко шестима души, от които четири деца бяха убити хладнокръвно от баща им в семейния им дом, разположен в предградието Спринг на Хюстън, съобщи Би Би Си.

АП уточнява, че раздяла е станала причина за стрелбата. В момента се води разследване в какви отношения са били убитите и нападателят. Разгневен, че съпругата иска да гои напусне, съпруг открил стрелба в бившия семеен дом, съобщава Ей Би Си.

16-годишната му дъщеря, която била простреляна в главата, обаче успяла да набере спешният телефон 911. При пристигналите полицаи тя заявила, че баща й се е насочил към къщата на тъста си, за да ги убие и тях.

След преследване стрелецът е бил приклещен в колата си. След близо два часа преговори с полицията той се е предал.

Силите на реда описват стрелецът като мъж с брада. Когато нашите служители се приближиха до колата му "той седеше и гледаше в нас", разказва сержант Томас Джилиланд. Той уточнява, че последвали двучасови разговори, за да го убедят да не се самоубива и да свали насочения към главата си пистолет.

Сигналът за стрелба в къща в предградие на Хюстън е бил подаден около 18.30 часа местно време.

Полицейският патрул открил застреляни три деца и трима възрастни. Четвъртото дете починало в болница.

Убити са две момчета на 4 и 14 години, две момичета на 7 и 9 години, 39-годишен мъж и 33-годишна жена.

Полицията уточнява, че стрелецът и съпругата му от известно време живеели разделени. Съпругата дори се преместила да живее в друг щат.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Toko

    2 0 Отговор
    Поредния тъп американски бройлер натъпкан с ГМО-и това ако е най-великата нация.......