Last news in Fakti

9 Септември, 2014 10:25 1 727 1

Нова катастрофа в Креснеското дефиле: Автобус с пътници се удари в кола

  • катастрофа-
  • креснеското-
  • дефиле-
  • автобус

Според пътните полицаи причина за произшествието е мократа настилка, хлъзгавия път и неспазване на дистанция

Нова катастрофа в Креснеското дефиле: Автобус с пътници се удари в кола - 1
Снимка: struma.com

Автобус с пътници и лека кола се сблъскаха в Кресненското дефиле, инцидентът стана малко след 8 часа тази сутрин в района на големия тунел в дефилето, съобщиха от struma.com.

Рейсът пътувал в посока Благоевград и се натресъл отзад в лек автомобил "Renault Clio". За щастие няма сериозно пострадали. Полицията блокира движението за не повече от 15 минути, в момента пътят е чист, няма задръствания.

Според пътните полицаи, причина за произшествието е мократа настилка, хлъзгавия път и неспазване на дистанция.

Това е поредната катастрофа станала в последните дни в Кресненското дефиле.

Факти.БГ припомня, че вчера, 18 годишно момче от Разлог пострада, след като колата му се преобърна по таван. Тунелът дълго беше затворен за движение, докато се извърши оглед на местопроизшествието, а трафикът се осъществяваше по обходния път край тунела.

На 4 септември, полицай пострада след като се опита да избегне паднали камъни в опасния участък в дефилето и се заби в скалите. Пътуващият след него автомобил не успял да спре на време и също се удря в колата на полицая.

На 3 септември пък, 7 автомобила се нанизаха един в друг при тежка верижна катастрофа, а в инцидента пострада 46-годишна гъркиня.

Полицията предупреждава водачите за повишено внимание и скорост съобразена с пътните условия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виктор Кирилов

    0 0 Отговор
    Пътищата ни приличат на гробища, караш и около теб кръстове, паметници, венци, цветя... основната причина е ясна на всички куки но си затварят очите срещу дребни сумички